tiistai 22. lokakuuta 2013

Lately

Mä en nyt yhtään tiedä mistä aloittaisin. Kertomalla meidän ulkomaanreissusta? Harmittelemalla postaustaukoa? Itkemällä kamerani kohtaloa? Joo, sehän oiskin hyvä!

Rakas kamerani, Nikon D60, jonka sain rippilahjaksi 4 vuotta sitten, sanoi itsensä irti lomareissumme tokana päivänä. Voi sitä harmituksen määrää! Mä olin suunnitellut tekeväni teille monet matkapostaukset, mutta se sitten tyssäsi heti alkuunsa. Onneksi kerkesin napata muutamat asukuvat Hennistä ekana päivänä! En saa niistä mitään kunnollista postausta kasaan, mutta eilen sain kivaa sähköpostia ja saankin ujutettua niitä yhteen postaukseen, eli ette jää ihan ilman iloisia matkakuvia! :)

Matka itsessään meni ihan häkellyttävän hyvin! Lähtiessämme Henni nukahti koneessa syliini ennen kuin olimme edes kunnolla ilmassa. Molemmat lennot menivät superhyvin eikä mitään ongelmia ollut. Viikon aikana ei ollut yhden yhtä kiukkukohtausta (ellei lasketa niitä kertoja kun lähdettiin pois uimasta...) ja ruoka ja maito maistuivat joka päivä tavalliseen tapaan. Henskusta paljastui loman aikana oikea uintihirmu! Henskuli olisi polskinut vaikka kuinka kauan, vaikka altaan vesi oli kylmää. Siinä vaiheessa alkoi suututtaa toden teolla, kun piti mennä pyyhkeen sisään lämmittelemään. Nopeasti sekin mielipaha laantui kun neitokainen sai legot pois pussista ja leikin käyntiin. Toinen superkiva juttu Hennin mielestä oli koirat! Henni on kovemman luokan koirafani ja hän oli ihan haltioissaan kun joka puolella oli koiria.


Ja lopuksi käsitellään vähän blogin tulevaisuutta. En tiedä ollenkaan missä nyt mennään! En halua enää pitää taukoja, mutta varsinkin nyt, kun minulla ei ole kameraa käytössäni, tilanne näyttää surkealta. Blogi ei ole tällä hetkellä yhtään sellainen kuin haluaisin, mutten myöskään tiedä minkälaiseen blogiin olisin tyytyväinen. Niin kovin ristiriitaista :D Kameran kohtalo kuumottelee mielessä koko ajan. Voiko sitä korjata, maksaako korjaaminen mansikoita, vai onko pahimmassa tapauksessa edessä uuden kameran ostaminen? Pienet on murheet, mutta onneksi niin! Parin viikon päästä me taas nähdään bloggaajaporukalla ja siellä oletettavasti salamavalot räiskyvät. Toivottavasti saadaan siihen mennessä ratkaisu tähän pulmaan! Koska mitä on bloggaaja ilman kameraa? Bloggaaja ilman kameraa on kuin Salkkarit ilman Seppoa. 

9 kommenttia:

 1. Eeiiii! Et saa lopettaa! :(

  VastaaPoista
 2. Harmi kameran kohtaloa. :/ Henni on super söpö!

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Mulle on korviin kantaunut ainakin, että kameran korjaaminen maksaa maltaita (tai vaikka niitä mansikoita;D)
  että suosittelen suoraan ostamaan tilalle uuden kameran. Ja koska sun kamera on jo kumminkin aika ''vanha''. Yleensä kameran kuoren avaaminenkin maksaa kuulemma jo paljon, jotta siihen edes päästään käsiksi. Ja kun sieltä ei löydetäkkään mitään maksaa se varmaankin sen avaus+tilanteen kattominen+päätöksen tekeminen jne+kiinni laitto+postitus :-D Nykyään löytyy järkkärikameroita ja oikeasti tosi hyviäkin esimerkiksi Canon 1100D, jolla hintaa 300€. Oon nähny paljon hyviä kuvia mitä sillä on otettu!

  VastaaPoista
 4. Jee parin viikon päästä nähää taas :):)

  VastaaPoista
 5. Voi ei essi älä lopeta! Oon niin pahasti koukussa tähän blogii etten kestä<\3

  VastaaPoista
 6. voi hitsin pimpulat, elä lopeta!

  VastaaPoista
 7. Ei saisi nauraa, mutta nyt tuli pari hämmennyksen hörähdystä päästettyä ilmoille. Kamerasi kohtalo on niin samanlainen kuin omani. Minulla vuosi sitten (kesällä) Budapestin reissulla oma Nikon D60 kuolla kupsahti. Valitti jatkuvasti laukaisimen painamista pohjassa, mutta kun ei auta niin ei auta. Omalla kohdallani kamera oli ehtinyt reissata mukanani jo 7 vuotta. Uusi kamera on hommattu, mutta ei se ole yhtä ihana kuin D60 :(

  VastaaPoista
 8. Hei, missä tarkemmin olittekaan reissussa? Lähden itse Teneriffalle parin viikon päästä ja kiinnostaisi kuulla, sattuiko teille hyvät ilmat vai vaihteliko, jos sielläpäin olitte? :)
  Ja hei siitä kamerasta, menisiköhän se matkavakuutuksen piikkiin ja saisit uuden?

  VastaaPoista
 9. Repeilin tolle vikalle lauseelle :DDD Mutta jos rahatilanne on heikko kantsii kattoo Tori.fi käytettynä kameraa tai Rajala pro Shopista. Itse olen ostanut oman Canon eos 450D:n käytettynä. Oli ollut myyjällä 2 vuotta, mutta tosi vähäisellä käytöllä. Itsellä nyt 3 vuotta aktiivisessa käytössä ja hyvin toimii. :) Monet myös myy toimivia hyviä järkkäreitä pois, koska haluavat uuden ja kalliin kameran. Muista ostaessa pyytää kuittia! Koska jos kameralle tapahtuu jotain ja se pitää viedä huoltoon niin jos siinä on tehdasvika niin kuitin kanssa saa sit ilmaiseks uuden/korjauksen. Kantsii siis kysyy hajoamisen syytä myös sun vanhasta kamerasta:)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen