tiistai 18. syyskuuta 2012

Toivepostaus: Ennen kuin minusta tuli äiti

''Ennen kuin minusta tuli äiti,
en tiennyt miltä tuntuu, kun sydämeni on ruumiini ulkopuolella.''

Ennen mä iloitsin esimerkiksi uudesta kenkäparista, leffareissusta kaverin kanssa tai raa'asti sanottuna kalsarikänneistä. Eilen mun päivän kohokohta oli kuitenkin se, kun huomasin aamuneljältä erityisen suuren, löysän ja vahvasti lemuavan yllätyksen vauvan vaipassa. Tää oli niin erityisen hienoa, koska Hertta pitkän aikaa kakkaa pantattuaan oli vihdoin saanut sen ulos, ja hänen olonsa helpotti. Tyttö oli ollut ihan vaikeena, kun mahaan koski. Nykyään mä siis iloitsen lapseni suolen toiminnasta! Hertan pierutkin on varsin jeppiskamaa, koska kaikki ilman poistuminen mahasta on positiivista. Ehken mä ihan tota suolen toimintaa niin juhlistakaan, vaan hyvän mielen mulle tuo tyytyväinen vauva vailla mahavaivoja. 

Ennen mä saatoin aamuisin vaihtaa vaatteeni kolmestikin ennen kuin olin tyytyväinen ulkonäkööni. Eilen mä olin myös vaihtanut aamu yhdeksään mennessä vaatteet kolme kertaa, syynä tosin puklaileva vauva. Hertta syö itsensä aina ihan tainnoksiin, ja puklailee sen jälkeen joka paikkaan. Eilen kohteena oli siis mami joka yritti röyhtäyttää pientä mahavaivaista naperoa. Meidän vauva on suursyömäri joka haluaa vain imeä vaikkei nälkä olisikaan, eikä tutti kelpaa!

Ennen mä shoppailemaan mennessäni bongasin itselleni ihanimmat jutut joka puodista. Nykyään heti ensimmäisenä silmiin osuu vauvanvaatteet ja etsinkin ihania juttuja vain Hertalle. Vaikka yrittäisin katsella itselleni jotain, niin silti ne pienet vaatteet vaan houkuttaa enemmän. Ens lauantaina Sellon sembaloihin mennessäni oon varmasti pulassa...

Alkuraskaudesta mä häpeilin kulkea mahani kanssa. Mä pelkäsin liikaa ihmisten katseita ja ajatuksia nuoren ikäni suhteen. Nykyään jos mä satun käymään yksin jossain, mä melkein toivon, että vaikka kaupan kassalla lompakkoa laukusta kaivaessani siinä samalla sieltä putoais tutti tai joku vastaava, jotta kaikki varmasti tietäis, että mä olen äiti. Mä vaan oon niin uskomattoman ylpeä mun vauvasta.  
 

34 kommenttia:

  1. "Hertan pierutkin on varsin jeppiskamaa"
    Hehehee, hauskasti sanottu :D

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanasti kirjotettu postaus ja huomaa kyllä tosissaan, että olet ylpeä äitiydestäsi! :)
    En malta odottaa, että pääsen itse kokemaan kaiken saman kuin sinäkin! Haluan niin kovasti olla äiti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkään en malta odottaa että pääset kokemaan äitiyden tuoman tunteen!! :)

      Poista
  3. Toi kuvatekstin lause on saanu mut AINA itkemään eikä poikkeusta tapahtunu nytkään! Ja sitte vielä, kun luin miten hienolta susta tuntuu olla äiti, niin tuli kauhee ikävä omaa vauvaa, joka sais pian jo tulla! Nyt tänne vois tulla uimaan tohon itkulätäkköön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että, älä itke! <3 saat itkeä ihan tarpeeks sillä hetkellä kun saat sen vauvan syliin :') <3

      Poista
  4. ihanasti kirjoitettu<3 mulla on muuten ihan sama juttu, et jos liikun ilman jadea jossain, niin tekis mieli melkeen kirjottaa otsaan että ÄITI, koska mä vaan niiiin haluan kertoo siitä kaikille!! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina oikeen aina sanon pojalla kaupassa tai jossain et "Äitin mussukka" :DD sillee et kaikki tietää et oon ton sulosen öttiäisen äiti!

      Poista
  5. Ihana postaus! Kirjotit niin ihanasti, ja susta kyllä huomaa että oot todella onnellinen sun pienestä vauvasta :)

    VastaaPoista
  6. Oot ihana! Kirjotat äitiydestäs ja Hertasta niin ihanasti :)

    Heidi

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanaa luettavaa.
    Löysin blogis pari viikkoa sitten ja luin sen ensimmäisestä postauksesta lähin. Ja nykyään joka päivä käyn kyttäilemäs joko on tullut uusia kirjoituksia.:D
    Mielenkiintoisia juttuja ja kirjoitat todella "aikuismaisesti". Joka postauksessa on myös kuva, mikä tuo näyttävyyttä myös tekstiin.

    Ihanaa, tätä lisää. Terkuin 19vuotias todella vauvakuumeinen neiti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nää kommentit on ihanaa luettavaa! <3 mulla on parhaat lukijat :)

      Poista
  8. Ihana postaus<3 Hertta on niin suloinen ja ihan sun näköinen!<3 (:

    VastaaPoista
  9. Kyl äitiys vaan muuttaa ihmistä niin paljon! :) Vaikka voin taata, että niitä päiviä tulee kun haluis hetkeks vaan mahdollisimman kauas siitä omastakin kullanmurusta! :D Mulla marraskuun alussa 2v täyttävä uhmis poika ja masuvaivoista kärsivä 2kk tyttö :)

    Tohon ummetukseen kannattaa muuten kokeilla, että rasvaa kuumemittarin ja se pyllyyn pari kertaa niin meillä on menny korkeintaan 10min ja tyttö naureskelee tyytyväisenä isot kakat vaipassa :D Tai sekin riippuu vähän lapsesta, esikoisen vauva-aikana ei hänelle toi toiminu ja sit saatiin lopulta neuvolasta kunnon ummetuslääkettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä uskon että niitäkin päiviä kyllä tulee vielä... :D täytyy vaan yrittää nauttia mahdollisimman paljonnyt kun tää vielä on suht helppoa menoa meilläpäin!

      Poista
  10. Voi miten suloinen pieni tyttö ja mukava blogi :) Hertta on tosi kaunis nimi!

    VastaaPoista
  11. Saanko tulla ja napata Hertan syliin?!!? :)

    VastaaPoista
  12. tää oli ihana postaus!! <3

    VastaaPoista
  13. Kastatteko tytön? Jos kyllä, niin milloin on ristiäiset :) ?

    VastaaPoista
  14. Tein tälläsen top3 seuraamani blogit-postauksen ja siellä on sun blogis kakkosena ! Kiitos paljo tästä blogista, ihan mahtava<3 Ja sulonen pieni päivänsäde, en oo aikasemmin sitä tainnu sanoa:3

    http://foreveryoung-nea.blogspot.fi/2012/09/suosikkiblogit-top-3.html

    VastaaPoista
  15. Sulla on aivan ihana tyttö ja ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  16. päädyin blogiisi ja luin jokaisen postauksen, ja rakastuin!:) teillä on tosi ihana tyttö ja olet varmasti loistava äiti, paljon tsemppiä koko perheelle!
    en melkein malta odottaa oman kevätvauvan syntymistä:)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen