lauantai 26. toukokuuta 2012

Lauantai kuvina

Tajusin vasta tänään sen, että mullahan on kertynyt tätä postaustaukoa jo sopimattoman kauan :O Hups! Johtunee siitä, että mitään Hertta-uutisia ei oo ollu. Nyt kuitenkin kirjottelen tästä päivästä, ja kuvia satelee!

Tänään Hertalla on ollu rauhoittumispäivä, se pitää sitä tapansa mukaan n. 3 päivän välein. Ensin se riehuu ja sit on ihan hiljasta. Oon jo melkeen tottunu siihen, mutta kyllä mä aina ootan innolla sitä että taas alkais möngertelyt :) Jostain olin lukevinani että nyt vauvalle alkais muodostuu jo ''unirytmi'', joten ehkäpä nyt sit noi jaksoittaiset riehumiset ja rauhoittumiset jää vähemmälle.

Ja tässä kuvia tältä päivältä, tiedossa ei oo mitään tärkeetä ja tää nyt on vähän turha postaus, mutta kun seuraavat valmennukset, neuvola ja uä on vasta kesäkuussa niin ei mahda mitään :/

Aamu alko lukemalla Cosmoa ja Vauvaa, ja nauttimalla ihanasta ilmasta tereassilla.



Kehitin itselleni sellasen ongelman, että en voinu pähkäillä mitään muuta, ku että ''missä vaatteissa Hertta tuodaan kotiin?!?!''. Ja sitten mun piti tietysti valita jotkut vetimet, mutta mieli varmasti muuttuu vielä, mut ainakin nyt on hätävara kuteet valittu! Alko tosin äsken kaduttaa, että mitä jos kuitenkin Hertta paljastuu Hermanniks, ja sit joudun kiikuttaa sen kotiin vaaleenpunasissa vetimissä... Siinä nolottaa kyllä äitiä ja isiä rutkasti enemmän ku vauvelia.


Askartelin synttärikortin pikkusiskolle huomiseks!


Ja sit opetin siskoa ajamaan mopolla.


Tässä mä yritin esitellä pienoisia arpia.
Nyt tuleekin sit ostoksia jotka oon tänään tehny.

Itelleni löysin yhen huivin, muut onkin sit Hertalle!








rv 27+2

Oon kans siivonnu tänään, ja pyykkäys on meneillään. Noi vauvanvaatteet on just pyörimässä, ja en malta oottaa että pääsen silittämään ne. Lakanoiden vaihto on sellanen homma mistä en tykkää yhtään, ja usein mä vaan riisun meidän patjat yms. ja Mikko sit pukee ne. Ihan toimiva systeemi.

Nyt grillaamaan, ja samalla oottelen että Mikko tulis meille. Kiirehdi kultsi! Muille sellaset terveiset että heippahei ja palaillaan taas :)

6 kommenttia:

  1. Ihan supersöpöt noi orava-potkarit... ♥ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kuuluu munkin lemppareihin, kooltaan 50cm joten Hertta saa ne heti ylleen! :P

      Poista
  2. ihania kuvia jälleen kerran, ja masu se vaan kasvaa :)

    Kiva, että postailet näinkin usein.:)
    Monet muut blogien pitäjät postaa vaan kerran kuussa jos sitäkään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivottavasti saan pidettyä tätä tahtia yllä, ainakin vauvan syntymään asti :)

      Poista
  3. Ihania kuvia♥ Essi, sähän postailet juuri tosi usein, se on mukavaa :)
    Niin ihania vaatteita...♥ Onnea sinulle Essi ja Mikko! Sinulla on todella kiva blogi, jään innolla seurailemaan :) Hyvää kesää ja onnea loppuraskauteen! ♥

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen