keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Neuvolakuulumisia+nimpparit

Mulla on tunnin päästä neuvolakäynti, ja päivittelen siitä sit tähän ku pääsen pois :) Jännittää, ku tuntuu että viimekerrasta on jo hirveen pitkä aika!

Eli nyt ollaan takasin kotona, reissussa vierähti aika kauan! Neuvolasta meiät lähetettiin äippäpolille jatkotutkimuksiin, vaikka mitään oikeeta hätää ei siis ollu. Lääkäri vaan ihmetteli, ku sanoin että sunnuntai-supistusten jälkeen ei oo tuntunu yhtään vauvan liikkeitä. Tai no muutama miniskidi potku, mut tähän asti Hertta on kyllä potkinu jokapäivä ja koko päivän oikeestaan pitämättä mitään taukoa joten huolihan siinä tuli ku on nyt ollu pari päivää hiljaiseloa :( Ja tässä vaiheessa pitäis jo kuitenkin tuntua selvästi liikkeitä joka päivä. Mut tarkemmassa uä:ssä sit äippäpolilla katseltiin alakautta ja masun päältä ja kaikki näytti oikein hyvältä. Tyttöä lupailtiin taas :) Painoarvio oli 835g, eli melkeen kilon meiän tytsy jo painaa ♥ Pituus yms. sopi yhteen viikkojen kanssa, ja kyllä se näky ku se möngersi, mutta en vaan sitten tunne niitä liikkeitä :/ Ja sanottiin, että tommoset vauvan lepopäivät on ihan jees, minkä mä jo tiesinkin, mut kyllä toi käynti rauhotti mun mieltä. Neuvolassa vauvan syke oli 156, ja tunnin pääst sit 143, eli pientä vaihtelua on. Neuvolassa kans mun hemoglobiini oli 111, ja mun pitää nyt alkaa syödä rautatabletteja, ku tähän asti oon vaan vedelly monivitamiinia.
Ja mulla on tänään nimpparit (mitä en kyllä ite ees muistanu :D), mutta Mikko oli niin ihana että muisti ja yllätti mut ruusulla :) ♥ Se on niin kiva miten erilaiselta se tuntuu saada kukkanen joltain tosi tärkeeltä, ni tuntee omanki olonsa tärkeeks :P Joten kulta, jos luet tän ni vinkvink, jatka vaan kukkien tuomista ;)

8 kommenttia:

 1. Oletko muuten pohtinut mitä luonteenpiirteisiin ja/tai ulkonäköön liittyviä juttuja sinun tai Mikon suvusta tyttö perii? Tästä aiheesta saattaisi riittää postausmittaiseksikin vastaukseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea!! Alankin luonnostella ja pohtia noita syvimpiä ajatuksia nyt kasaan :P En ehkä oikeestaan oo ees kerinny miettiä.

   Poista
 2. Hyvää nimipäivää ! :)
  Ja hyvä juttu,että kaikki oli Hertalla hyvin ! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen