sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Moving in!

Täällä kirjoittelee nyt zombimama, MOI! Mä oon ihan kipee, Mikko on kipee ja mikä kamalinta, pikkuinen tättähääräkin on kovassa nuhassa! :-( viime yönä käytiin päivystyksessä, kun minimimmi oli niin surkeana. Tänään hän on ollut jo reippaampi ja leikkisämpi, onneksi! Nenä vuotaa vieläkin, mutta enää Henni ei yski ja hauko henkeään kuten eilen. Niistämisyritykset ovat melkoista tappelua, mutta olo helpottaa huomattavasti sen seurauksena. Toivottavasti tämä tästä helpottaisi meillä kaikilla pikimmiten, nimittäin tänään me ollaan ensimmäistä yötä uudessa kodissa, ja haluaisin voida nauttia täysin siemuksin uudesta arjesta! Koko päivä ollaan ravattu kahden paikan välillä ja viimeisetkin kamat on nyt saatu perille, huh! Mua jännittää suunnattoman paljon lähteä täältä lapsuuden kodistani! :-D nyt ollaan siis jännän äärellä!

Meillä ei ole vielä nettiä uudessa kämpässä, mutta yritetää hommata se sinne mahdollisimman äkkiä niin pääsen postailemaam ja kertomaan kuinka arki on lähtenyt sujumaan! Edes phonen netti ei toimi (r u kidding me, en pärjää ilman facebookkia!!) joten edes tän kaltaisia pikkusepustuksia ei tuu ennen sitä kunnon nettiä :-( tämän postauksen raapustelin puhelimella kun ollaan vielä porukoilla, mutta kohta lähdetään viettämään ensimmäistä rauhallista koti-iltaa uuteen kotin :-) puspus ja moikat!

Väsynyt muuttoapulainen

Muuttoherkkuja pikkunälkään

7 kommenttia:

 1. Mitä noissa on, kun näyttää niin herkullisilta! :P
  Saisko reseptiä?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei kuola alkanut valua ku katoin tota ruoka kuvaa, mäkin haluan tietää mitä noin namin näköset jutut sisältää! :D

   Poista
  2. Noi on tosi helppoja herkkuja! Tarvitsette vaan rieskoja, tuorejuustoa, salaattia ja kinkkusuikaleita. Levitin aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa (siis täh, miks en saa päähäni miten toi oikeesti kirjoitetaan?!) rieskalle, seuraavaksi revitty salaatti ja savukinkkusuikaleita. Rullataan ja leikataan, ja vóila! Tuorejuuston voi valita sitten ihan oman maun mukaan, mutta mun mielestä toi savukinkku on ehdottomasti parasta tuolla välissä ja sitä suosittelen!

   Poista
 2. Paranemisia ja onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 3. Siis muuttiteko nyt vasta yhteen Mikon kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan asuttu vuoden verran mun porukoilla eli siis ollaan sen aikaa asuttu yhdessä, mutta nyt muutettiin omaan kämppään :)

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen