sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Tykkääks säkin tosta ilmasta?

KÄÄÄÄK miten kamala ilma! Mä käppäilin äsken ulkona vaan sen verran, että pääsin parkkikselta Nummelan amikseen Naisten messuille. Kamala tuuli ja kylmyys ja pyrytys... Mun piti alunperin ottaa Henni mukaan, mutta pukiessani Henniä hän nukahti ja siirtyikin sitten vaunuihinsa nukkumaan ja jäi kotiin Mikon kanssa. Hensku nukkuu aamupäivällä aina kolmen tunnin päikkärit, ja myöhemmin vähän lyhyemmät.
Kuten valitettavasti huomaatte, mä lähden nykyään lähes aina ulos ilman meikkiä ja hiukset sekaisin.
Mä olin siinä uskossa, että noi Naisten messut ois jotenkin täynnä jotain muotia, kauneudenhoitoa yms. Mutta nounou. Siellä ei ollut mulle mitään, mutta ostin Hennille ihanat pökät :) Pöksyt on 80cm, ja Henni käyttää 62-68cm vaatteita, joten pikkutytön pitää vielä hiukan kasvaa.
 Mä muuten löysin viimeinkin Hennille sen tonttupuvun, jota oon metsästellyt! Mä en löytänyt tonttupukuja mistään muualta kuin H&Mstä, te lukijat vaan olitte olleet tarkkasilmäisempiä kun olitte monista eri mestoista niitä bonganneet. Ostin myös valkoiset tossut puvun kanssa, ja nyt mietinkin, että hommaanko tonttulakin vai punaisen pannan Hennille jouluksi, ja oon pannan kannalla tällä hetkellä.
           Nyt mä pomppaan isosti asiasta toiseen: mä en uskalla ajaa autoa tolla säällä! Haluaisin käydä Hennin kanssa vaikka missä; muskarissa, perhekahvilassa, ihan itse neuvolassa etten tarvitsis kyytiä keneltäkään... Mutta kun ei. Mulla on hieno keltainen auto johon tilaan autoripset, mutta en vaan uskalla ajaa liukkaalla säällä. Ärsyttää olla nössö. Mä oon muutenkin ajanut tosi vähän synnytyksen jälkeen. Kortin suoritin kun olin viimeisilläni raskaana, eli elokuussa. Mun pitää nyt vaan yrittää ottaa itseäni niskasta kiinni, ja nousta rattiin :(  Joku on aina välillä kaivanut auton esiin lumen alta, mutta tälläkin hetkellä se vaan kerää lumikerrosta päälleen.
     Henni (tai Hennin kuvat) jäi jotenkin nyt ihan pois tästä postauksesta, joten pläjäytän niitä tähän loppuun!
          

12 kommenttia:

 1. Äää ihana Henni :--D <3 Mäkin ootan, että pääsen pukee Kirpun jonkinlaiseen tonttupukuun, tosin vasta ens jouluna!

  VastaaPoista
 2. Muaki pelotti iha järkyttävästi kaks vuotta sitten ku ekat lumet/jäät tuli toi autolla ajaminen, mut se pelko kyl hälveni ku rohkeesti lähti vaan ajamaan ja nyt ajanki sit rekkaa työkseni...:D
  Voi että miten suloinen Henni on!:)

  VastaaPoista
 3. Ei älä vaan tilaa niitä autoripsiä! :D Ne on kammottavan näköset!!!
  Mä oon uskaltanut ihan hyvin ajaa tolla säällä poika kyydissä vaikka liukas sää pelottaakin mut kyl se pelko hälvenee kun lähtee ajamaan. :D

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä autoripset olis siistit!! ;D
  Söpis Henni :) <3

  VastaaPoista
 5. Älä tilaa niitä ripsiä!!!!! :---D Ne on JÄRKYTTÄVÄT.

  VastaaPoista
 6. Nyt alkoi häiritsemään että missä oikein asut, kun itse tosiaan asun vihdissä ja toi luksia pomppas silmille. Itsehän valmistuin sieltä viime keväänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan ihan toisessa päässä Nummelaa ku missä luksia siis on, mutta Nummela on niin pieni mesta, että eipä meiltä kauaa mihinkään mee :D Vihtiinkin ajaa vartin verran :)

   Poista
  2. pieni kylähän toi vihti ja nummela on. Oli kiva yllätys huomata lukevansa jonkun vihtiläisen blogia :D

   Poista
 7. Voin samaistua tohon autolla ajoon! Nyt siis aja pieni matkoja ja hissukseen. Mäkin ajan aina tosi paljon alinopeutta!! Oon ihan luuseri auton kanssa oikeesti... Mut se pelko lähtee vaan ajamalla. Ota Mikko kyytiin "turvaks". Niin mäki pakotin poikaystävän neuvomaa ja nyt uskalsin jo vähän yksin ajaa:) kyl se siit, tsemppii!

  VastaaPoista
 8. Et oo enää laittanu niitä vesileimoja kuvien päälle?

  VastaaPoista
 9. oiii sulla on ihana takki!!! mistä toi on???

  VastaaPoista
 10. Ihanan söpö toi vika kuva Hennist!

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen