keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mamilook

Noni nyt mä saan vähän näytettyy näitä mun uusia hiuksia, ja mun kaverit sanoo tätä mamilookiks!Toi värijuttu ei kuvaa oikeestaan yhtään mun uutta väriä, toi on liian tumma! Mulla on tässä ruskean lisäksi vähän punertavaa sävyä. Love it anyway ♥

Ja sit tässä näkyy mun masu joka näyttääkin jo ihan masulta, ja sit ''päivän asu''.

rv24+6
Mä en osaa tehdä uutta välilehteä, harmi, sillä oisin halunnu laittaa sinne masukuvia :( Osaiskohan joku neuvoa?

Mä muutama päivä sitten valitin että kaikki potkut sattuu, ku Hertta potkii niin alas. Nyt se on vihdoinkin onneks kääntyny tai noussu tai jotain, ja kivalta tuntuu taas! :) Onneks. Välillä vaan vihlasee ku osuu alas, mut enää se ei möngertele pelkästään siellä. Eilen illalla ku kattelin masua ni se aaltoili, Hertalla oli iltajumpat meneillään ja venytteli varmaan kovasti siellä! Ja sit oli myös sellasia tosi nopeita ninja-potkuja ;)

Tänään me mennään Mikon kanssa perhevalmennukseen, vaikka oon ihan älyttömän väsyny, ku oon kokopäivän ollu liikkeellä jokapuolella. Selkäänki on alkanu sattuu :( Huh huh. Mä kertoilen huomenna tunnelmia sitä valmennuksesta, tää kun on meidän eka kerta! Aiheena: ''kun kahdesta tulee kolme - lapsen tuomia muutoksia parisuhteeseen''.

Ja seuraava ultra meillä on 5.6! :) Ihanaa taas nähdä pikkuinen, harmi vaan ku sieltä me ei saada ollenkaan kuvia mukaan :(

20 kommenttia:

 1. Onpas sulla iso masu,kun katsoo kuinka paljon on viikkoja vasta :) Mutta kuitenkin,kyllä sen masun täytyykin olla iso,mutta kyllä pienetkin vauvamasut ovat söpöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli n. pari viikkoa sitten masun kasvukausi, ja nyt se sit onneks on vähän rauhottunu, ettei samaa vauhtia kasva loppuun asti :P Ja ne pienetkin masut on sööttejä!

   Poista
 2. Tuosta uuden sivun tekemisestä:

  Mene hallintapaneeliin. Sen painikkeen, josta alat kirjoittaa uutta tekstiä, vieressä on semmoinen pikku nuoli, jota painamalla aukeaa paljon kaikkia juttuja mm. tekstit, tilastot, yms. Ota sieltä "sivut"
  Sieltä valitset uusi sivu, tyhjä sivu. Keksit sille otsikon ja alat kirjoittaa. Sitten vielä valitset, että kuinka haluat näyttää sen sivun. Blogin ylähällä vai sivupalkissa.

  Toivottavasti ymmärsit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon neuvonannosta, mäpä yritän saada selkoa sun ohjeista!! :)

   Poista
 3. ihana masu <3
  ja hiukset.. oih ku oon niin kateellinen! :P
  toisille tuo mamius kyl sopii älyttömän hyvin ;)

  VastaaPoista
 4. Sulla on niin ihanat hiukset Essi, ne sopii sulle tosi hyvin<3 Ihana masu on sulla :) Onnea vielä <3

  VastaaPoista
 5. Voi ku oot nätti ! :) Tosi ihanat hiukset. Eikä must mikää mamilook, mut niinku ei mikää teinityyli vaa tollai hyvä! :)ja massuki nätti, pimu kasvana kovaa vauhtii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ja meiän tytsy tosiaan kasvaa kovaa vauhtia! ♥

   Poista
 6. voi mikä kateus iskee tuosta masusta :) Vaikka mullaki alkanu pikku hiljaa näkymään, ninin ei se kuitenkaan ihan noin selvästi, murrrr. Eli ihana masu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli huima masun kasvukausi vähän aikaa sitten! Nyt se taas kasvaa pikkuhiljaa, kyllä se sunkin masu alkaa sieltä näkymään! Ehkä onkin parempi et se tulee hitaasti mutta varmasti, koska mulla ku tuli sellanen yhtäkkinen kasvu ni kutitti ihan älyttömästi mahaa kokoajan ku iho veny niin paljon :D

   Poista
 7. oot ihan älyttömän kaunis! <3 onnea vauvasta! <3

  VastaaPoista
 8. Voi miten hieno maha! :> Mä ootan innolla millon saan 'oikean' masun. Viikkoja 14+5 ja on jo selkee vauvamaha eikä sellanen että näyttäis vaan turvonneelle, mutta se on vielä kovin pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mulla tuskin huomas mitään ku viikkoja oli jo lähemmäs 20 :O Tai olin tosi pitkälle vaan ''turvonnu'', ja muutamama viikko sitten vast tuli se kasvukausi :)

   Poista
 9. heiii ihan sika kiva blogi ja tosi mukavaa lueskeltavaa =) hei oon kuullu kyl et raskaana ei sais todellakaan värjätä hiuksia ;o mut noi on tosi nätit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja se on kyllä useammasta paikasta varmistettu, että ei se pahaa tee jos kerran värjää :) nou hätä!

   Poista
 10. oot tosi nätti tossa ekassa kuvassa

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen