perjantai 3. elokuuta 2012

Tyttö- vai poikamaha?

rv 37

Oonkohan mä nyt käsittäny tän mahan muoto-jutun oikein: poikamaha kasvaa eteenpäin ja sivuille leviävä maha enteilee tyttöä? Koska siinä tapauksessa, meille ois tulossa poitsu! Omasta mielestäni raskautta ei takaapäin huomaa, mutta edessä sit onkin jo mukavan kokoinen möllykkä ♥ Mun mamma sanoi yks päivä, että mulla on ihan selvä poikamaha. Mitäs mieltä siellä suunnassa ollaan, onks mulla tyttömaha vai poikamaha? Lisäks yks anonyymi kertoi, kuinka mahan perusteella oltiin arvattu vauvan sukupuoli oikein useampaan kertaan, joten jännitys tiivistyy loppua kohden! :D

Sit vielä yks fiilistelykuva mahan kanssa, jota ei kohta enää ole, joten nyt mä nappailen kuvia tän masuttimeni kanssa oikein urakalla! Ja wuhuu, täällä ollaan jo täysiaikaisia! :) Nyt mussukka voi tulla heti kun haluaa ♥

rv 37

42 kommenttia:

 1. Hieno toi vika kuva! :)

  VastaaPoista
 2. Itse oon kanssa sitä mieltä että mahasta voi ennustaa kumpi tulee, itsellä ainakin oli pojan kanssa paljon kapeampi ja edessäpäin enemmän maha, kun taas tytön kanssa sf mitta oli korkeimmillaan 32cm mutta se maha oli kyllä leveä ! :D joten kyllä toi mun mielestä poikamasua muistuttaa ;D

  VastaaPoista
 3. Eikös täysiaikainen ole sillon, kun 38 viikkoa on täynnä? Eli 38+0?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mäkin olin pitkään luullut, mutta lääkäri vahvisti että 37+0 vauva on täysiaikainen :)

   Poista
 4. Mun äidillä oli ns "poikamasu" sillon kun mua odotti. Takaapäin ei huomannut ollenkaan että hän oli raskaana.. Kaikki sanoivat että poika tulee, mutta väärässä olivat! ;)

  - mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ädillä oli kans omasta mielestään ihan samanlainen masu joka raskaudessa, ja silti tuli kaks tyttöä ja yks poika... :)

   Poista
  2. kolmoset? wow ! :-)

   Poista
 5. Poikamassu! :) No mut onko sulla itsellä ollut mitään tunnetta, että kumpi sieltä olisi tulossa? Ja siis tarkoitan just ennen sitä kun olette tyttö lupausta saanut..
  Itse olin alusta asti 100 varma, että saan pojan ja poikahan sieltä tuli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli alusta asti tyttötunne, mut alan kokoajan kallistua enemmän pojan suuntaan :D enää se tyttö ei oo niin itsestäänselvä juttu... no, eihän sillä väliä ole että kumpi tulee, meidän oma rakkauspakkaus se kuitenkin on! <3

   Poista
 6. Mulla oli molemmissa raskauksissa ns. Poikamasu eli takaa ei huomannut että olin raskaana, mutta esikoinen on poika ja uusin tulokas tyttö :)
  Meille sanottiin joka ultrassa rv 12 asti, että tyttö tulee ja niin tuli. Ja kävin kuitenki kolmen viikon välein ultrassa niin silti me aina kysyttiin että onko varmasti tyttö :D
  Esikoisen ultrassa näky selvästi pelit ja vehkeet kun komeesti pyllisti meille kuvaruudulta ja siitä ei voinu erehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mekin ollaan useampaan kertaan vahvistettu, mutta silti aina vaan epäilyttää :D tollanenhan ois hieno homma, et pyllistys vaan ja heti tietäis!

   Poista
 7. Itelläni oli kans aika samanlainen masu kun sulla: suuri ja tasaisen pyöreä, ja aika alhaalla.
  Ja tyttöhän sieltä kans tuli, joten kyllä sullakin on tyttömasu ainakin omasta mielestäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniin, eka joka sanoo tyttömahaks, eli toivoa on vielä! :D kiitti mielipiteestä!

   Poista
 8. Täysaikanen on 37+0 ja se on jo 38 viikkoa, koska 36+6 oli jo 37 viikkoa :) Mul on huomen täysaikanen :) Ja sul on poikamasu! Mullaki on poikamasu ja poika on mahassa :D Mul ei näy mahaa yhtään takaa ku seison. Mut sillo ku mun äiti odotti mua nii sil oli kans poikamasu ja kaikki sano et poika tulee, mut mä tulin! xD Ja sit mietin et jos joskus odottaisin tyttöä nii varmaan mun maha olis samanlainen kuin nyt. Et ei masun muodolla kuitenkaa oo siihen vaikutusta et tuleeks tyttö vai poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo noinhan se just meneekin, kiitti kun selitit! :) ja oi, meil on LAat kyllä niin lähekkäin, et ihan jännittää et kumpi nyt sit poksahtaakaan ekana :D apua jos sä lähet synnyttämään ennen mua, oon varmaan ihan into pinkeenä siitä hetkestä lähtien, ja sit kuitenkin mun tuurilla menee pari viikkoa yli x)

   Poista
 9. Kaksi veljistäni oli mahassa täysin vinossa ja toispuolesesti. En sitten tiedä voiko mahan asennosta oikeesti nähdä mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ne jotkut kuitenkin uskoo, ite mä päätän vasta sitten että uskonko tähän vai en, kun tiedän varmuudella että onks se meidän rakkauspakkaus tyttö vai poika, eli synnytyksen jälkeen :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. onhan se aika selvä... :) ei varmaan voi erehtyä, että kummalta se enemmän näyttää

   Poista
 11. No ton uskomuksen mukaan näyttää poikamahalta, mutta ehkä siellä onkin tyttö poikien asennossa :) musta arvattiin molempia, oli lähinnä poikamaha mutta tyty tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, voihan olla että Hertta velmuilee ja tykkää enemmän poikien asennosta :P pitää meidät jännityksessä ihan loppuun asti

   Poista
 12. tyttömasu, tyttömaha kasvaa "alaspäin" ja poikamasu lähtee pyöristymään todella pyöreäksi jo rintojen alapuolelta, eikä poikamasulla olisi tuollaista ns. alamäkeä :) Mä luotan, että teidän Hertta tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, tollasta en ollukaan aikasemmin kuullu! kyllä se Hertta taitaa sitten olla... :)

   Poista
 13. Moi!
  Minulla on aika samantyyppinen masu kuin sinullakin, kasvaa isosti eteenpäin mutta ei yhtään sivulle. Minulla on viikkoja nyt 29+2, joten täällä pitää jaksaa vielä jonkin aikaa tämän kasvavan vatsan kanssa. Moni tosiaan sanoisi tällaista masua poikamasuksi, mutta minullekin on 4D-ultrassa vahvistettu että tyttö on tulossa. Minulla on ennestään 1 poika ja 1 tyttö ja kaikissa raskauksissa masu on ollut aika samanlainen. Joten en itse usko yhtään tuohon tyttömasu/poikamasu -höpinään :-). Tsemppiä sinulle loppumetreille!

  T: Jo vanhempi äippä

  VastaaPoista
 14. Ei kyllä huomaa takaapäin ollenkaan että olisit raskaana :)
  Ja tuo viiminen kuva on ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonhan mä vähän sivuillekin levinny, mutta en sit näköjään liikaa.. Kiitos! :)

   Poista
 15. mistä noi sun housut on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bongattu kirpparilta, en paremmin tiedä et mistä tollasia sais :/

   Poista
 16. Löysin jokunen aika sitten blogisi ja olen jäänyt seurailemaan odotustasi.
  Vaikutat todella kypsältä ikäiseksesi. Hertta saa sinusta ihanan ja rakastavan äidin <3

  Ja maha kyllä se tyttömaha on ;)

  Mulla oli samanlainen tyttöä odottaessa ja kaikki povasi poikaa, yllätys oli monelle suuri kun sitten tyttö tulikin (ei tiedetty etukäteen, että kumpaa sorttia hän on).

  Onnellista loppuodotusta ja tsemppiä synnytykseen kun sen aika on :)

  -H-

  VastaaPoista
 17. No joo ei kyl sulla takaapäin nää ! Mä kävelin pari pvä sitte kaupan ohi, ja joku juoppo nainen huus perään että " poikaa vauvaa vaatsa..." :D ja poikahan meille tulee :) mut en mä tiedä kuinka toden näköstä se on että aina menis noin :) teille tuleeki ehkä sit ylläri poika ;)

  VastaaPoista
 18. Poika tulee! Itelläni oli kanssa eteenpäin törröttävä kumpu ja takaa ei huomannut lainkaan että olin raskaana :) Potsu sieltä tuli. Onnea viimehetken odotteluun ! :)

  VastaaPoista
 19. nuo mahajutut on höpöjuttuja :D

  mulla ei maha näkynyt taakse lainkaan (ulkopuoliset sanoivat tyttömahaksi), vauvan sykkeet huiteli 140 kieppeillä koko raskaudenajan, aavistelin koko odotusajan, jotta tyttö tulee ja pikkuneiti tuli, sen vain tietää (se kuuluisa äidinvaisto?) =)

  jostain oon lukenut, jotta jos vauvan syke on korkea, tulee tyttö, jos sykkeet matalat tulee poika, sanoin asiasta neuvolassakin, ei ollut tällaisesta kuullut laisinkaan

  mut onnea hirmuisesti tulevasta pikkuisesta! ♥ :)
  luin sun blogin jokaisen merkinnän alusta loppuun :)))
  aivan ihana blogi! :)

  älä jännitä synnytystä, uskon, jotta se sujuu paremmin kuin hyvin :)
  h-hetkellä sä et kerkiä jännittämään/pelkäämään, kun muut ajatukset valtaa mielen :)

  aa89

  VastaaPoista
 20. No mulla on kuulemma poikamaha kans ja oon kuullut villiä huhua että ei ne aina ihan väärässä oo ne mahajutut.. :) Ihania kuvia & Ihana Blogi!

  VastaaPoista
 21. Voi kauhee, tää nyt menee ihan ohi aiheen ja tästä blogitekstistäkin aikaa, mutta upeet nuo (onko nyt..) leggingsit jotka ekassa kuvassa oioi! :) Saako udella, että mistä mahtaa olla hankittu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kollarit jotka on kirppikseltä, joten en osaa tarkemmin sanoa että mistä noita saa, tai saako enää mistään! :/

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen