keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vaatekaapin päivitystä

Tai oikeastaan vaaterekin päivitystä. Jaoinkin tästä mun yhdestä ihanasta ostoksesta kuvan jo Instagramissa (siellä voi seurata nimimerkillä @essipsi) ja nyt vilautan rekkiä ja makkarin kulmaa täälläkin!
Sen lisäksi, että toi on mun mielestä tosi kivan näköinen se ratkaisi myös pienen säilytyspulman meidän eteisessä. Eteisessä oli ennen niin paljon takkeja, että vieraiden takeille sai aina etsiä paikkaa. Nyt kun mä siirsin osan mun henkarivaatteista rekille, saatiin me vaatekaappiin lisää tilaa ja meidän omia takkeja sinne piiloon! Eteinen näyttää paljon siistimmältä nyt :)

Jatketaanpas vaatelinjalla ja tähän samaan syssyyn näytänkin teille mun vaateuutuuksia. Sain taas hypellä innosta tasajalkaa kun pääsin aloittamaan yhteistyön Hersecretin kanssa. Jee! Ekana mun lemppari: TÄMÄ hamonen.
Rakkautta ensisilmäyksellä Peplum-osan saa näppärästi irrotettua vetskarin ansiosta jos tuleekin sellainen päivä ettei liehuhelma jaksa innostaa! 

TÄTÄ klikkaamalla pääset näkemään enemmän kuvia mekosta! Tää on mun vaatekaapin ensimmäinen punainen vaatekappale! Tää on mun mielestä aivan ihana uulalaa-mekko, mutta täytyy nyt rehellisyyden nimissä sanoa, että mun täytyy kiinteytyä jotta tää mekko pääsis mun päällä oikeuksiinsa :D Motivaatio nousi huippuunsa tän mekon takia, koska mä haluunhaluunHALUUN käyttää tätä jossain kesäkekkereissä! 

Viimeistään nyt on varmaan selvää, et meikäläinen on hulluna peplumeihin?! TÄSTÄ pääset tarkastelemaan lähemmin tätä mustaa peplumia. Mä suosittelen Hersecretiä etenkin kaikille peplumfaneille, ihan varmasti löytyy jotain jokaisen makuun!

Minä ja mun kiusalliset poseeraamiset, hehe... TÄTÄ klikkaamalla pääset ostamaan tän ihanan bleiserin. Mä tykkään kauheesti bleisereistä mut käytän niitä silti tosi harvoin! Ja noihin kuviin liittyen yks kyssäri: miten mä opin olemaan luontevasti kameran edessä?! Mulla on ihan äärimmäisen kiusaantunut olo kun oon kuvattavana, mä tartten teiltä oikeesti helppiä ja vinkkejä!

Vikana farkkuleggarit! TÄSSÄ linkki. Jos jäykät farkut ei kiinnosta niin täs ois niille vaihtoehto; nää venyy ja vanuu jokasuuntaan mut ei oo perusmustat vaan enemmän farkkujen näköset. Taidan kuitenkin luovuttaa nämä mun pikkusiskolle, josko hän osais käyttää näitä paremmin ku mä.

No, mitäs piditte näistä? 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Hersecretin kanssa15 kommenttia:

 1. Aivan ihania vaatteita! <3 Ja tuo vaaterekkiki on ihana! Mistä se on :)?

  VastaaPoista
 2. oi vitsi miten ihania vaatteita! <3 mä oon jotenkin vierastanu tota peplumia ja ostinki just yhen peplum topin mut en jotenki tiiä et onkse ihan mun vartalotyypille, ainakaan tällähetkellä :D onneks nyt ku lumet on sulanu ni mun lenkkeilymotivaatio on nostanu päätään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon ku peplumit tuli muotiin ni mä koklasin yhtä ja se oli ihan karsee mun päällä ja olin sillon ihan murheissani et nyyh, nää ei sovi mulle :D mut en tiedä mitä on tapahtunu, nyt nää näyttääkin ihan kivalta!

   Poista
 3. Tuo punainen mekko näyttää sun päälläs paljon kauniimmalta kuin siinä kuvassa tuolla sivulla. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä! :) Mulla on haaste sulle blogissa : http://mirtzuuu.blogspot.fi/.

  VastaaPoista
 5. Kaikki istuu sulle niin täydellisesti! <33 Mä rakastuin noihin farkkulegginseihin! Ens kerralla mun pitääki tilaa ne ;)

  VastaaPoista
 6. ihania vaatteita! Varsinkin tuo eka kukkahame<3

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen