sunnuntai 30. syyskuuta 2012

:)


Hopsansaaa, tätä postaustahtia vois ehkä aavistuksen tihentää? :) Mitään erityistä syytä minitaukoon ei oo ollut, mulla vaan ei oo juttu luistanut... Oon yrittänyt väsäillä uutta banneria, mutta ei tästä tunnu tulevan yhtään mitään. Blogin nimi on vielä mietinnässä koska mulla on joku hyvin mielikuvitukseton kausi menossa  ja pää lyö melkolailla tyhjää :( Harmittaa muutenkin kun joudun nyt jakamaan muutaman näin huonolaatuisen kännykällä otetun kuvan, shame on me... Mutta nyt kun mä taas kirjauduin bloggeriin niin tuntuu että asiaa onkin ihan hirveesti! Asunto/sisustuskuumetta + muuttamiseen liittyviä pelkoja, vauvauintiasiaa, neuvolakuulumisia, painonpudotusraportointia... Mutta jospa mä nyt seuraavaks kertoisin neukkujuttuja.
                    Eli keskiviikkona oltiin neuvolassa ja nähtiin ekaa kertaa uus neukkutäti (joka oli btw ihan mahtava!!!). Heti kun päästiin sisään, täti ihmetteli Hertan kokoa: sanoi tätä pulskaksi ja ihaili kaksoisleukaa. Hertalla onkin painoa jo päälle 5kg. Pullukkaa kasvaa kovaa vauhtia... :) Tästä tulikin mieleen ruokailukysymys, kuinka usein teidän kuukauden ikäiset lapset syö? Meillä väli on n. 3-4h, välillä iltaisin tiheämpi. Yöllä n. 4-6h. Meillä kävi äsken mun kummitytyn äippä kahden viikon ikäisen vauvansa kanssa, ja voi että kun me vaihdettiin vauvat... Siinä sai kyllä ihmetellä kokoeroa. Tää tyttö nimeltään Amina tuntui kyllä niin kevyeltä, kun oon tottunut pitämään meidän pötikkä-Herttaa. Neuvolassa kävi myös yks ihana juttu: neuvolatäti piteli Herttaa sylissä ja jutteli tälle kaikenlaista ja kysyi meiltä, onko Hertta jo hymyillyt harkitusti. Vastattiin ei, ja täti sanoi että tyttö on kyllä ihan valmis hymyilemään jollekin tutulle henkilölle. Täti antoi Hertan mulle, ja juttelin muutaman sanan muruselle ja sieltähän se tuli: eka hymy ♥ Maailman ihanin hampaaton hymy, joka jatkui ja jatkui vaan kun innostuin sit vielä enemmän lässyttelemään Hertalle. Ja nyt tyttö hymyilee ihan koko ajan harkitusti, kunhan joku vaan höpöttelee hänelle!! :) Ja Mikkokin on niiin ihana kun lässyttää ihan huolella, rakastan mun murusia ♥
                   Isukki, Hertta ja meitsi ollaan lähdössä vielä lenkille tänään, joten tää postaus nyt jäi ehkä hiukan lyhyehköks. Kylpyynkin pitäis mennä, ja mä haluaisin yrittää väsätä banneria johonkin suuntaan nyt kun mulla on Mikko täällä vahtimassa Herttaa. Mulla oli vielä jotain tärkeetä asiaa, mutta en saa sitä just nyt päähäni millään?! Palailen lisäilemään tota tärkeetä juttua tänne jos muistan, mutta nyt, ihanaa iltaa vaan kaikille! :)

17 kommenttia:

  1. Mun 2kk ikäinen poikani syö useammin kuin Hertta :D Ruokailun välit on yleensä n. 2 tuntia, yöllä 2-3h. Mutta mies kyllä kasvaakin huikeeta vauhtia kun on nyt 2kk ikäisenä monen 3-4kk ikäisen vauvan kokoinen :D Pituudeltaan kyllä kans eli kasvaa joka suuntaan, mutta kyllä meilläkin on silti myös pyöristytty kovasti, haha..

    Harkitut hymyt on niin maailman parasta <3 Meillä on tuo pikkumies alkanut nyt nauraa ääneen, tänään ensimmäistä kertaa kuului oikein kikatus :D Se on seuraava juttu mitä kannattaa odotella innolla ♥

    VastaaPoista
  2. Onko Hertan nimi siis ihan virallisestikin Hertta, vai onko pikkusta kastettu/nimiäisiä pidetty vielä? :) Ihan mielenkiinnosta vaan, oisi hienoa kuulla myös mahdolliset toiset nimet sitten kun semmoiset on tai jos on jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ristiäiset on 14.10, ja silloin ''Hertta'' saa virallisen nimen. Meillä on etunimi jo päätetty, ja kolmas nimi on Maria, mutta siihen väliin pitäis vielä keksiä joku, ja se tuottaa päänvaivaa! Kyllä mä täällä blogin puolella kaikki nimet kuitenkin kerron ristiäisten jälkeen :)

      Poista
  3. Meillä poju pari päivää päälle 1kk ja tosissaan melko samat on noi syöntivälit, meillä tosin yölläkin 3-4h välein :) Kerran jopa 5h, tiedä mikä onnenkantamoinen käynyt sillä kerralla. T. Kateellinen teidän kuudesta tunnista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, miten se tuntikin kuitenkin vaikuttaa niin paljon... :D

      Poista
  4. hertta on uskomattoman söpö!!

    VastaaPoista
  5. Noi vauvojen kukkapannat on niiiiin ihania<3 Sulonen herttuliini<3

    VastaaPoista
  6. Aivan mielettömän ihana lapsi! :)<3 Onnee sulle ja miehelles lapsen johdosta :) Tänään vasta näin ekan kerran tän blogin ja aivan ihana tää blogi :) Tuli kauhee vauvakuume itellekkii :)

    VastaaPoista
  7. Voi kuinka suloinen lapsi! :)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen