sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ekoja kertoja

Viime aikoina on tullut entistä selvemmäksi kuinka iso tyttö meidän Hennulainen oikein on. Mä oon liikuttunut lyhyen ajan sisällä monta kertaa, kun Henni on päässyt tekemään ihan uusia asioita! Sellaisia isojen tyttöjen asioita, kuten eka kauppareissu Prisman autokärryissä.
Voi miten kivaa Henskun mielestä olikaan hurjastella! Huono puoli tässä oli se, että äiti ja isi halusivat koko ajan katella ja kuvailla kärryissä istuvaa isoa söpöläistä ja varmaan puolet kauppalistan jutuista unohtuivat kauppaan. Ja näimpä me joudutaankin kauppaan taas huomenna!

Toinen iso juttu tapahtui tasan viikko sitten Ikeassa, kun Henni sai ekan oman lastenateriansa. Mä oikeesti tirautin pari kyyneltä ihan vaan sen takia ja oma syöminenkin unohtui kun piti taas tuijotella tättähäärää joka pisteli pastat poskeensa hienosti ollenkaan sotkematta. So proud mama!

Tänään Henni sai tänään ekan ikioman tuolinsa, syöttistä mukaanlukematta. Henni ei oo varmaan koskaan ollu yhtä ylpeä mistään, toi tuoli oli ihan huippulahja mummilta ja vaijalta! Tänään oli siis Hennin nimpparit ja me juhlittiin niitä pienesti täällä kotona. Henni sai kauheesti lahjoja ja meidän täytyy joku päivä vähän karsia hänen leluvalikoimaansa ja viedä joitakin leluja kellariin säilöön. Säilytystila loppuu kesken! Tuolilla ei vielä ole sitä omaa paikkaansa, mutta haluaisin tehdä Hennille jonkun ihan oman pienen leikkinurkkauksen! Nyt hänen tavarat ja lelut on vähän sikinsokin. Hensku pyysi aluksi koko ajan että hänet nostettaisiin tuolille ja siitä alas ja taas hetken päästä uudestaan istumaan, mutta hän oppi hetkessä kiipeämään varovasti siihen itse ja onkin illan aikana varmaan sata kertaa käynyt istumassa aina hetken tuolillaan ja heilutellut jalkojaan. Hennula on ihan silminnähden tosi ylpeä sammakkotuolistaan!

Ei mulla nyt taaskaan muuta ollut, kunhan hömppäilen itsekseni ja mietin kaikenlaista! Nää tämmöiset muista ehkä pieniltä tuntuvat asiat on mun mielestä isoja ja siksi halusinkin kirjoittaa niitä tänne muistiin. Hyvää yötä ♥ 

3 kommenttia:

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen