lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ihana aamu

Hyvää huomenta! ♥
 
Tämä aamu on ollut tositosi ihana ja piristävä. Ei tälläisinä aurinkoisina aamuina ei voi herätä pahantuulisena, eihän? En minä ainakaan! Erityisen piristävän tästä aamusta teki 1,5h extraunet! Mikko nousi Hennin kanssa (tokaa kertaa ikinä!) aikaisin ylös, ja minä jäin paikkailemaan univelkaa. Unettomia öitä on takana monta, ja pikkuinen romahduskin tapahtui tässä yksi päivä. Päätä on särkenyt itkemisestä ja neuvolankin unohdin, mutta nyt fiilis on loistava :) Mikko siis hoiti Henskun kanssa aamuhommat, siivoili, kävi lenkillä tytyn kanssa ja oli tehnyt minulle aamupalaa kun viimeinkin pääsin sängyn pohjalta ylös. Ihana miekkonen! ♥
 
Äsken neitokainen heräsi juuri sopivasti ekoilta päikkäreiltään, ja tuli kanssamme syömään aamupalaa. Me ei yleensä koskaan syödä yhdessä. Mutta nyt oli ihana nauttia aamupalasta murujen kanssa! Henni hassutteli ryokapöydässä koko ajan. Hän on pieni pelle! Hän innostuu aina, jos joku vähänkään lähtee leikkiin mukaan. Hassuttelu jatkuu vieläkin:
 
Mietittiin juuri tämän päivän suunnitelmia, mutta mieleen ei tullut mitään. Ainakin käydään pulkkamäessä, koska Heni tykkää pulkkailusta hirmuisesti. Eilen me oltiin mökillä ja Henni pääsi pulkkaan, ja hänellä oli tosi hauskaa. Mökkeilystä postaus tulossa myöhemmin! Vastauksetkin ovat viivästyneet mun väsymyksen takia, pahoittelut siitä. Nyt kuitenkin kun täällä on vielä pari päivää leikkiseuraa Hennille, niin varmasti kerkeän vastata niihin.
 
Nyt me aletaan tehdä yhdessä ruokaa, ihanaa päivänjatkoa! :)
 

14 kommenttia:

  1. Siis apua, miten Henni voikaan olla noin älyttömän sulonen!!! Aivan ihana :'D ♥

    VastaaPoista
  2. Voi miten sulonen Henni! :)

    VastaaPoista
  3. Oi että Henni on suloinen <3 hajosin näille hänen ilmeilleen xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä tapauksessa Hennin työ on tehty, hän haluaakin saada kaikki nauramaan ilmeillään ;)

      Poista
  4. Henni on ihan mahtavan söpö pikkutäti! <3

    VastaaPoista
  5. Heips!
    Törmäsin aamulla sellaseen kyselyyn 5-7kk ikäisten lasten ravitsemuksesta ja sit tajusin, et Hennihän on just sen ikänen! Ajattelin nyt sit linkittää sulle sen kyselyn, jos sua vaikka kiinnostais vastata. Eli kyseessä on siis Helsingin yliopistolla ravitsemustiedettä opiskelevan henkilön gradua varten laatima kysely. Tässäpä linkki blogitekstiin, josta löytyy enempi tietoa tuosta kyselystä http://www.lily.fi/juttu/imevaisikaisen-ravitsemus-apua-graduntekijalle. Jos tiedät muitakin, joilla on tuon ikäisiä lapsia, niin saa varmasti levittää kyselyä, jotta Anni saa aineistoa graduunsa :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania ilmeitä Hennillä. :')

    Toivottavasti väsymyksesi helpottaisi. Lisää vaan Mikolle vastuuta Hennin hoidosta ja ota sinä omaa aikaasi. Jo pitkät yöunet piristävät varmasti! :)<
    <3

    VastaaPoista
  7. Mun on pakko käydä aina välillä kurkkimassa täällä sun blogissa Hennin kuvia, ne piristää päivää! Mikä söpö ilmeilijä! <3 Sun blogiasi oon lueskellut kyllä jo pitkään, tää on ihana ja te ootte ihania!

    http://lovenea.blogspot.fi/ <- Tässä miun blogi, oon ihan vasta alottanu kirjottaa ja sen varmaan huomaa. :`D

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen