torstai 25. heinäkuuta 2013

Henni-muru 11kk


No voi että, beibi täyttää jo kuukauden päästä 1vee!! Tällä hetkellä kuitenkin juhlitaan 11kk-välisynttäreitä, ja kokosin tähän jutskuja joita Henni on oppinut tässä kuukauden aikana. Aiemman (10kk) postauksen voit katsoa täältä :)

Tukea vasten nouseminen/seisominen. Henni on kova kiipeilemään, ja kaikkea (ja kaikkia) vasten pitää nousta seisomaan. Muksahduksilta ei olla vältytty.

Tuettuna käveleminen. Henni kävelee hienosti, kunhan saa vähän pitää jonkun isomman sormesta kiinni :) Ja Henni onkin kova tyttö kävelemään! Me tehdään usein iltaisin pieniä (5-10min) lenkkejä jotka Hensku saa kävellä kokonaan itse.

Itse syöminen/muiden syöttäminen. Henni tietää ihan selvästi, että lusikalla otetaan lautaselta ruokaa ja laitetaan suuhun. Joskus riisun Hennin nakupelleksi ja annan hänen syödä itse. Se on aika sottaista puuhaa, mutta pikkuhiljaa Henni oppii syömään paremmin ja paremmin :) Hennin mielestä on myös hurjan hauskaa syöttää muita!

Matkiminen. Henni mm. matkii imuria murisemalla. Ja jos isommat nauravat, yhtyy Henni nauruu hekottavalla ''heh-heeh''-tekonaurullaan. Tarttuva tekoyskä on myös tosi yleinen juttu täälläpäin, kun sillä saa niin helposti huomiota! Ja sitten on kaikenmaailman ilonkiljahduksen sun muut.

Tutin pois jättäminen. Henskuli ei juurikaan käytä muuten tuttia, paitsi esim. hiekkalaatikolla, jolloin tutti estää hiekan syömisen. Nukkuminen ja nukuttaminen hoituvat useimmiten ilman tuttia. 


Ei-sanan tutuksi tuleminen. Henni uskoo meitä vaihtelevasti kun kiellämme häntä, ja Henni myös itse komentaa lelujaan. 


Nenän kaivaminen. On maailman söpöintä kun Henskuli kaivaa nenää!! ♥


Onnea pienelle rakkaalle

26 kommenttia:

 1. "Henni myös komentaa lelujaan" Haha en voinut olla nauramatta:D Ihana Henni! Henni kyllä kasvaa hurjaa vauhtia. Varmaan ihana seurata kuinka se on vuodessa synnäriltä kasvanut jo isoksi taaperoksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D<3 on ollut ihan uskomatonta kuinka nopeesti pikkuneiti on kasvanut! Me sanotaan Henskua kuitenkin vielä vauvaks, ei taaperoks, koska ei haluta uskoa että meidän vauva ei oo enää vauva! :D ❤

   Poista
 2. ihanat kuvat! varsinki toi viimenen, aivan mahtava!! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi viiminen on kyllä niin vallottava! Hennin yleisin irvistys-ilme :D

   Poista
 3. Meillä Vili on oppinut myös komentamisen ja yleensä se ilmenee heti jos sanoo ei. :D Henni on tosi suloinen! <3

  VastaaPoista
 4. henni on ihana c: ♥ hei, ois ihan tosi kiva jos ois hennin 1v kunniaksi joku kuvakollaasi missä ois ekan vuoden ajalta kuvia tytsystä!

  VastaaPoista
 5. Ihana Henni =) viimeinen kuva on kyllä paras :)

  VastaaPoista
 6. voi apuaaa miten aika menee nopeesti !:) henni on hirmu söpö tyttö:)

  VastaaPoista
 7. Koska teet asuntopostauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon harkinnut että tekisin sen piakkoin vaikkakin meidän koti on keskeneräinen, kun en haluaisi odotuttaa teitä! Mutta kivempihan se koti olisi valmiina nähdä :) mitäs mieltä te olisitte, kelpaako keskeneräinen vai odottteko mielummin valmista

   Poista
  2. ...lopputulosta? Hups, viesti lähti liian aikaisin :D

   Poista
 8. Ihania kuvia varsinkin tuo viimeinen :D

  VastaaPoista
 9. Keskeneräinenkin koti kelpaa! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen