perjantai 20. joulukuuta 2013

Bambinan puheenvuoro #2

"Äyyy!" huudan minä kun haluan tervehtiä  uusia ihmisiä. Täällä teille jutskuja kertoileekin nyt siis Henni, äyyäyyy! Äiskän on välillä vaikea saada tekstiä aikaiseksi mutta onneksi minulta eivät jutut lopu kesken. Höpöttelen omalla kielelläni vaikka kuinka, ja vaikka en aina saa kerrottua asiaani sanoilla, kommunikoin paljon muutenkin!

Ymmärrän yleensä kaiken mitä minulle höpötetään ja haluan aina osallistua keskusteluun. Matkin aina vanhempien sanomia sanoja koska haluan, että he tietävät minun olevan jo iso ja fiksu tyttö. Sen äiti ja isi tosin ihan varmana tietävätkin, koska he jaksavat joka päivä ihmetellä tekemisiäni ja sitä, kuinka iso jo olen! Minussa ei kuulemma ole enää mitään vauvamaista, vaikka välillä haluankin leikkiä vauvaa. Joskus oikein kiukustuessani romahdan maahan ja konttaan tai ryömin vihamielisesti eteenpäin. Tekemällä niin haluan viestittää, että minua kohtaan on tapahtunut vääryyttä! Yleensä saan vain nauruja osakseni, enkä mielenosoittamisesta huolimatta saa tahtoani läpi.

Olen silti äidin mukaan maailman ihanin ja äiti yrittääkin päivittäin pussata minut puhki! Siitä hermostun aina välillä, koska eihän kukaan voi sietää ainaista pusuttelua ja silittelyä. Yleensä annan kyllä pusuja, haleja ja silityksiä takaisin, mutta aina eivät hempeilyt jaksa kiinnostaa. Olen kuitenkin tullut äitiini siinä asiassa, että olen tosi empaattinen ja haluan pitää huolta muista. Haluan aina lohduttaa jos joillain on paha mieli ja välillä minulta pääsee myös sympatia-itkut muiden puolesta. Olen aika höpönassu!

Äiti kutsuu minua aina pelleksi. Minkä minä sille voin, että olen luonteeltani erittäin hassu ja haluan pelleillä? Aina kun minua sanotaan pelleksi, saan siitä lisää puhtia ja laitan shown pystyyn. Keksin mitä ihmeellisimpiä temppuja ja ilmeitä ja sitten kaikki nauravat kippurassa, ja siitäkös minä tykkään! On ihanaa olla huomion keskipisteenä (ensimmäisen lapsen ja lapsenlapsen etuoikeus, hahaa).
Ehdoton lempparipuuhani pelleilyn ohessa on tanssiminen! Mulla on oikeesti ihan mahtavat tanssimuuvit ja lemppari jytäbiisi on Martin Garrixin Animals. Näkisittepä mun tanssivan, voidaan vaiks yrittää äidin kans ottaa teille lyhyt bilevideo joskus kun olen sillä tuulella.

Nyt painelen untenmaille! Päikkärit venähtivät tänään aika myöhäisiksi, ja siksi olen vieläkin hereillä. Guud nait

10 kommenttia:

 1. Heippa! Oletteko mikon kanssa puhuneet toisesta lapsesta? Jos olette niin milloin se olisi ajankohtaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä en tällä hetkellä haaveile toisesta lapsesta, täytyy katsoa tilannetta kymmenen vuoden päästä :P Mikko aina välillä puoliläpällä heittää asian ilmoille.

   Poista
 2. Voi mikä ihanuus <3 Ootte kyl molemmat <3 !!!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana! (: kiva postaus muutekin! Olen jo muutamasti miettinyt, että mistä nimi Bella Bambina tulee? Tai onko sillä jokin merkitys? :) voi olla että olet joskus kertonut, mutta minulla on tainnut mennä aivan ohitse.. :P Hyvää joulua teille! God Jul (vi säger här i Helsingfors)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mä olen tähänkin unohtanut vastata!! Anteeksi! Bella Bambina tarkoittaa siis ''kaunista (tyttö)vauvaa'', ja koska tyttäreni on mielestäni maailman kaunein, on nimi mun mielestä juuri täydellinen :)♥

   Poista
 4. Minäkin olen miettinyt samaa! (:

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen