maanantai 19. marraskuuta 2012

Viikonloppua

Villi viikonloppu takana. Henskulla on joku ihme temppuilumoodi aina päällä kun meille tulee vieraita. Meillä oli perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina vieraita, joten typy ei ollut ihan niin hyvällä tuulella kuin normaalisti. Ei hän koskaan kovin itkuinen ole, mutta jostain syystä Henni inahtelee hyvinkin käskevästi jos hänet jättää huomiotta kun meillä on vieraita :D Yleensä Henni viihtyy pitkiäkin aikoja yksin esim. sitterissä.
              Toinen sellainen asia, joka tapahtuu lähes aina kun ollaan jossain kylässä tai meillä on vieraita, on vaatteiden likastuminen. Jotenkin ne navasta selkään asti ulottuvat kakat tulee aina silloin. No, nytkin kävi niin, ja hieno farkkumekko oli aivan kakassa. En kerennyt ottaa edes kuvaa jossa toi ihana mekko näkyisi :(
Henni on nyt alkanut nukkumaan yöt ilman herätyksiä. Vasta aamulla hän herää syömään. Tää on hyvä ja huono juttu; mä saan nukuttua vähän paremmin, mutta AUTS, rinnat on sit aamulla niin täynnä et oon ihan tuskissani... :( Mulla on vaan käsipumppu, ja se onkin kovassa käytössä, kun mä joudun sitä päivisinkin käyttämään. Aamuyön pumppaukset ei oo kivoja, mutta ihanaahan se on, että maitoa tulee niin hyvin :) Mutta vähemmälläkin määrällä ehkä pärjättäis.. :)
Hensku syö aina pikkurilli pystyssä ;)
Nyt mun täytyy mennä taas syöttämään! Palaillaan :)

18 kommenttia:

 1. Voi kuinka liikkis kuva tuo viimeinen :)
  hieno neiti pienestä pitäen!

  VastaaPoista
 2. sori ku sanon, mut sul on väärä imetys asento. lapsen pitäis olla aina oma vartalo, äidin vartaloa vasten, eli tossa kuvassa kyljelleen sinuu vasten. nyt sen kroppa kattoonpäin ja joutuu pitää päätä vinossa. enkä sano pahalla, vaan sillain ku minuu on neuvottu. :)

  mut tohon yö juttuun.. jos vaan jaksat, pumppaa yöllä yhen syötön verran ja pakasta :) sitte ku joskus imetys päättyy ni voit pakkasesta syöttää maidot (vissii 4kk saa pakastaa niitä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toi kuva on itseasiassa vanha, aika "alkuaikoina" otettu kun asento tosiaan oli vähän hakusessa :) mulla ei vaan ollut mitään muuta imetysaiheista kuvaa, niin piti lätkästä toi... :P

   Poista
  2. Pakko puuttuu vaikkei oma laps oo viel ees syntynyt niin meille kyl opetettiin neuvolassa (ja kaikissa muissakin läpysköissä on lukenut) että äidinmaitoo saa säilyttää pakkasessa vaan viikon, jääkaapissa vaivaisen vuorokauden. Et jos toi 4 kk meinas sitä et kauan maitoo saa pitää pakkases ni meille kyllä tosiaan sanotiin et max viikko :) mutta en tosiaan kokemuksesta tiiä mitää!!! :D

   Poista
  3. Paitsi et nyt googlasin ja siel luki et säilyy 8 pv jääkaapis ja just 3-4 kk pakastimes! :D mitäköhän neuvolatäti on nyt oikeen selittänyt, mulla on sen tekemä ja tulostama lappukin mis lukee et vuorokaus jääkaapis ja viikko pakastimes..... Mua on huijattu :D

   Poista
  4. Mä sain synnytyssairaalasta lappusii nii niis lukee taas et jääkaapis säilyy 2 viikkoo ja pakkases 3kk :D

   Poista
  5. Meille sanottiin neukussa että pakkasessa 2kk, ja mä oonkin joutunu heittää hirveet määrät maitoa pois kun en oo kauempaa uskaltanu säilyttää.. :(

   Poista
  6. Meille sanottiin myös, että 2kk säilyy pakkasessa. Voithan sä luovuttaakkin sitä maitoa, jos tulee ihan mahottomasti?
   Jääkaapissa säilyy 3-4 päivää, näin sanottiin siis synnytyssairaalassa, siellähän ne säilyttää vaan vuorokauden sen takia, että se on sairaala..

   Poista
  7. Pakkasessa (alle -18 astetta) maito säilyy ainakin 6kk.. Ei kannata turhaa heitellä pois :) ja vaikka vauva ei söis tuttipullost maitoo ollenkaa nii hieman isommalle vauvalle (6kk ->) voi tehä pannaria yms.

   Poista
 3. Aivan ihana tuo sun pikkunen. :) Oon seurannu sun blogia jo monen monta kuukautta, ilmeisesti siitä lähtien kun olit ollu n. 6kk raskaana? :) Itelläki kauhee vauvakuume, mutta ei ihan vielä ku opiskelut kesken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaikki aikanaan :P Ja ihanaa kun välillä tulee tälläinen muistutus, että jotkut on jo alusta asti seurannu meidän menoa! :)

   Poista
  2. Aijaa, niimpä! :) En oo vaan koskaan saanu aikaseksi kommentoida mihinkää ;D

   Poista
 4. mitä tippoja henni käyttää ja onko niistä tullut mahavaivoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DevisolDropseja, eikä oo tullu minkäänlaista vaivaa! Muita ei olla ees koitettu, kun esim. Jekovitistä oon kuullut niin paljon negatiivisia kokemuksia.. Mutta toi Devisol sopii Hennille hyvin :)

   Poista
 5. Olettepa te ihania, sinä ja Henni! <3 Ihana blogi, olen seurannut alusta asti :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen