maanantai 7. tammikuuta 2013

Toope ilmoittautuu

EEEEEIH, mää en osaa. Mä en saa tänne enää kuvia. Kuvatila on loppu. Ihana Jeminaiseni lupasi tulla perjantaina neuvomaan mua, thank God! Siihen asti mä yritän itse nyt jotenkin selviytyä tästä ja yritän saada homman pelittämään (mikä on luultavasti mahdotonta). Mutta näillä näkymin täällä blogin puolella on perjantaihin asti hiljaista. Instagramissa jaan kuvia päivittäin, kurkkikaa sitä jos teillä on mahdollisuus. Mut löytää edelleen nimellä essimarian.

Kiitti teille jotka yrititte neuvoa (♥), mutta kun... Mä oon surkee tässä :(

12 kommenttia:

 1. Mullekkin tuli tommonen eilen mut sain korjattuu silleen et painoin sieltä vasemmasta yläkulmasta html nappia ja sen kautta lisäsin kuvan tekstiin. Sit jatkoin kirjottamista painalla itteni takasin siihen alkuperäseen :) olipa sekava selitys :o

  VastaaPoista
 2. Mikset sä pistä vaikka aijaa.comiin kuvia, ja linkitä tänne? :)

  VastaaPoista
 3. Photobucketin kautta voi myös laittaa. :) Niin tein parille kuvalle ennen kuin tajusin tilata lisää tilaa. :D

  VastaaPoista
 4. Eiks sua oikeesti haittaa et 14.01 alkaen instagram omistaa kaikki siel olevat kuvat ja et ne voi myydä niitä eteenpäin ilman ilmoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ano lue edellisen postauksen kommentit! tulee ilmi et ig perääntyy koko jutusta

   Poista
  2. Heippa ano,

   Tässä viimeisimpään postaukseen laittamani kommentti:
   18.12.2012: http://www.tietokone.fi/uutiset/facebookin_instagram_saamme_myyda_kayttajien_kuvia
   "Instagram on julkaissut sivuillaan uudet käyttäjäehdot, jotka tulevat voimaan tammikuun 16. päivänä.

   Uudet käyttöehdot antavat palvelulle erittäin vapaat oikeudet käyttäjien sisältöön. Vaikka Instagram toteaa, ettei se väitä omistavansa asiakkaiden kuviin, niitä voidaan käyttää vapaammin. Kuvia voidaan esimerkiksi jakaa emoyhtiö Facebookille."


   19.12.2012: http://www.tietokone.fi/uutiset/instagram_peraantyy_emme_myy_kayttajien_kuvia
   "Facebookin omistama Instagram herätti alkuviikosta kohun, kun palvelun uudet käyttöehdot sallivat käyttjäien kuvien myymisen. Instagram pahoittelee nyt asiaa ja kertoo perääntyvänsä. Yhtiön mukaan käyttäjien kuvia ei koskaan ollut tarkoitus myydä, vaan kyse oli kekseliäistä uusista mainostavoista.

   Instagram perustajiin kuuluva Kevin Systrom on kirjoittanut palveluun viestin, joka selittää asiaa.

   Hän vakuuttaa, että uusien käyttöehtojen idea ei ollut mahdollistaa käyttäjien kuvien myyntiä. Käyttäjien kuvat ovat heidän omaisuuttaan, eikä Instagram halua myydä niitä. Systrom lupaa, että käyttöehtoja muutetaan pian niin, että asia tulee selväksi."


   Olen varma että tämä löytynee myös Iltalehden ja muiden juorulehtien sivuilta, mutta olen itse havainnut tietokone.fi:n olevan suhteellisen luotettava ja ajan tasalla uutisissaan.

   Käyhän siis laittamani linkit läpi ja tutustu Instagramin uusiin sääntöihin.

   Poista
 5. on siinä meilläkin media-assistentti XD t. milla

  VastaaPoista
 6. Kannattaa kirjottaa googleen, että picasa web album ja klikata ensimmäinen hausta tullut linkki.. Siellä on sun omia kuvia, joita olet julkaissut blogissa! :) sieltä voit poistaa kuvia kun laitat ne suureksi ja klikkaat toimenpiteet ja sen jälkeen että poista kuva.. Blogin ilmainen kuvatila on 1000 kuvaa ja jos poistat sieltä kuvia, ne poistuu myös blogista, mutta ei sun tietokoneen omista kansioista! Toivottavasti selitin tarpeeks selvästi :)

  VastaaPoista
 7. Ihan oikeesti se ei oo vaikeeta lisätä Flickrin kautta! Itekin teen niin koska sitä kautta ne tulee laadukkaampina (en tiiä onko toi korjattu mutta ennen ainakin blogger huononti kuvanlaatua.

  Rekisteröidyt Flickriin (google-tililläkin voi kirjautua), painat upload ylhäältä, valkkaat kuvat (choose photos and videos to upload), sitten oikealla lukee ''Upload x Photos'' ja painat sitä. Sitten se vie sut sivulle missä näkyy kaikki sun tuonne lataamat kuvat, ja painat kuvaa jonka haluut lisätä blogiin. Kuvan yläpuolella lukee Share jota painat > Grab the HTML/BBCode > valkkaat kuvakoon (sun blogiin varmaan käy parhaiten joku ~600x400) kopioit sen koodin siitä ja kun kirjotat postausta niin laitat sen sinne HTML-puolelle (vasemmalla tekstiruudun yläpuolella on ne Luo ja HTML -napit) ja tadaa kuva on siinä. Kuulostaa aika hankalalta mut on oikeesti tosi simppeliä. Ei ehkä niin simppeliä kun bloggerin kautta mut kuitenkin ;)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen