lauantai 16. elokuuta 2014

Tervetuloa (IHANA!) harmaa arki!

Moi! Onpas taas ihanaa saada sut sieltä lukaisemaan näitä mun juttuja! Millainen päivä sulla on tänään? Meidän eka kokonainen viikko tarha- ja kouluarkea on taputeltu kasaan tämän viikon osalta ja fiilis on ihan GREAT! On ollut mielettömän piristävää päästä ''ihmisten ilmoille'' parin vuoden tauon jälkeen. Pari vuotta meni vähän silleen rönsyillen, mutta koska koulu on motivoinut mua meikkaamaan ja kiinnittämään huomiota vaatteisiin, on mielikin paljon iloisempi ja olo itsevarmempi!

Ihan valtavasti mun itsevarmuutta on kohottanut myös se, kun tunnen händlääväni tämän arjen ja tiedän, että me pärjätään neitiseni kanssa hyvin. Arki yleisesti ottaen tuntuu tällä hetkellä tosi ihanalta ja sujuvalta, vaikka kaikki ei mitenkään täydellistä olekaan. Esimerkiks kasa pahveja oottelee eteisen kaapissa, että saisin raahattua ne tuohon parinsadan metrin pähän keräykseen ja kasa kirjaston kirjoja odottelee, että saisin kiikutettua ne tuohon sadan metrin päähän takaisin sinne minne ne kuuluvat. Pieniä hommia, jotka on vaan jääneet lojumaan, mutta jotka ei haittaa mitään. Kaapitkin oottelee siivousta, mut aion ennen niiden kimppuun käymistä selviytyä Hennin ensviikkoisista synttäribibiksistä!

Henni ratsasti koko aamun kepillä ja huuteli ''ihahaa, ihahaa, hepo hintahtaaa!". Mä yritin ottaa jotain fiilistelykuvia, mut neiti heppatyttö photobombas ja lopputuloksena oli vaan alla olevaa matskua. Siivottiin pissat lattialta kun vaipan sijaan laitettiin pikkarit ja siinä ratsastaessa ei potalle keritty. Syötiin makaroonilaatikkoa. Oltiin kärräämässä pinnistä pois, koska Henni ei ole suostunut nukkuman siellä 1,5 vuoteen ja just tänään hän sit välttämättä haluskin nukahtaa sinne päikkäreille. No mikäs siinä sit, kyl Edgar-Eetwartin (aka poikaystävätyynyn) kaikussa kelpaa nukkua. Hennin kohdalla se on vaan söpöä, äipän kohdalla se on ihan siinä rajamailla et onkse söpöä vai säälittävää. Semmosta ihan perus arkea. Kyl te tiedätte. I love it. 

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) minkä kokoisia vaatteita Henni muuten käyttää?

    VastaaPoista
  2. ihanat neitokaiset <3

    VastaaPoista
  3. haha, vitsi näitä siun kirjotuksia on ihana lukea! =)

    VastaaPoista
  4. mielenkiinnosta kysyn vaan, kuka nää kuvat teistä aina ottaa?:) ootte tosi sulosia molemmat. oon pitkään lukenu tätä sun blogia ja seuraillu instassa teidän elämää! Ihan huippuihanan näköstä ainakin! ☺️:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämän postauksen ekat kuvat on otettu itselaukaisimella, joskus harvoin kun eksyn kameran toiselle puolelle niin mun sisko saattaa räpsäistä muutaman kuvan musta ja Henskusta :) voi kiitos paljon, ihana kuulla! ♥

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen