tiistai 4. helmikuuta 2014

Helppoa ja herkullista arkiruokaa

Herkullista tiistai-aamua! Lähdettiin Hennulan kanssa tässä taannoin taas mukaan yhteen Blogiringin kamppikseen ja tällä kertaa päästiin tutustumaan Finduksen kalatiskin kaloihin. Mä tarjoan Hennille hyvillä mielin Finduksen pakastettua kalaa, koska se on tuoretta; se on pakastettu vastapyydettynä. Findus kalatiskin antimet on kalastettu vastuullisesti ja useat kaloista on merkitty MSC-sertifikaatilla. Lisäksi lähes kaikille paneroiduille kaloille on myönnetty sydänmerkki, joka kertoo niiden olevan parempi valinta rasvan ja suolan kannalta omassa tuoteryhmässään.

Me saatiin yhtenä päivänä (huikee) idis että tehdäänpäs terveellisiä kalahamppareita ruuaks. Ruikkaria, salaattia, tomaattia, kurkkua, sipulirenkaita, Finduksen merisuolalla ja pippurilla maustettua kevyesti paneroitua kalafileetä ja vähän kermaviivikastiketta ja avot! Pilkottiin vähän tomaattia ja kurkkua ja laitettiin kalat ja sipulit uuniin paistumaan. Kokkaamisen ollessa näin helppoa jää aikaa hauskutteluunkin! Kuvatessani ruokia myös Henni halusi osansa äiskän ja kameran huomiosta.

Spedeistä spedein...

Parisenkymmentä minuuttia fisut oli uunissa ja sen jälkeen päästiin herkuttelemaan! Henni ei saanut ruokaansa hampparin muodossa, mutta pieniä palasia oli kiva napsia lautaselta :) Houkutteleeko?Yhteystyössä Findus

5 kommenttia:

 1. Nam! :P Pakko ostaa näit kaloja kans ja hyvä idea et laittaa leivän väliin!

  VastaaPoista
 2. Tätä on ehdottomasti pakko koittaa :D Kuola melkeen valuu täällä ja kauhea nälkä :D

  VastaaPoista
 3. osu ja uppos! pakko vissiin lähtee kalaan pakastealtaalle! :)

  VastaaPoista
 4. Vai että kermaviivikastiketta :D hyvän näköstä on!

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen