sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kurkistus ruokakassiin

Äääääääääääääh. Voihan väsy! Lääkkeiden määrä ei taida olla ihan vielä kohdillaan, koska mua ei huvita tehdä mitään ja koko ajan väsyttää. Viikon päästä on eka verikoe leikkauksen jälkeen ja sitten katsellaan miltä arvot näyttävät. Pitäkää peukkuja että mami sais arvot normaaleiks ja energiaa sen myötä!

Ihana Sofia haastoi mut haasteeseen ja voi kiitoskiitoskiitos Sofia, en olisi ilman tätä haastetta saanut bloggeria auki! Aivot lyö niin tyhjää. Haasteen merkeissä pääsette nyt siis kurkkaamaan meidän ruokakassiin! Tää oli mun mielestä kiva haaste, ja olenkin mielenkiinnolla katsellut muiden postauksia samasta aiheesta. Tehtävänä oli siis kuvata viikon isoimman ostosreissun tuotokset, kertoa paljonko rahaa ostoksiin upposi ja vastata alla oleviin kysymyksiin:

1.Mitä teillä todennäköisesti syödään seuraavan viikon aikana ?
2. Mitä ruokaa valmistatte tällä hetkellä useimmiten ?
3.Suunnitteletko etukäteen mitä kaupasta ostetaan, vai meneekö fiilispohjalla ?
4. Takuuvarma ruoka lapsille ?
5. Hyvä ruokavinkki arkeen ?1. Meillä syödään seuraavan viikon aikana mm. makaronilaatikkoa, keitettyjä perunoita + jauhelihakastiketta sekä itsetehtyä pitsaa viikonloppuna. Ja salaattia jokaisella aterialla! 

2. Mä en nyt osaa sanoa tähän mitään tiettyä, koska me kokeillaan tosi usein uusia ruokia. Meidän koko perheen lemppariruoka on makaronilaatikko, joten sitä tulee ehkä sit kuitenkin tehtyä suht useesti!

3. Ennen käytiin joka toinen päivä kaupassa, mutta nyt ollaan pyritty tekemään koko viikon ruoka ostokset kerralla, sunnuntaisin. Tänään käytiin Lidlissä ja rahaa meni vain 33e. Ruokaa pitäisi nyt olla koko seuraavaksi viikoksi.

4. Makaronilaatikko, sitä voi tehdä niin monella tapaa. Mä en ole varmaan ikinä tehnyt kahta kertaa samanlaista makrulaatikkoa, vaan tungen sekaan aina jotain uutta.

5. Risotto! Meillä tehdään usein erilaisia risottoja, ne on niin nopeita ja helppoja. Ohjeita löytyy netistä vaikka kuinka paljon ja on helppoa keksiä vaikka ihan lennosta joku oma sekoitus. Kanaa, kasviksia, ruokakermaa ja mausteita. DONE!

Me käytiin tänään Lidlissä ja rahaa upposi 33e. Tässä pitäisi nyt olla ruokaa koko ensi viikoksi! Jääkaapissa oli valmiina mm. kanaa, viiliä ja rahkaa, mutta muuten näytti melko tyhjältä. Kuinka paljon teillä menee viikossa rahaa ruokaan? Haluaisin kurkata Helin, Jannan, Sinin ja Hennan ruokakasseihin, joten haastan heidät!4 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle kans haaste x)

    VastaaPoista
  2. Meillä menee viikossa rahaan ruokaan varmaan ainakin 100 euroa, varmasti enemmänkin :O En oo kyllä koskaan kunnolla laskenut, vois kerätä nyt viikon ajalta kaikki kuitit ja laskea paljon meni! :)

    VastaaPoista
  3. Meidän ruokakassi näyttäs niin tylsältä, jos tekisin tän haasteen ja joudunki tekemään :D Koska ostetaan joka päivä vähän....

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen