maanantai 5. toukokuuta 2014

Herkkisten puolesta

Uuden sivun kääntäminen, uusi viikko ja koko homma ei alkanut ihan niin voimaannuttavasti, pirteästi ja ihanasti kuin mä olin ajatellut. Heti viime alkuviikosta sain ruokamyrkytyksen ja Hennin nanna elikkäs minun mami tuli hoitamaan meitä molempia kun en päässyt sängystä ylös. Nyt Hennula on aivan järkyttävän flunssan kourissa ja voihan nenu, ottaisin kaikki hänen kipuilut itelleni jos vaan voisin! Viidettä päivää kuume ja hengittäminen nenän kautta ei tuu kysymykseenkään. Oksukin on muutaman kerran tullut. Voi minun pieni raasulainen! :(

No toivottavasti tämä nyt tästä alkais nopeasti helpottelemaan. Nyt kun mä sain tämän postauksen alkuun, sanon muutaman sanasen teille Unilever Neutralista, jonka kanssa tämän postauksen teille teen. Joukko Blogiringin bloggaajia sai Unileveriltä tuotteita testailuun ja erityistarkkailussa oli tällä kertaa pesuaineet. Eipä me nyt oikeastaan mitään muuta ollakkaan muutamaan viikkoon käytetty paitsi näitä kuvissa vilkkuvia!
Hajusteettomia, väriaineettomia ja muutenkin vapaita kaikesta tarpeettomista lisäaineista. Kylläpäs kuulostaa hyvältä, eikö! Ja Pohjoismaiden virallinen Joutsen-ympäristösertifikaattikin löytyy. Meillä ei ole omakohtaista kokemusta mistään yliherkkyyksistä, mutta se, että näitä tuotteita kehitettäessä on kunnioitettu herkän ihmisihon lisäksi luontoa, on suuri plussa mun mielestä. Tottakai mää valitsen mielummin lisäaineettomat tuotteet niitä sisältävien sijaan, oli kyse sitten ruuasta tai pesuaineista! 

Pyykinpesuaineelta mä odotan sitä, että se puhdistaa vaatteista tahrat tehokkaasti, säilyttää värit kirkkaina eikä saa aikaan mitään kummallisia kutinoita. Check, check ja check! Nämä tuotteet läpäisivät meidän kotitestin hienosti. Neutralin huuhteluainekin hoiti hommansa kiitettävästi ja vaatteet tuntuivat pesun jälkeen ihanan pehmeiltä. Mää itse kuitenkin tykkään siitä, että vaatteisiin jää raikas tuoksu pesun jälkeen, joten omille vaatteilleni valitsen huuhteluun sitten eri tuotteen kun näissä mitään hajusteita ei ole. Neutralin huuhteluaine saa kuitenkin helliä Hennulan vaatteita! ❤
Tuo mun tättähäärä ei ole koskaan aiemmin käyttänyt suihkusaippuoita, mutta iloisin mielin lähdettiin yhdessä testaamaan paketissa tulleita saippuoita. Äiti sai oman ja Henni sai oman ja kumpikin tykkäsivät. Ja erityisesti mä haluun hehkuttaa Neutralin shampoota ja hoitoainetta, vaikka niihin ei oikeastaan edes pitänyt keskittyä! En ymmärrä mikä ihme tapahtui, mutta ne silotti mun kärsinyttä pehkoa (jonka muuten hoidan kuosiin torstaina!) ihan hirmuisesti. Mun mielestä hakkas jopa muutamat kampaamotuotteet, mutta tää onkin nyt vain mun mielipide. Mutta näin yleisestiottaen tykkäsin kovasti kaikista testatuista tuotteista enkä tähän hätään keksi miinuksia. Peukku pystyyn herkkisten puolesta, kannattaa koklailla näitä! :) 
Yhteistyössä Unilever Neutral &

PS! Minun kanssani tästä aiheesta tällä viikolla ovat postanneet Henna ja Amalia. Tsekatkaa mitä mieltä siellä suunnilla oltiin näistä!

10 kommenttia:

 1. mistä sait ruokamyrkytyksen?

  VastaaPoista
 2. Varmaan mäkkiruuasta niinku meki perjantaina. Hyyyi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mikä oli tämä mäkkisekoilu?! Useammasta suunnasta kuulin et oli kans kauheet vaivat tullu siitä! Mutta mä hommasin tämän omani kyl pakastepinaatista tällä kertaa

   Poista
 3. Oot kyllä ihan älyttömän kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. jes mä luin sun sähköpostin, vastaan siihen iltapäivällä! :)

   Poista
 5. JES näitä täytyy kokeilla, terveisin herkkis ihoinen isolla hoolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEE kokeile ihmeessä, Neutraliltahan löytyy siis vaikka mitä! Käsisaippuaa, tiskiainetta ja dödöä en ainakaan maininnut postauksessa, niitäkin siis löytyy :)

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen