lauantai 8. syyskuuta 2012

Syndet!

Neiti Hertta Pätkäläinen (taisiis eihän tää meidän huimaa nopeutta kasvava tyty enää mikään pätkä ole) täytti tänään 2 viikkoa, onnittelut rakkaalle ♥
Jännää, miten ihmisen ikä lasketaan ensin elinpäivissä, seuraavaks viikoissa ja kuukausissa, sit päästäänkin jo vuosiin. Meidän vauva on nyt jo mukamas vanha päästyään tähän kovasti puhuttuun kahden viikon ikään. Aika vaan tuntuu menevän niin nopeesti että jatko ihan jo pelottaa! Me huomataan Hertassa jokapäivä jotan uutta ja kyllä se vaan kasvaa nopeesti.

Tästä eteenpäin mä nyt kirjoittelenkin sit ihan arkisia postauksia, koska pienenä vinkkauksena kuulin, että ''miten meillä menee''-tyyppiset jutut kiinnostais ;) Loppuun vielä pikkupikkuhehkutus, mä tulin meinaan älyttömän iloseks ku sain tämmösen Jemina-nimisen tätösen kanssa sovittua jotain meininki-tyyppistä touhua enskuulle, Jukka Poika & Bommi Tommi tulee esiintymään tänne lähistölle bistroon/baariin ja näillä näkymin me mentäis sinne kattelemaan! ;) Jos mä nyt raaskin ton Hertan hetkeks jättää isukin hoitoon... ♥ Ikävä meinaa iskeä kyllä nyt jo, kun aattelen että pitäis jättää tuhisija muutamaks tunniks ilman äipän valvontaa. Mutta eiköhän se oma aika tee ihan hyvää :)

22 kommenttia:

 1. ihan mielenkiinnosta missäpäin asustelet? kun tännekkin päin(nummelaan) bistroon on jukkapoika tulossa esiintymään ens kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ok, sitä vähän mietinkin et kuulostaa liian tutulta ;) itselläkin aikomus mahdollisesti eksyä katsomaan, kerrankin kun tännepäin tulee esiintymään.

   Poista
 2. Onks vauvan nimi virallisesti hertta?? Söpö tyttö <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo ihan virallisesti, me käytetään tota masunimeä kuitenkin vielä ennen ristiäisiä, joissa sit se virallinen nimi annetaan :)

   Poista
  2. Nii mä vähä arvelinki :-) ihana hymytyttö teillä on <3

   Poista
  3. Siis nimeähän ei varsinaisesti anneta ristiäisissä... Vaikka moni nimen vasta sillon julkistaakin. :)

   Poista
 3. Voi onnea pikku ihanuudesta :)!! mä laskin meidän tytön ikää viikkoina ehkä 10 ensimmäistä viikkoa, sit aloin puhumaan kuukausista. tuo onkin jo pian nelikuinen, eikä todellakaan enää mikään pikkuvauva. Nauti vastasyntyneestä ennenku se kasvaa:)!!

  täällä meidän arkea:
  raivorouva.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) mä yritänkin nauttia kokoajan, mutta kasvutahti tuntuu olevan niin kova ettei tää äippä pysy perässä! sitä kehitystä vaan huomaa joka päivä niin paljon :) mä käynkin kurkkailemassa tuolla sun blogin puolella!

   Poista
 4. Siis mä oon niin KATEELLINEN!! Hertta on jo 2 viikkoa vanha iso (pienenpieni) tyttö ja meijän Kerttu-Ilmari syntyy vasta 9-11 viikon päästä! En jaksa enää odottaa :D Oon sitäpaitsi ihan tuskissani nykyää enkä saa kunnol henkee varsinkaan aamusin, se jotenki painaa sillee ikävästi :/ Mut kyllä tämä tästä :) Ihana kuva sulla tässä postauksessa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä toi tytteli vaan niin nopeesti kasvaa <3 mäki muistan ku loppuraskaudesta vauva nousi kokoajan peppu edellä ihan ylös ja paino mun kaikki elimet sun muut ihan kasaan ja oli kyllä niiin hankala olla että... sun pitää vaan yrittää nousta sängystä silleen tosi vaakatasossa, mua neuvottiin niin neuvolassa! :D vauva ei sit niinku pääse nousemaan...

   Poista
  2. haha kiitos neuvosta, mä yritän tehä noin!! :D

   Poista
 5. Ihanat sinä ja hertta! ♥

  VastaaPoista
 6. Sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
 7. Olettepa te niin suloisia....♥ Äiti ja tytär rakkkautta! (:

  VastaaPoista
 8. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen