perjantai 28. helmikuuta 2014

Taapero Tallinnassa

Hellurei taas! Me oltiin tossa viime viikonloppuna Tallinnassa (ekaa kertaa) yötä ja sieltä tuli nappailtuja sen verran kuvia, että ajattelimpa koota niitä vähän nähtäväksi. Vaikkei me mitään erikoista tehty shoppailua ja ylensyömistä lukuunottamatta, oli reissu rentouttava ja tosi piristävä. Hennula oli ihan mahdottoman innoissaan jo laivalla, ja hänen mielestään oli varmasti extramahtavaa se, että nanna, vaari, täti ja eno olivat messissä!
 Henni ja eno alkoivat heti hepuloida kun päästiin hyttiin ja sama hassuttelu ja hepulointi jatkui koko reissun ajan :D

Hennula vois kotonakin vaikka koko päivän tuijotella ikkusta ulos. Aina välillä lokit menivät ihan meidän nenän edestä. Siinä ei voinut välttyä riemunkiljahduksilta!

Laivamatka meni tosi nopsaan ja hotellihuonekin saatiin pari tuntia odotettua aikasemmin. Me oltiin Viru Hotellissa 16. kerroksessa ja arvatkaas vaan oliko sieltä kivat näkymät. NO OLI, ja pieni neitokainen katseli ikkunasta ulos silmät pyöreinä. Lokit ja ikkunasta tsiigailu olikin varmaan Hennin reissun kohokohtia. Meillä ei ollut mitään ongelmia missään asiassa ja jos joku suunnittelee reissua taaperon kanssa niin mä kehotan rohkeasti vaan lähtemään matkaan! :) Henni nukkui kärryissä kun väsytti, söi kun me muutkin syötiin ja sai taaperrella itse eteenpäin. Meillä oli ekaa kertaa valjaat käytössä ja ne oli kyllä ihan hyvät, Henni sai itse kävellä mutta pysyi kuitenkin lähellä meitä isompia!

Ja kuten jo otsikosta saattoi päätellä, tämä oli aika Henni-painotteinen postaus :) Seuraavaksi ajattelin raapustella jotain ruokajutuista ja elämäntaparempan sujumisesta! Hyvää viikonloppua

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen