sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Bloggaajan tytär

Kevät tekee tuloaan ja se saa kaikki bloggaajat sekaisin onnesta. Äkkiä kamera kouraan ja kuvaamaan! Tänään oli niin nätti auringonpaiste, että intouduin kuvaamaan Henskua. Mä en oo aikoihin pyytänyt pampulaa poseeraamaan, mutta halusin napata kivan kuvan josta voisi teettää taulun, joten lahjoin hänet nallekarkilla. Paha äiti, mutten usko kertaluontoisen lahjomisen tuota ipanaa pilaavan.

Kuvauksien jälkeen jatkettiin muita touhuja. Mentiin syömään ja aurinko tuli keittiön ikkunasta sisään. Siinä samassa pampula hihkaisi; "ÄITI, anna äkkiä kamera, nyt on kaunis valo!". Ei muutakun leikkikameralla pari kuvaa joita sitten tarkasteltiin yhdessä. Ehkä pampula tartteis oman pienen kameran, jos hän vaikka innostuis sillä tavalla toteuttamaan itseään, bloggaajan tytär kun on ;)
 
Ainiin! Haluan kertoa yhden höpsön jutun, jonka Henni tällä viikolla ilmoille pamautti. Mä en omasta mielestäni puhu erityisen paljon Facebookista, päivittelen tosi harvoin henkilökohtaisen faceeni mitään. Henni kuitenkin yhtenä päivänä leikisti kuvasi jotain ja sen jälkeen otti askelmittarin käteensä ja sanoi: "mun on pakko päivittää nää kuvat feisbuukkiin". Siinä sitten aikansa "feisbuukkia" räpläsi, kunnes huudahti yllättyneenä: "siis mitä ihmettä, ei täällä oo feisbuukkia! Voiksä äiti lataa sen tähän?" ja niin minä "latasin" feisbuukin askelmittariin ja Henni pääsi päivittelemään kuviaan. Hauska tyty! Ja mä haluan vielä sanoa, etten ymmärrä tämän ikäisten omia padeja ja liikaa padinkäyttöä ja siksi facebook-letkautus olikin hauska kun kuvittelin ettei Hennula semmoisesta mitään tiedä. Aliarvioin taas pampulan kuuntelutaidot, lapset kuulee kaiken vaikkei se heidän korvilleen oliskaan tarkoitettu ja vaikka näyttäis siltä, että ne keskittyis leikkeihinsä! Ovelat pirulaiset. Tässä muuten vielä linkki blogin facebook-sivulle!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen