tiistai 30. heinäkuuta 2013

A beautiful body haaste

Täältä kaikki lähti. Upea Minttu aloitti ja laittoi eteenpäin mahtavan haasteen. Jos haluat nähdä mielettömän upeita naisia, katso tämä video. Mä olen mykistynyt noista naisista. VAU!

Nyt on mun vuoro kertoa pieni tarina!

Olen 19-vuotias ja olen synnyttänyt maailman ihanimman pienen tyttären. Kannoin sisälläni tuota pientä ihmistä 9 kokonaista kuukautta ja se näkyy vartalossani. Pieni tyttö kasvoi nelikiloiseksi masussani ja minulle tuli tiikeriemon raitoja. Sain kiloja raskausaikana yhteensä 25, ja nyt olen laihtunut 30kg. Raidat ja tyhjä etureppu ovat silti muistona ihanasta raskausajasta.

Vertaan itseäni usein muihin saman ikäisiin. Kukaan muu ei näytä tältä. Muut ovat timmejä ja minä olen jo tässä iässä ihan rupistunut. Välillä se masentaa ihan hirveästi. Välillä olen puhjeta ylpeydestä. Mä aloin just tällä siunatulla sekunnilla rakastaan mun vartaloa. Rakastan muistoja. Rakastan raitoja. Lälläslää, olen tosi ainutlaatuinen! Kenelläkään muulla ei ole samanlaisia raitoja kuin minulla! Lällättele säkin, koska säkin olet ainutlaatuinen. Sä oot sä. Sä oot ihana! Mä lähetän sulle halin koska sä oot niin ihana tommosena! Pus! ♥

Siinä mä ja mun tytär. Ja pelkkä mä. 

Mitä mieltä te olette tästä A beautiful body-haasteesta? Oletteko jo osallistuneet tähän? 

46 kommenttia:

  1. Olet kaunis :) Ja kiitos noista kauniista sanoista. Pitäs varmaan ottaa toi jokapäiväiseks tunnuslauseeksi itselle ja hokea sitä kunnes on vakuuttunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ehdottomasti ottaa se tunnuslauseeksi! Mä niin toivon, että jokainen nainen oikeesti oppis nauttimaan vartalostaan ♥

      Poista
  2. aivan mielettömän hienosti sanottu tuossa tekstissä! Ja olet todella kaunis mielestäni! :-)

    VastaaPoista
  3. oot ihana ja uskomattoman kaunis niinku hennikin! <3

    VastaaPoista
  4. Apua olet ihana! Te olette! Niin ihana tarina, että hymyilen vaan <3 Sait mulle mahtavan fiiliksen tästä! Olet upea rohkea nainen :--) Minusta tämä on aivan mahtava haaste, niin upeita naisia joka puolella. Itsekin osallistuin ja tuntuu hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oot superihana! Kävin kattomassa sun blogista sun kuvat ja siis.. WAU!! :)

      Poista
  5. Kauniita olette, molemmat tytöt!
    Onneksi on blogit ja tämä haaste, niin näet sinäkin, että yllättävän moni samanikäinen saattaa sittenkin näyttää ihan samanlaiselta ;)
    En oo itse vielä osallistunut, mutta kovasti mietityttää et pitäisköhän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Saija, oot ihana! :) Joojoo, osallistu vaan! Tällänen pieni nakuilu oli yllättävän vapauttavaa :D

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Essi sie oot niin upea ja KAUNIS! <3
    Oon ehkä outo 17-vuotiaaks, mut mun mielestä nainen on raskaana kauneimmillaan ja se siitä jäävä etureppu, löllö, löysä nahka, tai miksi ikinä te synnyttäneet naiset kutsuttekaan, on kaunis merkki ja muisto jostain niin ihanasta asiasta kuin elämänalusta, jota kannoitte yhdeksän kuukautta sisällänne, voiko jotain kauniimpaa asiaa ollakaan? Mun suurin haave on ollut aina olla jonain päivänä äiti enkä rehellisesti sanottuna oo ikinä aatellut, että siinähän menee kroppa "pilalle". Pikemminkin kroppa muuttuu, ja se ei tarkoita, että kroppa on pilalla, vaan se näyttää, että se on saanut jotain suunnattoman hienoa aikaan, lapsen.
    Tätä haastetta on ihana seurata blogeista. Olette rohkeita naisia! Joku saattaa nähdä näissä kuvissa raskausarpia tai löysää ihoa, mie nään maailman kauneimpia naisia, äitejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOT IHANA!! ❤ ❤ etkä oo mitenkäänpäin outo, vaan oot oikeassa ja sulla on järkeä päässä! :)) Kiitos Annika, mulle tuli tosi hyvä fiilis tästä kommentista <3 teidän kaikkien kommentit on ihan huippuja!! :')

      Poista
  8. Sä ot kaunis nainen ! Ja aivan ihana teksti <3 Muutenki kyllä rohkee nainen kun uskalsit osallistua tohon haasteeseen, itekki miettiny josko riittäis rohkeutta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kyllä sulla riittää, monella muullakin on riittänyt! =)

      Poista
  9. Mua jännittää ihan kauheesti se että miten mun kroppa muuttuu raskauden myötä. En ole vähään aikaa ollut mitenkään laiha mutta oon kyllä tykännyt kropastani ja sen muodoista. Nyt olen raskaana puolessa välissä ja maha kasvaa vain. Vaikka iloitsen siitä että se kasvaa sillä se tarkoittaa sitä että vauva kasvaa, mutten voi mitään sille, että samaan aikaa salaa toivon ettei se kasvaisi liikaa :(
    Haluan edelleen tuntea itseni kauniiksi ja viehättäväksi nyt ja raskauden jälkeen, mutta tiedän, että en tule tykkäämään kropastani synnytyksen jälkeen. Kovalla työllähän sitä voi muokata, mutta silti :( ahdistaa että edes ajattelen jo tässä vaiheessa niin.
    Aion kyllä ottaa oppia sun asenteesta ja sanomisista! Just sä näytät hyvältä ja itsevarmalta ja toivon että mäkin näytän sitten aikanaan myös ja saan samallalailla itsevarmuutta. :)
    Voi olla sekava kommentti, mutta on vaikea pukea ajatuksia sanoiksi. Kiitos sulle tästä postauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan samoja fiiliksiä raskausaikana! Mä oon vasta nyt, 11kk synnytyksestä, alkanut tuntea itseni viehättäväksi, vaikken ole ollenkaan saman näköinen kuin ennen raskautta. Silti, itsevarmuus kaunistaa ihan hirveästi ja siksi musta tuntuu hyvältä! :)

      Poista
  10. Voi olet upea<3 !! :) tää haaste on aivan mahtava, meidän naisten pitäisi useamminkin näyttää todellinen minämme ja kertoa toisillemme että olemme upeita! Haluaisin osallistua, mutta en tiedä menisikö idea ihan pilalle kun mulla on jo pieni raskausmasu peittämässä todellisuutta. Noh, pitää miettiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai voit toteuttaa tämän omalla tavallasi, ei se masu mun mielestä ole esteenä! :) ♥ Säkin oot upea, osallistu tähän ihmeessä!

      Poista
  11. Ihana <3 Näytät niin iloiselta, että olisit hurjan kaunis ja ihana vaikka sulla olis millainen kroppa :) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  12. upeeta Essi<3!! sulla on mahtava vartalo ja se muistuttaa sua joka ikinen päivä maailman ihanimmasta asiasta,sun omasta lapsesta. Kenenkään äidin ei mun mielestä pitäisi hävetä vartaloaan synnytyksen jälkeen,vaan pitäisi miettiä että se sun oma vartalo antoi yhden maailman hienoimman lahjan,lapsen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥♥ Mä oon ihan liikuttunu näistä teidän ihanista kommenteista!

      Poista
  13. Oi Essi, oot ihana! Oispa mullakin kanttia tehdä tää postaus mut ei oo :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sini, sä oot upee, usko mua! Myöhemmin voit olla ylpee kun ikuistit itsestäs ihanan kuvan! Toivon, että löytäisit sitä kanttia :) ♥

      Poista
  14. Upeita kuvia! Aivan ihanasti oot kirjoittanut :)!
    Kaikkea hyvä teille! ♥

    VastaaPoista
  15. Eiiii sä oot niin ihana! <3

    Uskaltaisinks mä? Emmää! emmä tiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TODELLAKIN USKALLAT!! Joojoojoo! ♥ Varmasti on sit myöhemmin kiva kattoo ku on ikuistanu sellasen kauniin kuvan itsestään! :)

      Poista
  16. vau oot rohkee! Must tuntuu välil ihan samalt et miks mul on tällänen mummo kroppa, ku ei tän ikäsel kuulu olla sellast ja et mun naama ja kroppa on ihan eri parii. Oon myös luullu et oon ainut kelle on jääny jälkii raskaudest ja et muut ne on heti ihan timmis kunnos tost noin vaa. Tää projetki on avan mun silmät onneks ja oon tajun et hei oon ehkä ihan normaali. Mut oot palautun tosi hyvin ja hyvält näyttää! Ite en tiiä uskallanko. Tuskin.

    VastaaPoista
  17. VAUTSI! Oot kyllä ihan mahdottoman rohkea! Täytin ite just 21 ja sain maailman ihanimman vauvan kolme viikkoa sitten. Itselläkin ihanasta raskausajasta muistona on raskausarpia ja muutama raskauskilo vielä mutta silti oon ylpee mun ihanasta pojasta. Olen itsekin välillä masentunu kun mun kroppa on "pilalla" Mutta en tän sun postauksen jälkeen! Haluan olla ylpeä tästä mitä minulla on. Ollaan ylpeitä meidän pikkusista, ollaan parhaita äitejä meijän rakkaille! :)

    VastaaPoista
  18. VAU. ei muuta voi sanoa!On aivan ymmärrettävää että kun toinen ihminen on kasvanut sun sisällä, että siitä jää jälkiä. ei mahu mun päähän mistä oot repiny ton rohkeuden julkaista tuommoisia kuvia, ja olen siitä hyvin kateellinen. Ehkä se on just se että oot niin kiitollinen, ylpeä ja onnellinen siitä henkilöstä joka siellä masussa on kasvanu ja sun kehoa samalla muuttanut. :) Toivon että sit joskus vuosien päästä kun sen ensimmäisen pienokaisen saan, niin itsekkin osaan rakastaa raskauden jälkiä :) Olet ihana, rohkea ja kaunis äiti ja annat sen näkyä, sen takia tykkäänki tästä sun blogista niin paljon! :)

    VastaaPoista
  19. Oot tosi kaunis! ihanasti kirjotettukin:)

    VastaaPoista
  20. Niin nätisti kirjoitettua tekstiä, vedet silmissä tätä luin. Tää antoi rohkeutta hirmu paljon kirjoittaa itsekin tästä ja osallistua haasteeseen .
    Olet kaunis !

    VastaaPoista
  21. helvetti sul on täydellinen vartalo! ja nuo arvet tekee täydellisen kokonaisuuden sun kropasta! :) olen kadeee!!!! :/

    VastaaPoista
  22. Uusi lukija ilmottautuu =) Herttasesti kirjotettu teksti ja upeet kuvat! Oot rohkee <3 Tein kans haasteen =) tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
  23. kirjotat tosi hyvin, on ilo lukee! ihailen sua ja sun positiivisuutta! :) tää blogi piristää päivää!! ja pahentaa vauvakuumetta..;) ootte tosi ihania Hennin kanssa!

    VastaaPoista
  24. Vautsi! Olet kaunis! Oli pakko heti päästä kommentoimaan, kun vasta ensimmäistä kertaa blogiisi päädyin :)

    VastaaPoista
  25. Samaistun sinuun täysin. Olen itsekin vasta 20-vuotias, ja kyllä raskausarvet on joskus aika kova paikka. Pääosin olen niistä kuitenkin ylpeä. Itse mietin pitkään, osallistuako vai eikö osallistua. Päätin olla osallistumatta. Kuitenkin kerron oman tarinani raskaudesta sekä sen tuomista muutoksista niin kehossa kuin parisuhteessakin.

    http://www.mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista
  26. Mun mielestä tää haaste oli tosi mahtava!! Nostan hattua kaikille, jotka uskalti tähän mukaan lähteä :-) ja peukutan myös sun asennetta, jokainen on kaunis omana itsenään.
    Ps. Selasin joskus kesänalussa sun blogin melkei kokonaan läpi, nyt löysin tän uudelleen ja pakko oli ryhtyä lukijaksi :-)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen