sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuoden vimppa postaus

Heippodei te siellä ruudun toisella puolen :) Joulu ja uusi vuosikin on ihan kohta ohi, onneks. Mulla ei oo ollu innostusta postailla kaikkien häslinkien keskeltä. Joulupukki oli erehtynyt viemään Henskun lahjoja Forssaan ja ollaan käyty hakemassa niitä. Ollaan käyty sukulaisissa, alennusmyynneissä useampana päivänä ja tänään me lähdetään Mikon kanssa laivalle. Pakkailua ja vaatekriiseilyä siis tiedossa. Mä ootan innolla vuotta 2013, tervetuloa vaan! Haluan jo saada normaalin rytmin takaisin ja haluan postailla useammin.
          Me ollaan Mikon kanssa vuodenvaihde kotona meidän ihanan tyttären kanssa. Ennen sitä me kuitenkin kemutetaan. Turku-Tukholma-Turku risteily kutsuu tänään! Mä oon monta päivää oottanu tätä. Laiva lähtee tänään Turusta kasilta, ja tulee huomenna takaisin, niin saadaan olla Hennin kanssa hänen ensimmäisenä uutena vuotenaan :) Henni on täällä kotona nannan, vaarin, enon ja tädin kanssa ja pärjää varmasti hyvin ♥ Haluan nauttia tästä äiskän ja iskän omasta ajasta. Ootan innolla iltaa! Mä sain joululahjaks kynsitudion ja oon väkertänyt kolme päivää itselleni geelikynsiä, ja niistä tuli makeet! Mä saan meikata pitkään ja hartaasti. Alotellaan, kuunnellaan musiikkia ja sitten ne hyttikemut... Jee! :)
           Kun uusi vuosi on ohi, palataan ihanaan arkeen! Oikein odotan jo sitä. Näillä näkymin me saatais oma kämppäkin piakkoin, joten kaikki on nyt niin superhyvin ja oon niin iloinen, että tätäkin kirjoittaessa mä vaan hymyilen! Jee! Anteeksi liiallinen innostuneisuus, mutta kun mä iloitsen jostain, niin iloitsen sit niin paljon, että vuodattelen sitä tänne bloginkin puolelle.

Minkälaisia uv:n suunnitelmia teillä on? Oottekste ollu ahkeria lupausten tekemisen suhteen? :) Hyvää uutta vuotta kaikille teille jotka tämän toivotuksen näette, nauttikaa omalla tavallanne alkavasta vuodesta älkääkä ottako liikaa stressiä mistään! Be happy!

15 kommenttia:

 1. Me mennään kaveriporukalla viettämään uvta yhen kaverin kotia. Olis nyt part 3 bileet sielä putkeen. Ollut siis joka uusivuosi siellä pileet. Mä en oo tehny ainakaan vielä mkitään lupausta, kun en niitä kuitenkaan pidä. :D

  VastaaPoista
 2. Me ollaan vauvan kanssa kotosalla. Lupauksia ensi vuodelle on. Pakko aloittaa kunto ja laihdutusremppa, siis ne tavalliset lupaukset. Pitää vaan saada tsemppimieli ylle ja kropalle kyytiä =)

  VastaaPoista
 3. Olitko lauantaina Nummelan cittarilla sun keltasella autolla? Joku pikkupoika takapenkillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoin olla, mutta ei me kyllä mun autolla olla oltu liikenteessä kuukausiin :)

   Poista
 4. Mä nään uutenavuotena mun kavereita, meen siis Lukaksen kanssa moikkaan niit ja sen jälkeen meen mun porukoille syömää sipsii ja valaan tinaa :) En oo koskaan luvannu mitään uutenavuotena xD
  Pidä hauskaa laivalla! :)

  VastaaPoista
 5. jos imetyksen aikana juo alkoholia ni miten se juttu menee? pitääkö se "likanen" maito pumpata pois :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidinmaito on puhdasta kun keho on polttanu kaiken alkoholin pois verestä :) Mä kuitenkin pumppasin koko seuraavan päivän sitä ''likaista''..

   Poista
 6. http://just-hangingout.blogspot.fi/2013/01/haaste-bloggaajalta-bloggaajalle.html

  Haastan sut! :)

  VastaaPoista
 7. olitko se sä kun kirjotti ettet saa unta ja valvot koko yön? ootko saanu jo nukuttuu? mulla on tätä uniongelmaa ja on tosi huono juttu kyllä...

  VastaaPoista
 8. Kun olit laivalla niin joiko Henni silloin korvikemaitoa vai ootko pakastanu sun maitoo, et se juo sitä ku oot yön pois? Mult ei tuu maitoo paljoo jos pumppaan/puristan, mut tulee kuitenki hyvin maitoo silloin ku Lukas imee. Siks en oo ollu lukaksesta eros ku kaks tuntii ku en haluais antaa sille korviketta eikä se edes juo hyvin tuttipullosta. Olis joskus kiva mennä Antin kaa illal syömää tai jotai ihan kahdestaa, mut ei oikein pysty :/ Miten te teette Hennin maito syömisten kaa? :)

  VastaaPoista
 9. Olisi ollut kiva nähdä niistä sun kynsistä kuvaa ! :)

  VastaaPoista
 10. Milloin palailet postailaan?:)

  VastaaPoista
 11. Milloin palailet posteilemaan?:)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen