perjantai 9. marraskuuta 2012

Girls night

Henni vetää leukoja x-) ♥
 
Henskulla riittää juttukavereita :-) Eilen ympärillä pörräs Hennin eno, täti, nanna, vaari, äiskä ja iskä, ja voi kuinka tyttöä nauratti!
 
Iltaailtaa! Vietän Henskun kanssa tänään illan ihan kaksin, Mikko lähti moikkailemaan kavereita ja kotona ei oo ketään muitakaan. Tänään on ollut hyvä päivä, me ollaan liikuttu vähän joka puolella ja mä jopa meikkasin ekaa kertaa varmaa kuukauteen(???) ihan muutenvaan. Musta on tullut vähän laiska ja mä liikunkin yleensä nykyään meikittömänä joka paikkaan, mut tänään aamulla oli niin hyvä fiilis, et mä halusin vähän laittautua. Me käytiin Henskun kanssa mm. ostamassa mulle kiharrin, ja mulla oli suuuret suunnitelmat kuinka mä laittaisin ihanan isot kiharat itselleni tänään, mutta ei tää ny menny ihan niinku piti... Hensku jopa nauroi mun kiharrusyritykselle. Noh, mä jatkan harjoittelua. Mä oon tänään ollut pelkästään iloinen ja hassuttelutuulella, surku ei oo ainakaan toistaiseksi yllättänyt, vaikka mä viime postauksessa kerroinkin noista mielialanvaihteluista.
O____O
Mulla on iso ongelma isänpäivälahjan kanssa! Perus kalsarit on kuulemma huippujuttu, tai näin me ainakin perhekahvilassa jutskattiin. Siellä sattui olemaan yks isi, ja saatiin kuulla, että kalsarit on aika jees lahja. Mitään elektroniikkaa ei voi ostaa, koska miehet haluaa siitä kuulemma itse päättää että mitä vempeleitä hankkii, ja minnekään elektroniikkamestaankaan ei voi antaa lahjakorttia kun se tuntuis siltä että ois vaan toisen lompakolla käynyt. Ja mä nyt oon muutenkin _huono_ hankkimaan mitään lahjoja, joten kai me kalsarilinjalla mennään. Mutta jos joku nyt sattuu keksimään jonkun kivan simppelin jutskan mikä vois olla kiva lahja, niin antaa kuulua, mä kuulen mielelläni mitä te ootte hankkinut tai mitkä ois potentiaalisia vaihtoehtoja!

13 kommenttia:

 1. Mä oon kans ostellu aina jotai boxereit. :D mut joku dödö tai partavesiki on iha kiva. Esim. Ostaa playboy sarjaa saippuan ja dödön :D

  VastaaPoista
 2. Mä aina yleensä teen itte, tänä vuonna on muhkea isän lemppariväreillä neulottu kaulahuivi pistetty pakettiin. Ja itsetehty kortti tottakai. Viime vuonna veljeni kanssa ostettiin isän lempparivärinen (oranssi...) paita Seppälästä ja sitten itte painettiin mustalla siihen isän prätkän merkin logo ja lisäksi alle kirjotettiin tietynlaisella fontilla semmonen vähän insidejuttu joka liitty siihen moottoripyörään ja sen merkkiin. Ja mitäs muuta, yks vuos ostin semmosen valokuvakehyksen Ikeasta johon saa vissiin ainaskin 10-20 eri kuvaa ja sit sitä voi "käännellä" sillä tavalla ja laitoin siihen mun lapsuuskuvia joissa olin isän kanssa, jotain runoja tai muita tekstejä, kuvia musta ittestäni pienenä ja isompana ja mun sisarusten kanssa ja kuvia isästä jne. Jätin tyhjäksi muutaman niistä kehyksistä että isä voi sitten täyttää sitä itte vielä tulevaisuudessakin (tai sit olin laiska :DD). Hmm ja mitäs muuta. No sitten tykkään antaa isälle suklaata kun tiiän mistä se tykkää ja kun tykätään molemmat samantyyppisistä leffoista niin ostan sille elokuviakin joskus dvd:llä. Ja tietty joku leipominen on aina hyvä, jos haluaa että se on vähän pitkäkestoisempi niin tekee vaikka jotain keksejä ja laittaa purkkiin. Tosin tajuan että sulla ei välttämättä oo niin niin paljon aikaa tehä itte kun sulla on tuo pieni suloisuus hoidettavana. Mutta kerroin silti mun omia ideoita, ehkä niistä voi saada inspiraatioo tai ajatusta johonkin. :)

  VastaaPoista
 3. Mie hankin omalle miehelle lahjaks pitkähihasen ruutupaidan kun se on niistä innostunut. :) Onneks jo aiemmin tilasin, ei mulla olis nyt varaa mitää ostaa. :D

  VastaaPoista
 4. No mä viimevuonna ostin ifolorista kahvimukin missä luki jotain ja sitten meistä kahesta kuva. Tänä vuonna tilasin kalenterin missä on joka kuukaudelle kuva, esim syyskuussa on mun vauvakuva ja iskän vauvakuva, tammikuussa siskon vauvakuva ymym. Mitä nyt meidän perheessä on tapahtumia:) tykkäs hirveesti kupista viimevuonna:)!!

  VastaaPoista
 5. Mitämitä, milloin hait kielilävärin? O___O Sopii sulle!

  Mut perussukat, kalsarit tai/ja sellainen "tällä kortilla vapaudut yhdestä vaippojen vaihdosta" juttu tuntuis menevän aikan hyvin kaupaksi.

  VastaaPoista
 6. meillä toimii hyvin sellanen toisenlainen lahja, vaikka kyllä kalsari linjallakin mentii monta vuotta :D

  VastaaPoista
 7. Just jotkut ittetehdyt lahjakortit on kivoja! Oli tosi hyvä toi vaippojen vaihtojuttu! :) Mut just joku et tällä kortilla saat kaksi hierontaa tms.. :D Kunhan sitten oikeasti toteuttaakin ne kun kortinhaltija sitä haluaa..

  VastaaPoista
 8. Mä tilasin meiän isukille duudsonien verkkokaupasta isäntä-kylpytakin (entinen kun ihan hirveeeee!!) ja ifolorilta kuvamukin pojan kuvalla. Nää nyt ei taida kyllä sua auttaa ;)

  VastaaPoista
 9. voitko tehdä vartalopostauksen tai jutun sun ja mikon suhteesta, onko se muuttunut ja miten

  VastaaPoista
 10. en oikein tiedä miten tän kommentin muotoilisin, löysin sun blogin vasta ja oonkin lukenut tän alusta asti (: mun täytyy sanoa et en itse tunne nuoria äitejä, mutta kuitenkin oon ollut aika vahvasti sitä mieltä etteivät nuoret vielä pysty huolehtimaan lapsista.
  oon selannut muitakin vauvablogeja ja miettinyt että onko kirjoittajista oikeasti äideiksi, sun blogin kohdalla kuitenkin välittyy tosi ihana ja positiivinen tunnelma, melkein itellekkin tulee vauvakuume :D ja vaikkein sua tunne muutakun tekstien perusteelta mulla on tosi vahva fiilis ettei lapsella paljon parempaa äitiä voisi olla (: !
  oot onnistunut tekemään tosi mielenkiintoisen ja hyvän blogin, tsemppiä ja kaikkea hyvää koko perheelle ! sait just uuden lukijan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih, sun kommentti lämmitti mun mieltä paljon!! :) kiitos <3

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen