sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Instagram

Hei moikkamoi! Bloggeri kiusaa mua enkä pysty lisäämään olleenkaan kuvia, vaikka pari postausta oon jo kirjoittanut valmiiksi. Höh! :( En tiedä mikä mättää. Mä tein eilen kuitenkin Instagramin, ja sieltä voi seurailla meidän touhuiluja, kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... :) Mut löytää nimellä essimarian. Mä yritän nyt saada noita kuvia tänne, oon kyllä pulassa jos multa on  loppunut kuvatila... Mut eiks siitä pitäis tulla joku erillinen ilmoitus? Hjääälp, sählä tarvitsee apua!

12 kommenttia:

 1. Mulla tuli kyl ilmotus et kuvatila on loppu mut ei se maksanu paljon ku osti lisää, vissiin 3 euroa :D

  VastaaPoista
 2. Mulle ei ainakaan tullut mitään ilmoitusta, kuvia ei vaan voinut enää lisätä. Ongelman saa kuitenkin korvattua pienentämällä niin, että leveys on vain 600 pikseliä (tai mitä olikaan?). Silloin kuvat eivät vie yhtään tilaa bloggerissa :) kuvat voi pienentää esimerkiksi Paintilla todella helposti.

  Toivottavasti tästä oli apua :)

  VastaaPoista
 3. onks sun toinen nimi marian? jos on nii ollaa samiksia :D mut löytää instagramista nimellä reettamarian :)

  VastaaPoista
 4. Huomioithan, että 14.1.2013 jälkeen instagrammi omistaa kaikki kuvat ja voi myydä ne eteenpäin ilman että tarvitsee sun lupaa. ja vaikka kuvat ja tilin poistaisi kuvat jäävät ig:n johki sisäisee muistii yms. Esim. Kuva hennistä voi olla jonkun pampersin kyljessä. Täst oli juttuu nimittäin Iltalehdessä. Aattelin vaa että tiiät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ymmärrä, kuka laittais kännykkälaatuisen ja vielä suht pienen kuvan jonkun tuotteen kylkeen. Tuotteita edustavien kuvien pitäis olla itessään mahdollisimman edustavia...

   Poista
  2. Viittiskö joku linkata tota juttua?!

   Poista
  3. http://m.iltasanomat.fi/inf/infomo?site=ilta-sanomat&view=osatdigi&feed:a=a_digi&feed:c=is_digi&feed:i=1288525437310

   Poista
  4. Perunut aikomuksensa:)

   Poista
  5. 18.12.2012: http://www.tietokone.fi/uutiset/facebookin_instagram_saamme_myyda_kayttajien_kuvia
   "Instagram on julkaissut sivuillaan uudet käyttäjäehdot, jotka tulevat voimaan tammikuun 16. päivänä.

   Uudet käyttöehdot antavat palvelulle erittäin vapaat oikeudet käyttäjien sisältöön. Vaikka Instagram toteaa, ettei se väitä omistavansa asiakkaiden kuviin, niitä voidaan käyttää vapaammin. Kuvia voidaan esimerkiksi jakaa emoyhtiö Facebookille."


   19.12.2012: http://www.tietokone.fi/uutiset/instagram_peraantyy_emme_myy_kayttajien_kuvia
   "Facebookin omistama Instagram herätti alkuviikosta kohun, kun palvelun uudet käyttöehdot sallivat käyttjäien kuvien myymisen. Instagram pahoittelee nyt asiaa ja kertoo perääntyvänsä. Yhtiön mukaan käyttäjien kuvia ei koskaan ollut tarkoitus myydä, vaan kyse oli kekseliäistä uusista mainostavoista.

   Instagram perustajiin kuuluva Kevin Systrom on kirjoittanut palveluun viestin, joka selittää asiaa.

   Hän vakuuttaa, että uusien käyttöehtojen idea ei ollut mahdollistaa käyttäjien kuvien myyntiä. Käyttäjien kuvat ovat heidän omaisuuttaan, eikä Instagram halua myydä niitä. Systrom lupaa, että käyttöehtoja muutetaan pian niin, että asia tulee selväksi."

   Poista
  6. Ja nyt lukee iltasanomien sivuilla,että instragram ei perunutkaan tuota,eli kuvia voidaan nyt vapaasti käyttää :/

   Poista
 5. Hei yks vaihtoehto tohon kuvatilan loppumiseen on laittaa ne esim. Flickr:in tai Photobucketin kautta :) googlettamalla löytyy ohjeita jos tarvii! Ei oo siis yhtään vaikeeta.

  VastaaPoista
 6. Mul loppu kuvatila joku kuukaus sit ja sit poistin vanhoja kuvia. Vanhat postaukset oli poistettu nii siks ei vaikuttanu mitenkään kuviin, tuli vaan lisää tilaa. Aina ku kirjotan blogii ja lisään kuvii nii pelottaa et koska taas tulee se et ei voi lisää kuvia. Hmm ehkä maksan sit sen 3-4e. Osaan jossain asioissa käyttää hyvin konetta, mut jossain oon ihan amatööri enkä vaan älyy ja pelkään et sekotan koko koneen. Antti nauro ku en löytäny uudes läppärissä aluks paintia ja resurssienhallintaa xD

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen