torstai 21. kesäkuuta 2012

Tuskallista lääkäröintiä

Suureksi osaksi valituspostaus, ei valituksesta-kiinnostuneet, tsekatkaa vain kuvat! :)

Au au au! Tultiin äsken ultrasta. Käyntiä kuvaa yks sana: tuskaa. Lääkäri oli kovakouraisin, joka mun kohdalle on osunut tähän mennessä. Melkeen tuli itku, sen verran raivokkaasti se tunki niitä juttuja sisään, kun katottiin kohdunkaulaa :( Alko ihan pelottaa seuraava kerta, eli synnytystapa-arviointi. Mulla ei oo kertaakaan ollu kahta samaa lekuria, ja toivon ettei tän päivänenkään osu enää kohdalle. Kohdunkaulan jälkeen lääkärin vihan sai kokea mun napakoru. Yleensä on pyydetty ottamaan koru pois, että saadaan paremmin liikuteltua sitä vehjettä masun päällä, mutta tällä kertaa rymisteltiinkin kovaa suoraan korun päältä ja se jos jokin sattu. Oli pakko vähän ulvahtaakin, ja tarjouduin ottamaan korun ite pois, kun lääkäri ei sitä pyytänyt, vaan veteli siitä ihan päältä moooonta kertaa ja tuntu, että just paino juuri siitä korun kohdalta. Ens kerralla meen suosiolla ilman korua ultraan, jos ees uskallan tota takasin paikoilleen laittaa. Punottaa ällöttävästi ja särkee kokoajan. Taidan suosiolla antaa reiän rauhottua... Ja lopuks pakko sanoa että vaikka puhun lääkärin ''vihasta'', niin en tarkota että tässä olis mitään henkilökohtaista, tämän lääkärin tyyli vaan oli tälläinen, ja musta se ei ollut mitenkäänpäin miellyttävä. Mulle mukavampia kokemuksia on ollu ne kerrat, joilla lääkäri rauhallisesti katsoo tilanteen, eikä survo kaikkea sisään kiireellä.

Hertalla oli kaikki taas hyvin :) Vauva kasvaa kovaa vauhtia, painoarvio oli 1,9kg! Hassua ajatella, miten iso tytsy tuolla masussa möngertääkään :) ♥ Keskikäyrällä kuitenkin mennään, vaikka musta toi kuulostaa jo melko isolta viikkoihin nähden (rv31 tuli tänään täyteen). Hyvähän se on, että lapsi kasvaa, elämän alku onkin sitten helpompi, kun ei synny ihan rimpulana. Pääasiahan on, että Hertta on terve ♥

Saatiin muuten matkarattaat tässä yks päivä, ne on väriltään siniset, mutten usko sen vauvelia haittaavan ;) Kiedotaan vauva vaikka sitten vaaleanpunaiseen huopaan, niin saadaan vähän tyttömäisempää lookia. Ja voihan se olla, että ''Hertta'' meidät yllättääkin, ja onkin vain pikkuriikkismunainen poju! Kuitenkin yhtä rakas hän tulee olemaan :) ♥

Nyt mä oottelen kotona, että saisin maalia, niin pääsisin maalaamaan vauvan sänkyä uuteen uskoon. Lopuks vielä kuva rv31 masusta :)

16 kommenttia:

 1. Olikos tämä lääkäri kenties todella lihava ja suttuisen oloinen mieslääkäri?
  Kävin synnytystapa-arviossa hänellä, vilkas vaan ja sano et kyllä mahtuu..
  Kaverini kävi hänellä myös, ja hän ronklasi välillä jopa ILMAN HANSKOJA.. Hän oli niin kovakourainen, että kaverini alkoi vuotamaan verta, ja lääkäri sitten pyyhki verta poskelleensa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyi kamala! :O mulla oli kyllä naislääkäri, toivottavasti en törmää tuohon sun mainitsemaan mieslääkäriin ikinä..

   Poista
 2. no hyi, olipa inhottava lääkäri :< toivottavasti ens kerralla sattuu kohalle joku mukavampi! ja pakko viel sanoo että tää on ehkä paras vauvablogi mitä oon koskaan lukenu, vaikutat tekstien perusteella tosi herttaselta ja ihanalta ihmiseltä, tekstiä on tarpeeksi ja se on hyvin kirjotettua, kuvia on sopivasti, postaat tarpeeksi usein jajaja... noh, oon vaan ihan koukussa! :D tsemppiä sulle loppuraskauteen ja elämään vauvan kanssa sitten aikanaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, kiitos ihanasta kommentista!:) tollasista kommenteista saakin uutta intoa blogin kirjottamiseen :P ja kiitos vielä! <3

   Poista
 3. Saako maalia käsitellä raskaana ollessa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä missään varsinaisesti kielletä, mitään seinien maalaamista ei suositella, ku joutuis höyryjen keskellä olemaan kokoajan. Me kuitenkin maalattiin ulkona, niin en usko että se on kiellettyä :)

   Poista
 4. Luin sun blogin tässä parin päivän aikana ihan alusta tähän postaukseen saakka ja voi että, tää on ihanin blogi mihin oon ikinä eksynyt ja ihan hirveen koukuttava! :)Nous itellekkin vauvakuume vähän pintaan.

  Blogia lukiessani ihastelin moneen otteeseen kuinka hyvän äidin Hertta on saanut, vaikutat todella kypsältä ja äidilliseltä, oikein ihanalta mammalta! ♥

  Vaikka teiniäiteys on paljon kohuttu ja monesti vähän vähemmän hyväksytty asia, ja itsekin olen vähän sitä vastaan ollut, mutta sun blogisi avas mun silmiä oikeesti todella todella paljon, koska tässäkin asiassa taitaa olla näin, että ikä on vain numeroita. Niin kuin jo aiemmin sanoin, susta tulee varmasti ihan älyttömän hyvä äiti lapsellesi, ja tiedän paljon vanhempia, jotka ovat saaneet lapsensa siinä 25-30 vuotiaina ja tehneet lastensa elämästä helvetin väkivallalla ja alkoholilla, niin minkä takia teinivanhempia haukutaan; uskon että te teette lapsenne elämästä aivan yhtä hyvän kuin muutkin vanhemmat ja varmasti paljon turvallisemman kuin nuo alkoholistivanhemmat yms. Sitä paitsi pystyt varmasti ymmärtämään Hertan teini-iän murheita ynnä muita paljon paremmin kuin esimerkiksi äiti joka olisi lastaan 40 vuotta vanhempi, koska onhan ne sinulla paljon tuoreemmassa muistissa, joten teiniäiteydessähän on paljonpaljn hyviäkin puolia!

  Muttajoo, rupee menemään tämä kommentti vähän pitkäksi niin oikein paljon onnea tuleville vanhemmille ♥

  Ja jaksamista pikkuisen kanssa sitten kun se maailmaan tulee, hyvää loppuajan odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka vaan ja kiitos! ♥
   Kyllä se niin on, että usein ne kolmikymppisten yllärivauvat ei saa kovinkaan hyviä eväitä elämään, jos äiti sit on jo tottunu siihen juhlimiseen, eikä oikein osaa laittaa asioita tärkeysjärjestykseen, vaan se juhlimisvaihde jää päälle ja lapsi unohtuu :/ Mulle on tällähetkellä tärkeintä saada tulevalle pikkuiselle turvallinen kasvuympäristö, ja ns. ''normaalit olot'', ettei hän joudu millään lailla kärsimään siitä, että me vanhemmat ollaan nuoria. Me ootetaan hirmusesti, että päästään tutustumaan Herttaan, mutta samalla kyllä jännittää aika paljon se, että mehän ollaan sit vastuussa siitä, että saadaan Hertasta tasapainoinen yms :) Silti ollaan enemmän innoissamme ku peloissamme!

   Kiitos vielä, ja pitkät kommentit on ajoittain kivoja ja piristäviä! ;)

   Poista
 5. Söpöin masu ikinä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ei nyt raskausarvet nyt niin sööttejä oo, mutta kiitos :P ♥

   Poista
 6. "pikkuriikkismunainen poju"
  hehheh! x) toivottavasti sieltä tulee sitten terve muksu, on se sitten Hertta tai "pikkuriikkismunainen poju"! ;D
  blogias on ihana lukea kun on niin sujuvaa tekstiä ja nää värit on semmoset ettei silmä takerru niihin kokoaikaa, mi laik! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen