keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

UÄ + uusi turvakaukalo

Mouuu!
Meillä oli eilen ultra.  Mulla on ollu tosi paljon supistuksia, ja sen takia lääkäri halus tarkistaa kohdunsuun, että onko siellä supistusten takia tapahtunu jotain muutosta, mut tuntu kuulemma kiinteeltä ja pitkältä, eli kaikki hyvin :) Toi viikon 28 ultra oli kai tarkoitettu joidenkin virtauksien mittaamiseen... Anteeksi, en nyt tarkemmin muista että mitä se lekuri siellä katsoi. Vaikeeta kuitenkin oli, koska Hertta ei millään meinannu pysyä paikallaan, ni ne äänet heittelehti hirveesti. Sit ku vauveli vähäsen rauhottu niin selvis että kaikki hyvin siinäkin suhteessa. Ja tytöltä näytti edelleen :)  Painoarvio oli about 1300g, eli parissa viikossa on tullu puolkiloa lisää! Tytteli kasvaa normaalia vauhtia :) ♥ Seuraava ultra, eli synnytystapa-arviointi varattiin raskausviikolle 36, mutta jos jotain ongelmia nyt ilmenis, niin pitäis ottaa yhteyttä ja aikaistettais sit tuota aikaa. Mutta nyt Hertta on ollu tosi aktiivinen kokoajan, vaikka yhessä vaiheessa hänellä oli niitä tosi hiljaisia päiviä, ja kaikki oli huolissaan. Nyt on kyllä sellasta möyrintää että ihmetellään, et missä vaiheessa sitä ehtii levätä! Usein öisin ku herään käymään veskissä ja sit oon jonkunaikaa hereillä, ni on kyllä rauhallista. Ehkä se pikkutytsy sit nukkuu samaan aikaan ku äippä ja isikin :)

Jäi vaan aika paljon harmittamaan, että en muistanu kysyä, että onko siitä nyt sit oikeesti jotain kauheeta haittaa, jos vahingossa käännyn yöllä nukkumaan selälteen, ku mulla on istukka takaseinämässä. Jos jollekulle on sanottu jotain tästä asiasta, niin saa kertoa! Pelästyn aina ku herään ja tajuun et oon ollu selälteen :( Huoli johtuu siitä, et jostain kuulin/luin, että Hertta ei sais niin hyvin happea... Joten taas kokeneemmat äipät vois vähän jelpata nuorta hölmöä.

Ja nyt on turvakaukalo hankittu!! :) Suuuuuuuri kiitos kuuluu varamummille, mun äidin kaverille, joka osti ton meille lahjaks :) ♥ Löytyi kirpparilta ja maksoi 30e. Tosi siisti, ja käyttöohjeet ja kaikki löytyy :)
13 kommenttia:

 1. Saisitkos sä laitettuu tänne mitenkää ultakuvia tai mitään? Olisi kiva nähdä pientä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei nyt muutamaan ultrakertaan olla saatu ollenkaan kuvia, ku vauva alkaa olee jo sen verran iso että niistä ei oikeen mitään selvää sais :/ mutta oon aikasemmin tehny postauksen jossa niitä ultrakuvia on, tosin ei nekään mitään hirmu hyviä ole, ja meidän tytsy vaan on sellanen laiheliini :) <3

   Poista
 2. Kirpparilta löytyy nykyään tosipaljon kaikkea kivaa ja aika hyvä tuuri teillä käynyt tuon kaukalon kanssa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyykin :) mutta suuri osa kirpparilla myytävistä jutuista on kyllä sellasta roskaa että en ymmärrä miten kukaan sellasta sinne ees vie... mut niitä hienouksiakin voi kyllä löytää:)

   Poista
 3. Mullaki oli istukka takaseinämässä ja mä viihdyin aika kauan selällään :D eikä kukaan sanonut ettei selällään saisi olla. Ja eiköhän se lapsi ilmota jossei oo mukava olla siinä, joten en usko et siinä on mitään pahaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä en osaa kyllä tulkita noita meidän vauvan ilmotteluita, potkii kokoajan vaikka tekisin mitä ja vaikka olisin missä asennossa :D

   Poista
 4. Mulla on istukka takaseinämässä, ja tulee kyl huono olo, jos liian pitkään oon mahallani :) Kyl sen huomaa, jos oot vauvan kannalta huonossa asennossa! ja varmasti yölläkin vaistomaisesti käännyt, jos tuntuu pahalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei oo vielä kertaakaan tullu kyllä huono olo, vaikka kaikki yleensä sanoo että selällään kun on niin yleensä tulee:O mä viihtyisin selällään mutta en vaan uskalla olla...

   Poista
 5. oi tässä lukiessa tulee vauvakuume :-D mutta jospa oottelen vielä sen lähemmäs kymmenen vuotta :-D
  sait uuden lukijan :-) tai et virallisesti ku en jaksa kirjautua... :-D

  VastaaPoista
 6. Turvaistuimia ei saisi ostaa käytettynä koska ne on voinu olla kolari tilanteessa mukana ja jos näin on käynyt niin istuin ei enää ole turavllinen vaan voi olla jopa hengen vaarallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuosta mitään kolarinmerkkejä löydy, mutta pitää sit ostaa ihan uus jossain vaiheessa. kyllä mä kuitenkin luotan siihen et meidän lapsi on ihan turvassa tuonkin kanssa :)

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen