torstai 10. toukokuuta 2012

Eka perhevalmennus

...oli eilen. Emmä osaa oikein muuten kuvailla ku että mukava kokemus! Miten se sit vaikutti muhun ni mun ajatukset muuttu tälleen: ''Meille tulee vauva'' -> ''Mä haluan lapsen ja haluan olla äiti''. Emmä osaa oikein selittää tota, mutta huomasin vaan et lähdin sieltä ajatellen tota viimeistä. Et mä oikeesti haluan olla äippä mun lapselle :) ♥

No täs ei nyt oo paljoakaan muuta kerrottavaa, haluaisin vaan mainita Mikon äidin + sen kaverin väkertämät vetimet Hertalle! Musta on niin ihana tietää, että niin moni on innoissaan Hertasta ja oottaa sitä innolla :) ♥


Tos oli ihanat nalle-napit!! :) ♥
Ja sit me oltiin äsken mun kummitytön A:n (4v) kanssa peuhaamassa pihalla. Mä olin jo niin unohtanu miten kivaa ulkona oikeesti on!!

Anna tykkää silleen ''maalata'' vedellä meidän kellarin seinään
Jos tähän tulee muutama kysymys, ni mä voisin tehdä uuden kysymyspostauksen! Q&A-postaus löytyy täältä .

14 kommenttia:

 1. Voi niin sulonen toi villapuku!:)
  Tässä sitä taas alkaa itselleen tulemaan vauva kuume,kun katselee näitä sinun kuvia sinun mahasta ja kaikista ihanista vauvan vaatteista:D
  Eikös sulla ollut se kysymysbostaus jossain täällä,halusin vaan kysästä,että oletko vastannut niihin vai ootteletko vielä kysymyksiä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä niihin vastannu jo, ja laitoin tähän linkin jos haluut kurkata :) http://essi-babyblog.blogspot.com/2012/04/q.html / mulle voi vaikka tähänkin laittaa kysymyksiä, jos vaikka innostuisin tekemään uuden kysymyspostauksen.

   Poista
 2. Löysin tän sun blogin tänään, ja luin kaikki sun tekemät postaukset ja pakko sanoo et tätä on tosi kiva lukea ! :) Oon katellu liian monta semmosta blogia, mistä näkee miten epäkypsä joku teiniäiti on tulevalle lapselle, mut tästä sun blogista näkee miten hyvin oot sitoutunu tähän kaikkeen ja oon varma et susta tulee vielä tosi hyvä äiti sun pienelle. :)

  Onnea tosi paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! :) Tervetuloa lukemaan ja toivottavasti sä tykkäät jatkossakin! :>

   Poista
 3. Voi että on ihana villapuku Hertalle<3 Anna on tosi söpö :) Sinulla on muuteskin kiva blogi ja onnea vielä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa katsella kuinka vastuuntuntoiselta tulevalta äidiltä vaikutat, nykyään on valitettavan paljon teiniäitejä ketkä haluavat vain seurata "ihkua vauvatrendiä" (esim. siitä Tiuskista en pidä ollenkaan bloginsa ja muiden juttujen mitä olen kuullut perusteella..) eivätkä ajattele sitä ihanaa raskausmasua OIKEAN ihmisen kasvualustana, eivätkä tunnu tajuavan että siitä lapsesta pitää myös huolehtia koko loppu elämänsä ajan, niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina..

  Todella paljon onnea ja voimia raskausaikaan ja sen jälkeiseen tulevaisuuteen, niitä tulet tarvitsemaan ! :)

  Terv.
  5kk vanhan tytön 17v äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!:) mä en harmikseni oo itse lukenut tiuskin blogia, ku se nyt ilmeisesti ei edes ole kaikkien luettavissa :/ ja mä innolla juuri ootan niitä hyviä ja huonoja aikoja, jotta saan huolehtia tytsystäni :) <3

   Poista
 5. mitäs jos lapsi onkin poika? ja olet tuollaisen määrän ostanut vaaleanpunaista. onko hänen sukupuoltaan varmistettu vai ''tunnetko'' vain että tyttö sieltä tulee? koska on laskettuaika? minkä ikäinen olet? entä mikko? Onko lapsen tuleva nimi oikeasti Hertta jos se on tyttö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks ihmiset ei yhtään lue blogia vaan kyselee asioita joihin sais vastauksen jos vähän lukis... :D

   Poista
  2. No, tässä nyt kuitenkin vähän vastauksia :) Poika on ihan yhtä tervetullut meille ku tyttökin. Meillä on kans ihan neutraalin värisiä vaatteita, ja ''poikamaisempia'' värejä, kuten sinistä, vihreetä, harmaata yms. Rakenneultrassa lupailtiin tyttöä kun häpyluut näkyivät. Laskettuaika meillä on 23.8, ja Hertta on vaan ''työnimi'' :) Ja mä täytän heinäkuussa 18v, Mikko täytti tänä vuonna 20v.

   Poista
 6. Löysin sun blogin vasta ja tosi kivaa lukea kun vaikutat niin vastuuntuntoiselta ja sitoutuneelta vauvaan :) Susta varmasti tulee hyvä äiti ja jään lukemaan sun blogia :)))

  VastaaPoista
 7. Juuri aloitin blogisi lukemisen, ja sinusta tulee varmasti hyvä äiti! :) Haluan vain uteliaisuuttani kysyä kun luin noita vanhoja postauksia, niin että ootko oikeesti jutellu Justin Bieberille? :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen