torstai 13. joulukuuta 2012

Bath time!

Vähän aikaa sitten anonyymi pyysi mua tekemään postauksen meidän kylpyhetkistä. Musta tää oli kiva idea, ja ottaisin tosi mielelläni vastaan muitakin postaustoiveita! Ja nyt asiaan :)

Henskuli käy kylvyssä joka toinen päivä, joskus kolmen päivän välein. Me lämmitetään  pesuhuone melkein joka kerta pitämällä saunan ovea auki, kun sauna on päällä. Aika usein me mennään Mikon kanssa sit Hennin kylvetyksen jälkeen saunaan rentoutumaan. Mä tykkään tosi paljon saunomisesta, ja ootan innolla, että pääsen tyttäreni kanssa saunan alalauteille sitten joskus vuoden päästä :)
Hennin vaaleanpunainen amme, jonka Mikon äiti on ostanut :)
Lorautan aina tilkan baby oilia kylpyveden sekaan, että iho pysyy kunnossa. Hennillä on hyvä iho, eikä häntä tarvitse koskaan rasvailla. Mä välillä myös lainaan tota, ja laitan sitä raskausarpiin siinä toivossa, että se häivyttäis niitä, tai muuta vastaavaa :P
Hennin kylpyankka, joka on aina mukana :) Mä tykkään näistä Bud Duckseista, ja kerään niitä Hennille. Joululahjakskin on tulossa pari ;) Mikko on ostanut tän ankan.
En halunnut mitään naku-kuvia Henskusta tänne laittaa, joten itse kylvettämisestä ei oo kuvia teille jaettavaksi :/ Mutta mä kerron siitä vähän. Meillä ei ole kylpytukea, vaan Henskuli nojaa sitten kylvettäjän käteen tukevasti. Henni tykkää hirmuisesti kylpemisestä, ja on pelkkää hymyä. Hän myös polskii innoissaan. Kylvyn jälkeen Henni syö, ja on sen jälkeen ihan naatti ♥

19 kommenttia:

 1. Mä tunnen yhen perheen jossa isovanhemmat vei tytön saunaan reilusti alle 6kk iässä, olisko ollu jopa alle 2kk. Tottakai vain alalauteille ja muutamaksi minuutiksi mutta kuitenkin. Tyttö on nyt 6kk ja monesti ollu saunassa pieniä hetkiä ja on tykänny kovasti ei oo ollu mitää seurauksia :)

  VastaaPoista
 2. Siskon tyttöni on nyt 10kk ja on käynyt ekan kerran saunassa n. 2 kk iässä alalauteilla parin minuutin ajan. Mutta jo n. 4 kk iässä on ollut jo pidempiä aikoja keskilauteilla kuitenkin punkassa :) tyttö tykännyt ihan hirveästi ja hermostunut kun on saunominen lopetettu :D Nyt jo käy välillä ylälauteella istumassa jos saunassa ei ole yli 60C. Mutta muuten on aina saunassa mukana, keskilauteella istuu punkassa ja lotraa vedellä ja leikkii vesileluillaan :)

  VastaaPoista
 3. Meijänkin neiti on ollut saunassa pari minuuttia alalauteella sylissä 4kk iästä alkaen :)

  VastaaPoista
 4. Meidänkin vauva 9kk on käyny pari kertaa saunan alalaiteilla ja tykkää kauheasti!! :) enkä usko et mitenkää vaarallista on:)ihana postaus!!<3

  VastaaPoista
 5. meijän pirpanan ensihetket saunassa oli joskus 3kk ikäisenä:) tietenki oli vain pari minuuttia, mutta tosiaan mitää ei tullut jälkeenpäin. nyt meijä perheessä saunotaanki joka lauantai niin, että lapsukaisetki on mukana ja tykkäävät hirveesti!:)

  VastaaPoista
 6. Meiän vauvauintipaikassakin on tapana mennä uimisen jälkeen "jälkilämpöihin", Milkon vaarihan häntä sitä siellä käyttää ja oli se Milkon n. 3kk ikäsenä sinne vienytkin.
  Omasta mielestä siinä ei ole mitään ihmeellistä, kuhan ei nyt löylyihin vauvaa vie :)!!

  VastaaPoista
 7. Meillä neiti alotti saunomisen 8 kk iässä niinku minäki.. ja on tykänny hirveesti saunomisesta! :)

  VastaaPoista
 8. Sinkkivoiteen pitäs häivyttää raskausarpia, itelläni on ainakin toiminut :)

  VastaaPoista
 9. Me otettiin poika jo alalauteille eka kertaa pariks minuutiksi joskus 3 viikon iässä. :D Entisaikoina saunoissa synnytettiinkin!
  Nyt ollaan käyty yhdessä saunassa muutamia kertoja ja pojalla on amme saunassa missä me sitä samalla uitetaan alalauteella kun saunotaan.

  VastaaPoista
 10. miks noin usein kylvetät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä Henskun pitää käydä noin usein pesulla

   Poista
  2. neuvolassa sanottiin et 2-3 päivän välein voi hyvin kylpeä, et ihan "normien" mukaisestihan teidän perheessä kylpyillään :)

   Poista
 11. tee postaus sun kropasta tai miten sun ja mikon suhde on muuttunut

  VastaaPoista
 12. Meillä sisarukset on ollu saunassa jonku 2 viikon ikäsenä ensimmäisen kerran :D

  VastaaPoista
 13. siis näin tän postauksen takii (luulen ainaki ku luin tän eilen ja heti näin sit kylpyunta :D) ihan hassuu unta et kylvetin Kertsiä jossain pienessä nukenammeessa johon se just ja just mahtu ja mun piti kaataa sinne kans vauvaöljyy mut kaadoinki vahingos jotain ruokaöljyy mis oli jotain outoja palasia jotain ruokaa ja siis se oli ihan hämärä koko uni ja sit yhtäkkii kertsi osaskin jo istua ja siellä se vaan polski vedessä ilman apuja sen ruokaöljyn keskellä.. :D ei tehdä näin oikeasti, ei pelkoa :D

  VastaaPoista
 14. olis tosi kiva jos postaisit joku päivä postauksen teidän hennin tähän astisesta elämästä vaikkapa ditten kuvina ja sitten siitä, muren sä oot muuttunut äitiuden aikana ja millä tavoin se eroaa sun "entisestä" elämästä ilman vauvaa:)

  VastaaPoista
 15. sitten ja miten* :-)

  VastaaPoista
 16. Mistäs nuita kivoja ankkoja olet ostanut :) olisi omalle lapselle kiva kans ostaa. Aivan ihania:)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen