maanantai 10. joulukuuta 2012

Selittelyä

Anonyymi 8. joulukuuta 2012 23.04
miksi postailet nykyään niin harvoin
 
Ciao! Tässä postauksessa mä vaan selittelen, miksi postailen niin harvoin. Yksinkertaistettuna: mulla on pieni lapsi joka tarvitsee huolenpitoa ja huomiota. Raskausaikana kirjoittelin useammin, koska mulla ei paljon muuta tekemistä päivisin ollut. Enää mä en kököttele yksin, vaan mulla on mun vaavi. Henni on hyväntuulinen vauva, ja mä ehtisin kirjoitella päivittäin. Henni kuitenkin on se mun number one, ja hän on vauva vain kerran. Mä haluan nauttia tästä vauva-ajasta täysin siemauksin, ja jutustelen ja leikin paljon mielummin Hennin kanssa, kuin istun koneella ja jätän hänet huomiotta. Henni ansaitsee vain parasta, ja koska hän on kova höpöttämään (hän höpöttää vaikka sitten yksin, jos seuraa ei ole), niin mun ei tarvitse kahdesti miettiä, että meenkö mä koneelle vai jutskailenko Hennin kanssa. Vaikka Henni viihtyy yksin sitterissä ja voi vain tarkkailla ympärilleen, hän ilahtuu kovasti, kun joku tulee hänen tasolleen ja juttelee. Se Hennin ilo on ihana nähdä :) Iltaisin kun Mikko tulee kotiin, haluan olla mun molempian murusten kanssa, eikä silloinkaan tee mieli roikkua koneella. Joten mä pyydän anteeksi, että postauksia tulee harvakseltaan, mutta mä vaan haluan nauttia ja saada ihania muistoja tästä vauva-ajasta! Mä yritän (tosissani!) saada jotain aikaiseksi hiukan useammin, mutta Henni kuitenkin menee aina nettihömpötysten edelle.. :)
Voiks tälle muka sanoa ei?! ♥

12 kommenttia:

 1. Kyllä sä mun mielestä postailet aika usein, vaiks sulla on Henni :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, mutta täytyy koittaa vielä useemmin! Laitan jonkun supervauhdin päälle :)

   Poista
 2. ihan omalla tahdilla postailet, tää on sun blogi ja sun elämästä on kyse, jos joku haluaa enemmin postauksia, niin hankkii sitten enemmän blogeja lueskeltavaksi :) Musta on ihana kuulla teistä ja lukea sun juttuja mutta ymmärrän täysin että nyt ei niin ehdi ja haluakaan postailla niin usein! Mullakin on postaustahti hidastunut iiiiiihan valtavasti, vauva vaa vie kaiken ajan, innostuksen ja energian, (siis ei sillä että vauva veisi ne pois vaan vauva saa multa kaiken mun energian, innostuksen jne :D) että sitä ei sitten jää niin paljon nettijuttuihin yms :) Kunhan joskus käy kuulumiset kertomassa uskollisille lukijoillekin!

  Ihanaa joulunodotusta pikku Hennisen kanssa. <3

  VastaaPoista
 3. Kaikki joilla on lapsi (ja varmasti moni muukin) tajuaa varmasti että tuo on täysin loistava syy postaustaukoon.. :) Ja et sä mun mielestä mitenkää super harvoin postaile. Nauti pienestäs niin teen minäkin :) t.leevin (2kk) äippä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että joku bloggaaja uskaltaa kerrankin sanoa suoraan syitä. Niin moni aina vaan pyytelee anteeks ettei kirjota, vaikka munkin mielestä on loppujen lopuks kamalaa lukijoiltakaan vaatia, että bloggaaja kirjottaa tietyn määrän postauksia/tektiä/sanoja viikossa/päivässä/tunnissa. Ja turhaltahan se tuntuu yrittää väkertää tekstiä, jos tuntuu, ettei oo mitään, mistä kirjoittaa. Eikä sullakaan nyt NIIIIIIIN harvoin tekstiä tule, kyllä sellanen ~kerran viikossa riittää mun mielestä pitämään mielenkiinnon yllä :)

  Ihana Henni!

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaustahti ei tosiaan ole kaiken ydin! Toisaalta ehkä vähän töykeä kommentti tuo! Kyllähän sä nyt maalaisjärjelläkin tajuat, ett jos sulla ittelläs olisi lapsi ja blogi niin tietty baby menee edelle, ainakin suurimmala osalla! Olette ihana pikkufamily, en toivo mitään muuta kuin hyvää teillle :) <3

  VastaaPoista
 6. mikaet postaa ku henni nukkuu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi haluaa varmaan itsekkin nukkua silloin kun Henni nukkuu, jotta jaksaa leikkiä Hennin kanssa kun hän herää.

   Poista
  2. Nimenomaan :) mä en saa öisin millään unta, joten yritän paikkailla päivällä univelkoja.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Ja muut kotityöt, ei se lapsen kanssa olo ole vain sitä. Perheen äidille kuuluu sata ja seitsemän muutakin asiaa, mm. pyykinpesu, viikkaus, siivous, kokkaaminen jne..

   Poista
 7. Juuri näin! Lapsi on kuitenkin se ykkönen eikä siitä lapsesta raportoiminen. :) Nautit nyt vaan siellä sun pikkuisesta ja jätät tämän blogin murehtimatta. Kyllä sitä ehtii sitten taas kirjoitella joskus, kun univelat on korjattu ja omaa aikaa tuntuu löytyvän enemmän. :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen