keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Toivepostaus: kuinka pääsin raskauskiloista eroon?

Tää on mulle arka aihe edelleen. Mutta koska mä lupasin tämän oman tarinani kertoa, niin tässä se tulee! Pitkän miettimisen jälkeen mä päädyin jopa julkaisemaan tänne kuvan, jota en ole ennen julkaissut. Ensimmäinen mahakuva synnytyksen jälkeen. Se on jotain niin kamalaa, että mua hävettää jo etukäteen :D No mutta hei, that's life! Siltä mä näytin sillon, enkä voi sille enää mitään.

Raskauden aikana keräsin painoa huimat 25kg. Apuuva! Katsokaa mun sormia, nakit!! :D
Ylimmissä kuvissa on siis rv 40+1, ja seuraavana päivänä mä synnytin! Mulla oli kovat odotukset painon putoamisen suhteen; synnärille jäis varmasti ainakin 8kg. Vaan toisin kävi. Sinne jäi kolme vaivaista kiloa. Henni painoi syntyessään 4kg, joten olin ihan kauhuissani ja yllättynyt kun kävin kotona vaa'alla. Ja sitten katsoin ensimmäistä kertaa itseäni peilistä. Ekat fiilikset: ''J*MALAUTA!!'' ja heti seuraavaksi ''ihan sama''. Ensijärkytys oli ihan kamala, mutta se meni ohi muutamassa sekunnissa. Ei kiinnostanut kammomaha, kiinnosti vain pikkuinen Hertta ♥
Voi tsiisus ihan oikeesti. Näytti siltä, että mahassa majailee vielä muutama baby :D Kuva on otettu siis 2 päivää synnytyksen jälkeen.

Pariin päivään ei tapahtunut mitään. Mutta sitten paino alkoi pudota tosi nopeasti. Mä kävin joka päivä vaa'alla montamonta kertaa, ja käyn edelleen (joskus jopa kymmenen kertaa). Päivässä saattoi lähteä pari kiloa pelkän imetyksen ansiosta ja mä olin superiloinen! No, tätä kesti ehkä parisen viikkoa, ja sitten painon putoaminen tyssäsi taas.  Kuukauden kuluttua synnytyksestä multa oli lähtenyt about 15kg. Hetken aikaa paino pysyi koko ajan samoissa luvuissa, ja lähti sen jälkeen laskuun taas, kun aloin lenkkeillä. Neljä kuukautta synnytyksestä ja 30kg oli lähtenyt, eli jopa vähän extraa! Woohoo!

No, nyt mulle on taas tullut pari kiloa lisää :D Nyyh. Mä oon aloittanut salireenailun ja kotijumpat siinä sivussa. Lenkkeilyä fiiliksen mukaan. Tavoitteena kiinteytyminen! En ota tästä stressiä, eikä toivottavasti kukaan muukaan! Mun pitäis vaan saada ruokailutottumukseni uuteen uskoon, oon vuosisadan pahin herkuttelija!! Mä en oo muuten yhtään tarkkaillut syömisiäni. Jos mä saisin sen puolen kuntoon, niin oisin tyytyväinen ja voisin jopa nähdä hyviä tuloksia! Tässä vielä tämänhetkinen tilanne:
Täs mä ja mun olematon peffa!
Tiivistettynä: lenkkeilyä, imettämistä, kotijumppaa ja salia. Noilla mä oon saanut raskauskilot pois :) Tässä vielä linkki aiempaan postaukseen, jossa aiheena on mun kroppa. Oiskos vielä jotain kysymyxii? ;) mä lähden kohtapuoliin taas salille, se on moroo!
 //EDIT
Anonyymi 17.3.2013
mikset voinut ottaa sellasta kuvaa missä sulla ei oo tota ''läskit piiloon'' housuja 
En tullu ajatelleeks noiden pöksyjen lisitistävää vaikutusta, joten sori huijaus! Ujoilin vaan noiden raskausarpien takia, niin ajattelin laittaa vähän korkeammat pökät. Tässä mun oikee möhömaha nyt kuitenkin ilman mitään litistävää ja raskausarpineen.

24 kommenttia:

  1. Ei hitsi miten hyvin oot palautunu! :) mulla nyt 4 ja puol kuukautta synnytyksestä,paino nous raskausaikana 22kg ja vielä tuosta olis n.9kg jäljellä.. Tässä painossa ollaanki junnailtu nyt 2 kuukautta :D mutta eiköhän tää tästä(ehkä)!

    VastaaPoista
  2. oujee mikä upee kroppa sulla nyt on ! <3 Oot kyl tehny hurjan duunin, 30 kiloo !! WOU!

    Mä olin vähän ylipainonen ennen raskautta, siis muutamia kiloja vaan mutta kuitenkin. Raskaus vei kaikki ne ylimääräset kilot ja nyt painan jtn 7-8 kg vähemmän kun sillon kun tulin raskaaks. Mutta oon ihan hysteerinen ja pelkään et lihon ku oon armoton herkkupeba kans :DD Kokoajan tekis mieli mussuttaa "jotain hyvää". Mut maanantaina alan vihdoin käymää salil, pari-kolme kertaa viikos ois tavote. Viihdyn tässä painossa mut haluisin vähän kanssa kiinteytyä ! :)

    VastaaPoista
  3. Sullahan on jo nyt aivan upee kroppa! Oon niiiiin kateellinen sun mahasta ♥

    VastaaPoista
  4. Höpö höpö, toi sun maha ei todellakaan oo näyttänyt pahalta synnytyksen jälkeen.. Mulle tuli esikoisesta kiloja aluks hillitysti, mut sit loppuviikoilla raskausmyrkytyksen vuoks painoo tuli vähintään 2kg per viikko.. Synnäriltä lähtiessä tuntu niin hoikalta et tuntu et ois voinu lähtee juoksee maratonin vaikka sektiolla syntykin :D Noh, esikoinen oli vajaa 2kk kun toinen lapsemme ilmotti tulostaan :D Ja voi juma että muuten alko maha kasvaa.. ja vähän kaikki muukin :D Esikko oli syntymämitoiltaan 50cm ja 3674g, leikattiin rv 38+6.. Toinen olikin sit vähän eri kokoluokkaa.. rv 41+6 leikattiin ison kokonsa vuoksi.. Lääkäri ei uskaltanut antaa mun synnyttää alakautta kun vauvaa arvioitiin 4 kiloiseksi.. Noh, mun pikkuinen olikin 5240g ja 55cm :D ja voi herranjumala kun sen jälkeen maha tuntu roikkuvan polvissa asti! :D eikä muuten niin helposti kiinteydy kun noin vähän oli väliä raskauksissa.. :D voin kyllä kertoo että ei todellakaan sulla mitään huolia noiden kuvien suhteen, näkisitpä vaan tän mamman löllyvän masun, löytyy makkaraa vaikka jaettavaks asti :D

    VastaaPoista
  5. Saat olla ylpee! Mun mielestä sä oot onnistunu tosi hyvin ja sun kroppa näyttää mahtavalta. :)

    VastaaPoista
  6. Tosi nopeastihan sä oot pudottanu painoa! Mulla meni yks talvi että pudotin 5kg... Yks kilo kylläkin tuli takaisin, mutta oon silti tosi tyytyväinen, että ylimääräinen pömpötys väheni. Toki vielä toiset 5kg ois tavote saada pois. Sä oot kyl tosi hoikas kunnossa! Onnea:)

    Koskakohan itsekkin liikuttas perseensä tästä penkistä...

    VastaaPoista
  7. Sun kroppa on ihan upee!!! ♥ sun vatsa on tosi timmi et ei mitään stressii sulla!!

    VastaaPoista
  8. Siis apuva, vaikken uskovainen ookkaan niin oikeesti RUKOILEN että palaudun yhtä hyvin kun sä!!! Oot nii hyvässä kunnossa :--)

    VastaaPoista
  9. Upee kroppa sulla nyt ja nopeesti oot palautunu :) mä pelkään että menee kans toi 25kg vielä rikki, ainakin 20 tulee menemään varmasti :D oli kiva lukee muiden kokemuksia raskauskiloista.

    VastaaPoista
  10. en tiiä haluutko vastata mut oliko henni suunniiteltu lapsi vai ns."vahinko"? vaikka oli se sit kumpi vaa nii vaikutatte rakstavan henniä toosi paljon ja se on tosi ihailtavaa! ♥

    VastaaPoista
  11. Mäki haluun raskaaks, että voin näyttää pudotettujen painojen jälkeen noin hyvältä! Ei tsiisus sentään, että oot pystyny tollaseen! niin kade ja silti vaan ite täällä mussuttaa vähän väliä just jotain herkkuja.. Huoh. Mutta oot tosi hyväs kunnossa :)

    VastaaPoista
  12. Hei mahtavaa, oot upee :) !! Itelle tuli kans yli 20kg painoa ja kiloja ois edelleen 5 liikaa. Laiska kun olen ja herkuttelija :( !

    VastaaPoista
  13. Mullaki on olematon peffa :( xD

    VastaaPoista
  14. Voi vitsi et uskokkaan mikä motivaatiopiikki tää oli mulle! Kiitos! :D oon nyt rv 34+3, ja en malta odottaa et pääsee muokkaa omaa kroppaa =) Nyt ei tosiaan pysty ees ajatella mitään laihdutusta tai kuntoilua...

    VastaaPoista
  15. voi eihän sulla oo mitää hätää, upee oot ! :) ittellä tuli kiloja joku 20, ja nyt pikkunen on reilut 4kk ja vielä 5kg ylimäärästä ja paaaljon kiinteytettävää ! ja maha edelleenki paha, iho ei oikee oo tahtonu pysyä mukana nii on semmone ihana lerpuke siin. :D mut ehkä se viä siit. :D

    VastaaPoista
  16. Voi apua, sähän oot mahtavassa kunnossa! Tolla kropalle voi jo olla tyytyväinen ja ylpee itestään ja siitä mitä on jo saavuttanut! Aina medän omasta mielestä kropassa on parannettavaa, mutta mun mielestä sä näytät ihan mahtavalta! :)

    VastaaPoista
  17. mikset voinu ottaa sellasta kuvaa missä sulla ei oo tota "läskit piiloon" housuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo. sori jos sanoin töykeesti, ei ollu tarkotus ja sun ei tarvi häpeillä!

      Poista
  18. Ootpas hyvin palautunu! Voi kunpa itsekkin.. :D ps. blogini kaipaisia lukijoita.. :>

    VastaaPoista
  19. Älä suotta ujostele raskausarpiasi, jokainen niistä on osoitus siitä, kuinka kannoit rakastasi mahassasi. Ole ylpeä, älä häpeile.

    VastaaPoista
  20. Munkin pitäis lähtee treenaamaan mutta on nii hankala heti lenkkeillä ku nilkat menee jostaki kumman syystä jumiin! Oon siis itekki synnyttäny ja vauva jo 7kk :) en kyllä sitte tiiä että jännitänkö lihaksia jotenki tai ne ei oo vaan yksinkertasesti tottunu siihen vielä. Oon luonnostaan hoikka nii välttämättä haluaisin sen kropan takas että taas mahtuis s koon vaatteisiin :)

    VastaaPoista
  21. Itellä oli synnytyksen jälkeen sitä ja turvotusta joka kesti viikosta pariin :) mutta nyt on kulunut vähän alle 2kk synnytyksestä ja melkein jo päässyt lähtöpainoon. Ainut että vielä on läskiä mahassa joka ei tunnu lähtevän millään vaikka joka päivä lenkillä käy :/

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen