tiistai 27. marraskuuta 2012

Hensku 3kk ja sen neuvola

Huomenet :) Kipeitä päiviä takana, eikä oo ollu jaksamista kirjoitella. Oon ollut tosi huonovointinen, mutta toivottavasti tää alkaa tästä kohta helpottaa.
         Me oltiin eilen 3kk neuvolassa, ja Henni sai ekat piikit :( Voi ei sitä sydäntä särkevää huutoa ja ilmettä. Hennistä näki, että hänelle tuli oikein paha mieli, kun suupielet kääntyivät ihan alaspäin ja pari kyyneltäkin hän päästi. Molempiin reisiin tuli piikit, ja sitten Hensku sai niihin laastarit. Neukkutäti kertoi, että Henni voi olla illan ja yön hieman surkea, mutta kipuihin auttaa Panadol. Henni itki hetken aikaa piikkien jälkeen, mutta hetken päästä hän jo hymyili. Neukkutäti sanoi, että onneksi Henni ei itke paljon, koska hänellä kuulemma on todella kova ääni. Niinpä, onneks me kuullaa Hennin itkua vaan harvoin.
         Pistoskohtiin voi kuulemma tulla pienet pallukat, mutta ainakaan vielä ei ole ilmantunut mitään. Henni oli eilen illalla vähän väsynyt ja kitisi, joten me annettiin hänelle Panadolia. Hensku nukahti heti sen jälkeen, ja hän nukkui yönkin hyvin.
Henni jaksoi nauraa heti rokotuksien jälkeen :)
Hennin mitat olivat 6720g ja 61cm! Iso typykkä ♥ Me oltiin innolla ootettu, että saatais ''lupa'' alottaa maistelemaan jotain kiinteitä, mutta Henni kuulemma kasvaa niin loistavasti rintamaidolla, että me ootetaankin nyt sitten puolen vuoden ikään saakka. Saatiin kuitenkin jo nyt kaikenlaisia lippulappusia liittyen maisteluun, mutta vähän harmittaa, kun oltiin aika innoissamme ootettu noita maistelukertoja, mutta eihän tässä mikään kiire oo, joten ootellaan rauhassa :)
Saatiin keittokirja, että voidaan tehdä Hennille monenlaisia herkkuja :)

8 kommenttia:

 1. Eihä sitä pakko oo sinne 6kk asti ootella vaikka hyvin kasvaiski :D Tehä päätätte miten teette, jos alottaa 4kk iässä nii ei siitä haittaa taida olla :D Me aloteltiin 4kk iässä vaikka kasvo hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä sä kerkeet vielä tytölle kiinteää antaa :) Nauti nyt niistä imetyshetkistä, koska tuskin tyttö enää 10vuotiaana tissiä syö :)

  VastaaPoista
 3. Ei niiden kiinteiden kanssa ole mitään kiirettä, onnistuneesta puolen vuoden täysimetyksestä kannattaa olla hurjan ylpeä :) Ihanan helppoakin se on, kun ei tarvitse miettiä reissussa ruoan lämmityspaikkoja, syöttötuoleja tai mitään!

  VastaaPoista
 4. Musta on vaan ihanaa ettei meijän 3kk tytölle tarvi viel ees miettiä mitää kiinteitä ku hyvin kasvaa tissimaidolla:D pääseepähä ite helpommalla:D

  VastaaPoista
 5. Voithan ruveta antamaan makuannojsia jo ennen 6kk ikää, joskus 4-5kk ikäisenä, pääasiallinen ravinto kun tulee yhä äidinmaidosta, mut maisteluja 1-2 lusikallista. :)

  VastaaPoista
 6. Äh, apua, Henni on niiiiiin söpö ! ♥

  VastaaPoista
 7. Ohoh,! siis sä imetät vielä!?vau : ) ps, ihana Henni <3 ja kauhistus kuinka nopeesti nää pienet kasvaa, vastahan mä luin sun raskauden etenemisestä! :)

  VastaaPoista
 8. loistavasti kasvanut neitokainen :) nautiskele vielä täysimettämisestä, sitä maistelua ja ruokarallia sit kerkee kyllä :) plus jos vielä kipuilet sen palautumisen kanssa niin imetys on ainakin mulla auttanut kovasti ;)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen