keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Lastenvaatelemppareita

Helouhelou Mä oon jo kauan (kröhöm, viime kesästä asti) kaavaillut kattavaa asupostausta Hennin kuteista, ja nyt on aika toteuttaa se!

Pikkuvauvana meidän naperolla oli vaatteita ihan hirveä määrä. Pieniä vaatteita tuli joka tuutista ja kaikkia ei edes ehditty käyttää. Vaaleanpunaisia ja pinkkejä ihanuuksia oli eittämättä eniten. Nykyään minä (aka Pikku-Hennulan stylisti) oon innostunu enemmän värikkäistä vaatteista ja vaatteitakaan ei ole enää hirveitä määriä. Blogin alkuvaiheessa mä myös esittelin aina uudet ostokset ja kuvailin enemmän vaatteita, mut nykyään teen sitä enää tosi harvoin! Luultavasti siksi, että mulla on hankaluuksia saada toi meidän malli pysymään aloillaan :-D Nyt ois kuitenkin kauheesti innostusta kuvata asukuvia kun on noin valoisaa!

Hennulaista itseään kiinnostaa vaatteet nyt jo. Yleensä hän saa itse laatikosta valita mitkä vaatteet puetaan, ja hän haluaa aina somistaa asujaan äiskän koruilla. Nyt mä etsiskelenkin Hennille omia nättejä koruja! Mistäköhän niitä löytyis?

Vaatteita jää koko ajan pieneksi ja Henskun vaatekokoelma tarvitsiskin täydennystä! Mä oon aina etsiny Hennille vaatteita kirpparilta ja suurin osa tyttelin vaatteista on H&Mstä, Lindexistä ja Seppälästä. Viime kuussa olin kuitenkin Mikon kanssa laivalla ja Hennulalle tuliaisia etsiessäni mä törmäsin Espritin lastenvaatteisiin ja olin heti ihan myyty. Ne tuntuivat ihanilta ja olivat supernättejä! Laivalla oli kuitenkin pieni valikoima eikä ollenkaan sopivia kokoja, joten mitään ei tarttunut mukaan. Nyt mulle tarjoutui kumminkin pieni tilaisuus yhteistyöhön Espritin kanssa, ja lähdin mukaan innosta tasajalkaa pomppien!

Kuinka moni tiesi, että Espritillä on verkkokauppa? Mä en tiennyt ennenkuin Esprit pyysi mua hiukan tutkiskelemaan heidän nettisivujaan, ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa! Kokosin teille muutaman kollaasin lemppari lastenvaatteistani. Tälläisiä löytöjä mä tein Espritin verkkokaupan lastenvaateosastolta!

NEWBORNBABY GIRLSBABY BOYS

Kaikki tuotteet ja kuvat Esprit.fi

Ihania, ihania, ihania. Varsinkin nuo baby girls-jutut! Hiplailin tota liilaa hame+leggarit-yhdistelmää laivalla vaikka kuinka kauan ja ihastuin siihen niin paljon, että harkitsin jopa ottavani liian pienen koon. Olisin niin kovin halunnut sen, mutta oikeaa kokoa ei ollut! Onneksi jätin sen kuitenkin sinne, nyt mä voin tilata pököttimet tuolta oikean kokoisina, jee! :-)

Tuolla verkkokaupassa on myös sisustustavaroita lasten- ja aikuistenvaatteiden lisäksi. Ja alet käynnissä, tottakai! Joten jos sulla on kys. verkkokauppa vielä koluamatta läpi ni anna mennä vaan! 14 kommenttia:

 1. Espritin lastenvaatteet on kyllä ihania ♥

  VastaaPoista
 2. Mistä noi norsupökät on? Ne on IHANAT!!!!!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita! Meiltäkin löytyy osa ihan samoja Rebecan kaapista :-D Tykkään lastenvaatteissa mukavuudesta, väreistä ja "hempeydestä". Espritiin en ookaan ennen tutustunut ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kans ennen hempeydestä enkä osannut yhtään katsella mitään ''räväkämpiä'' vaatteita sillä silmällä :D Mutta tuolla verkkokaupassa on kyllä monenlaisia vaatteita, käyppä kurkkaamassa jos aikaa on!

   Poista
 4. Voi että miten ihania vaatteita Hennillä on! ♡ ja mä oon kans kattonu noita Espritin lastenvaatteita jotka ovat niiiin ihania! Mutta vielä ainakaan ei Iidan kaapista niitä löydy, mutta eiköhän vielä joskus kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennilläkään ei vielä oo mitään Espritiltä, mut nyt mun on pakko tilata sille tuolta toi hame+leggarit-setti!! Mä rakastuin siihen niin paljon laivalla ja olin ihan murheissani kun sillon ei ollu oikeeta kokoa :D

   Poista
 5. Ideaparkin accessorize liikkeessä on ainakin lapsille myytäviä "aikuismaisia" koruja, että ne ei oo mitään muovisia.. :D Kummityttö on Hennin kanssa saman ikäinen ja rakastaa myös koruja <3

  VastaaPoista
 6. Tytöille on niin ihania vaatteita!
  Ps. tuo Hennin body missä on toi teksti joka alkaa sanalla "MILE" luin eka että "MILF" oisit nähny mun ilmeen :DD piti lukee pari kertaa uudestaa että tajusin ettei siinä ehkä ihan milffiä lukenu... :D

  VastaaPoista
 7. Ihania vaatteita Hennillä, varsinki nuo ekan kuvan vaatteet! :) Samoin tuolla verkkokaupassa on aivan ihania vaatteita, en oo ennen sitä selaillutkaan...

  VastaaPoista
 8. Enpäs tiennyt minäkään että Espritillä on verkkosivut! Noi on ihan hullun söpöjä, oih <3

  Seppälästä on tullut mun yks lemppari lastenvaatekauppa,en oo ennen tiennykkää miten ihania vaatteita sielä on!:)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat nuo ylimmän kuvan sydän housut!! Mistähän mahtavat olla?

  http://aliceihmemaassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen