lauantai 20. heinäkuuta 2013

Pics & picks

Heippatihei :) Facebookin puolella kyselin, että kiinnostaiskos teitä jonkinsortin ostospostaus tähän väliin ja sieltä tuli muutama myönteinen vastaus, joten tässäpä tulee!

Me oltiin siis tänään Ideaparkissa. Aina, kun mun on ollut tarkoitus lähteä varta vasten oikein urakalla etsimään jotain uutta, mä oon epäonnistunut. En löydä koskaan mitään, ainakaan alennusmyynneistä! Tältä päivältä mulla ei ollu mitään suuria odotuksia, vaan lähdettiin Henskun kanssa mun porukoitten mukaan oikeestaan vaan viettämään aikaa...
...mutta yllättäen mä löysinkin tosi paljon kaikkea ja tein varmaan jonkun henkilökohtaisen (ale)shoppailuennätykseni! 

Ylläoleva pinkki maximekko oli lemppariostokseni! Se ei ehkä näytä kummoiselta kuvassa, mutta oli ihan uskomattoman hyvännäköinen päällä! Mekko on täydellinen Kanarialle, jonne suuntaamme lokakuussa.. ♥

Ja siinä muutamia! Muutamat jutskut jätin kuvaamatta, mutta eiköhän nekin täällä vilahtele :) Kaikki muut ostokseni, paitsi JD-paita ja tuo mustavalkoinen löllöpaita, olivat puoleen hintaan tai -70%! Siitä syystä olin tosi tyytyväinen löytöihini. Hennikin sai ison kasan vaatteita, mutta ne olivat ''nannalavaatteita'', joten ne ovat nyt nannalassa enkä kuvannut niitä tähän. 
Mitäs pidätte? :)

Seuraavaksi teen varmaankin Hensku 11kk-postauksen, jossa kerron mitä Henni taitaa 11kk iässä :) 
Hyvää yötä, pus! ♥

PS! Käykääpäs tykkäämässä blogin Facebook-sivusta ja seuratkaa Instagramissa (@essipsi), jos haluatte nähdä vähän extraa blogipostauksien ohella! 8)

21 kommenttia:

  1. Mistä toi jack daniels paita on? :)

    VastaaPoista
  2. Sovitin eilen tota samaa cubuksen alennuksessa olevaa armytakkia ;) Oli kuitenki sen verran kallis, että päädyin samassa rondellissa olleeseen valkoseen liiviin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin koitin valkosta liiviä! Ei sopinu mulle ollenkaan ja näytin ihan laatikolta :[

      Poista
  3. Kuinka kauan aiot olla vielä kotona Hennin kanssa? :) Itsellä viikko nuorempi poika ja hän aloittaa elokuussa tarhan, kun aloitan opiskelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vielä toisen vuoden kotona! Alunperin mun piti mennä nyt elokuussa takasin kouluun, mutta siihen tuli sit muutos. Hensku menee tarhaan siis 2veenä :)

      Poista
  4. mistä toi raitapaita on?

    VastaaPoista
  5. Mistä toi mekko on?? Nimim rakastunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Europehousesta! Käy ihmeessä kokeilemassa, se on _ihana_ ♥

      Poista
  6. Onks toi pääkallobody mistä? :) Tosi upeita ostoksia, ota kuva kun sulla on toi mekko päällä! Pitäs itekin hommata maximekko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Cubuksesta! :) Me yritettiin eilen Mikon kanssa jälleen kerran ottaa hienoja asukuvia, mutta kinasteluks meni :D Täytyy pyytää mun siskoa napsaisemaan parit kuvat tosta mekosta mun päällä!

      Poista
  7. millon meette kanarialle? otatteko henskun mukaan? ja aivan ihana vaatteitia!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyslomalla :) ja tottakai Hensku tulee mukaan ♥ Mä oon pienenä (ja nyt isompanakin) päässyt melko paljon matkustelemaan, ja toivon, että mekin päästäis Hennin kanssa käymään vielä monissa paikoissa!

      Poista
  8. Täällä ilmoittautuu yksi uusi lukija! Ihan mahtava blogi sulla ja aivan ihana nimi ensinnäkin Hennillä ja tosi söpö tyttö <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja tervetuloa! ♥ Toivottavasti sä tykkäät jatkossakin lueskella meidän kuulumisia! :)

      Poista
  9. Moikka,
    ottaisitko minuun yhteyttä, riikka.yrjola@indiedays.com? Kiitos :)

    VastaaPoista
  10. Moikka,
    ottaisitko minuun yhteyttä, riikka.yrjola@indiedays.com? Kiitos :)

    VastaaPoista
  11. Ihania ostoksia! :) varsinki toi cubuksen armeijakuvioinen takki :)!

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen