sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Last few days

Tervehdys kaikille tasapuolisesti. Pariin päivään ei meistä oo kuulunu mitään, koska Hertta on itkeskellyt päivisin ja mikään muu kuin syli ei oo kelvannu :( Nuha taitaa vieläkin vaivata. Yöt tosin on menny sitäkin paremmin, ollaan herätty vaan kerran syömään ja vaipanvaidolle siinä samalla ja jatkettu unia aamuun asti. Mutta päivisin sit vaan on hankalampaa ja vauva nukkuu vaan lyhyitä pätkiä. Sais toi nuha helpottaa jo pikkuisen osalta, tänäänkin on niistelty monta kertaa ja aina sitä räkää vaan tulee... (Muistan muuten joskus luvanneeni etten löpertele tänne vauvan kakka- ja pissalätinöitä [räkä kuuluu varmaan samaan kategoriaan], mutta näin tää äitiys vaan saa mut puhumaan kaikesta noin turhasta...)

Eilen ja tänään me ei olla hommailtu mitään kovin erikoista, eilen olin pitkän ajan yksin tytyn kanssa kotona ja hän tykkäsi nukkua mun rinnan päällä. Mulla on nyt muuten vaan tarjolla huonolaatuisia kännykkäkuvia, koska mä oon pahvi ja koko ajan unohdan laittaa kameran lataukseen... No, ehkä vielä joskus mä saan sen sinne.
Me käytiin Mikon ja vauvan kanssa vähän ajelemassa ja Motonetissä, ku toi isukki nyt on vaan niin hurahtanu autoihin ja ties mitä se tällä kertaa sieltä haki. Hertalla oli vähän iso lakki joka koko ajan meni silmille ja sitten alko kiukuttaa. Tai sitten samainen pipo nousi koko ajan liian ylös. Tyttö nukkui kuitenkin ihan tyytyväisenä koko reissun ajan ja saatiin paljon ihastelevia katseita :)
Illalla käytiin kylvyssä ja ton naperon pikkuset pääkarvat (ei niitä vielä oikein hiuksiksi voi kutsua, lukuun ottamatta vaaleita pitkiä tuuheita tupsuja takaraivossa) on vaan niin kiva laittaa pystyyn kylvyn jälkeen!
Tonttu ♥

29 kommenttia:

 1. Mun mielestä on ihanaa ja persoonallista ku "ylistät" ja nautit blogis tekstien perusteella pienistäkin ja arkisista asiosta esim toi "naperon pikkuset pääkarvat on vaan niin kiva laittaa pystyyn kylvyn jälkeen". Tulee aina hyvälle tuulelle luettua postauksias! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ton pikkuisen kanssa saa nauttia joka hetkestä... :) ♥ mutta kiitos ihanasta kommentista!

   Poista
 2. Voi hellanlettas mikä söpöliini!<3 Mut joo, komppaan edellistä, on kiva lukea noista pienistä arkisista asioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että nää arkijutut kelpaa, me kun ei ihan hirveesti mitään äärimmäisen jännään tehdä :D

   Poista
 3. Musta on ainakin mukavaa kuunnella teidän arki juttuja eli ei haittaa ainakaan mua :) Ihana pikkuinen tonttu teillä<3 :)

  VastaaPoista
 4. Olis tosi söpöä jos vauvan oikeeks nimeks tulee Hertta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä olin alussa ihan valmis antamaan vauvan nimeks hertta, mutta mikko ei oo vieläkään innostunu... x)

   Poista
 5. Ihana Hertta!<3 Toivottavasti hän paranee pian! (:

  VastaaPoista
 6. Hertta on niin Herttainen! ♥

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana <3 :) Ja munki mielestä on tosi kiva lukea ihan tällasia pikkusiakin juttuja arjesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon tosi positiivisesti yllättyny että tälläiset pienemmätkin jutut herättää kiinnostusta! )

   Poista
 8. Voi itku miten ihana pikkuneiti teillä on :)!! tulee ihan surku ku oma tyttö on jo niin iso, vaikka onkin vasta neljä kuukautta. ei oo mikään pikkuvauva enää!

  täältä voi lukea meidän arjesta:
  raivorouva.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me käytiin eilen moikkaamassa mun kummitytön uutta pikkusiskoa joka on viikon vanha ja hertta oli jo iso verrattuna siihen! miten lapset voi kasvaa näin nopeesti...

   Poista
 9. voii eiikä - tosi sulonen tytteli teillä! tosi paljon onnea :)

  VastaaPoista
 10. EIKÄ ! i.h.a.n.a. ja niiiin söpö tyttö ! oivoi :3

  VastaaPoista
 11. Mitä sä höpötät, hienot hiuksethan Hertalla on. Kaukana semmosista kaljuista vauvoista joita niitäkin näkee aika paljon. :D

  VastaaPoista
 12. voieii, tässä tulee niin vauvakuume, kun kattoo noin pieentä nyyttiä. <3 sulonen tyttö teillä. hirmuna onnea :)
  ..sait uuden lukijankin :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen