lauantai 2. kesäkuuta 2012

Juttuja

Kivaa kesää vaan kaikille masuille! Kesäloma (tai mulla nyt tällänen vähän reilumman pituinen loma...) alkoi, täällä tulee vettä ku aisaa ja ollaan villasukat jalassa. Ei nyt mitenkään erityisen kivaa :/ Hertta potkii vimmatusti ja tänään tunsin ekaa kertaa sellasen järkyttävän puskemisen masun uumenissa, ja tuntu just siltä että kohta se maha halkee :D Ootellaan vaan niitä loppuajan puskemisia..!

Oksentelu on nyt jatkunu tälle 28 viikolle saakka, mutta alkaa jo helpottaa. Oon kyllä varautunu siihen, että jatkuu ihan loppuun asti mutta katotaan nyt. Harjoitussupistuksia on myös runsaasti, aina ku mm. nousen ylös tuolilta, sohvalta, sängyltä tms. Usein tulee ihan vaan kävellessäkin.

Oltiin tänään Ikeassa lenkkeilemässä (siis mulle se kävi lenkistä, olin ihan poikki sen reissun jälkeen a nukahdin autoon), ja mukaan tarttu vaan verhot. Katottiin kans vauvansänkyjä, mutta koska Mikko ei ollu mukana, niin ei nyt sit viel ostettu mitään, vaan otin sille esimerkkikuvat kahesta sängystä, joista me sit valkataan jompikumpi. Lisäks mä melkeen törmäsin Martti Ahtisaareen tällä mahallani! (Jep, Mara oli vähän ostelemassa Ikeassa ♥) Tuntuukin ihan valtavalta, ja mun kaveri huomautti pari päivää sitten, että oon alkanu kävelee ku kaikki raskaanaolevat. En tätä oikeen tajunnu, kai se jotain vaappumista meinaa :D

Ikean jälkeen mentiin ''Megaystiksiin'' stadiin, mut sieltä ei sit tarttunu mitään mukaan. Nanna oli taas vaihteeks käyny vähän kirpparilla kattelemassa aamulla ku mä olin autokoulussa, ja kuitenkin löytäny muutaman vaatteen vaaville.


Hyi kun nää on ryppysiä, mutta en malttanu oottaa että nää ois pesty ja silitetty ni oli pakko ottaa heti kuvat :D Nyt pesuun!

En muista mistä äippä sano noi sukat bonganneensa, mut jostain se ne löys. Ei sieltä kirpparilta kumminkaan.  













Pari kuvaa kans tästä rv 28 mahasta :) (Jolla siis melkeen mätkäsin Maraa Ikeassa!!♥)



16 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen mekko! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäki tykkään :) saa kuitenkin vähän aikaa ootella et toi pääsee käyttöön, se on sen verran iso

      Poista
  2. Oon kans saanut sellasen kuvan et raskaana olevat vaappuu vähän sillee,mut kaikki noi vaappumiset,pahoinvoinnit sun muut on kaikki sen pienen sulosen ihmisen alun arvosii<3
    Itte vieläkin mietin et mitä sitten jos sieltä tuleekin poika,ootte kuitenkin ostanut noin paljon kaikkea vaaleanpunaista,että mitä meinaatte niille vaatteille sitten tehdä? Ei sillä tietenki pojalle voi laittaa vaaleanpunaista,ei ketään sitä estä. En ymmärrä miksi kaikki noudattaa sitä "Pojalle sinistä ja tytölle vaaleanpunaista" tyyliä,pääasia on että lapsella on vaatteita päällä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essillehän on luvattu kaikissa ultrissa (missä näkyy) tyttöä, ja masukin näyttää niin tyttömasulta, että eiköhän Hertalle voi turvallisin mieli ostaa tyttöjen vatteita ;)

      Poista
    2. Joo siis tosiaan tyttöä on luvattu useampaan otteeseen! :) Ja jos se poika nyt tulla tupsahtaa niin eipä hätää, on meillä vaatteita sillekin :) Meidän naapurilla on LA n. kuukaus mun jälkeen, ja niillekin on tytöks luvattu, että eiköhän osa vaatteista sit menis sinne, ja loput vois sitten vaikka jäädä oottelemaan, josko joskus tulevaisuudessa meille tulis tyttö ;)

      Poista
  3. Onpas sinun vatsasi alhaalla :o
    Mutta ihana maha kuitenkin,haluaisin itse myös tuollaisen,mutta ehkä saa vielä hetken aikaa odottaa. :)
    Onnea teille loppuraskauteen ja toivottavasti kirjoittelet kuulimisiamme vielä vauvan syntymän jälkeenkin :)
    En ole varma,mutta onko sinulla jo sellainen bostaus,missä kertoisit enemmän poikaystävästäsi? Missä kertoisit miten poikaystävä otti raskauden,miten on nyt alkanut suhtautumaan,kutsuuko jo itseään isäksi jnejne,olisi niin hienoa tietää,millaisia ajatuksia nuoren isän mielessä tulevasta pienokaisesta liikkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mun maha on nyt laskeutunu hirmusesti, jossain vaiheessa se taas tuntu sit olevan tosi ylhäällä :O Enpä tiedä mikä siinäkin on. Ja en vielä oo sellasta poikaystävä-postausta tehny, mutta enköhän mä sellasenkin väsää, vaikka ihan lähiaikoina :))

      Poista
  4. Oltetteko te miettineet jo nimeä? Vai olisiko Hertta Hertta? :) Aika turha kysymys.. *-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertta on nyt vaan työnimi, vaikka pakko myöntää että ite oon kyllä aika ihastunu tohonkin nimeen :D Kyllä me nimeä sekä tytölle että pojalle ollaan mietitty, ja pojan nimestä ollaan päästy yhteisymmärrykseen, mut tytön nimeä haetaan vielä :) Molemmilla (äitillä ja isillä) on omat lempparit, mutta toisaalta halutaan nähdä että miltäs se meidän vauva näyttääkään, ei me oikeen osata päättää nimeä ilman vauvaa :D

      Poista
  5. Söpö masu♥ Jostain luin että jos syö raskauden aikana paljon suolaista ruokaa tulee poika jos taas syö makeaa tulee tyttö.. :) Mutta onnea♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ♥ Mä oon kyllä ehdottomasti kallistunu tohon makeeseen, en oo koskaan ennen tykänny mistään makeesta, mutta nyt vedän parikin jätskii päivässä! Voi tätä makeanhimoa... :D

      Poista
    2. Kyllä sieltä taitaa sitten Hertta tulla♥

      Poista
  6. Missä päin maailmaa asut ? Ja onko sulla paljon kavereita ketkä on raskaana tai jo äitejä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. etelä-suomessa, ja mulla yks kaveri (joka tosin on jo yli 20v) on saanu lapsen, mutta se ei missään tekemisissä oo sen kanssa, että eipä mulla oikeestaan sellasta juttukaveria oo joka ois samassa tilanteessa mun kanssa.. :)

      Poista
  7. Pakko kysyä: Miltä tuntuu olla raskaana? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys, jota en oo ennen miettiny! :D Fyysinen puolihan on sitä että oksennellaan ja jokapaikkaa kolottaa. Mutta on ihanaa olla raskaana :) Mä oon jotenkin niin ihastunu pikkuolentoon sisälläni, että oon alkanu olee hirveen paljon varovaisempi. Sitä on oikeestaan vaikea selittää, että miltä raskauden aikana tuntuu. Vaikka sen saiskin sanoiks, niin ei sitä silti oikein voi tajuta :) Mutta mä toivon kovasti, että kaikki, jotka raskauden ja lapsen saannin haluais kokea, sais siihen tilaisuuden. Tietenkään kaikkia ei onnista, mutta mä nyt nautin tästä tilasta, ja siitä, että oon saanu mahdollisuuden antaa elämän tälle meidän mussukalle :) ♥

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen