sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hennin päivä

Me vietettiin eilen rakkaan tyttäremme ekoja nimppareita! Sitä varten mä leivoin ja siivosin melko ahkerasti ;) Ainakin leivoin tavallista innokkaammin. Henni sai pitkästä aikaa päällen mekon. Me ollaan oltu pitkän aikaa kipeinä, ja Hennillä oli korvatulehdus, joten oltiin pitkän aikaa vaan kotona löllöilyvaatteissa ja yökkäreissä. Nyt Henskuli kuitenkin on terve! :)
Mä panikoin yks päivä Hennin sukkatilanteen kanssa, ja mun panikointia selvästikin kuunneltiin, koska Henni sai monta paria sukkia! Hennillä on vaan ihan pikkupikku vauvojen sukkia ja ne ei pysy jalassa. Nyt hänellä on isojen tyttöjen sukkia ihan tarpeeksi ;) Kaikki Hennin saamat sukkaset ei edes oo kuvassa! Henni sai nimpparilahjaksi myös Tripp Trappin, jota mä alan vähän tuunailemaan + ruokalappuja, tutteja, tuttipullon ja nokkamukin.
Henninen hymyili omaan tapaansa jatkuvasti, eikä hän vieläkään vierasta ketään. Mä kävin eilen moikkaamassa pari viikkoa Henniä nuorempaa vauvaa, ja vauva väänsi heti suunpielet alaspäin kun näki mut! En selvästikään ollut kivan näköinen :( Meidän Henni hymyilee velä toistaiseks kaikille, ja musta on hyvin outoa kuvitella Henniä vierastamassa! Mutta sehän kuuluu asiaa ja vierastaminen kertoo siitä, että Hensku on kiintynyt meihin... :)
 
Postaustauko on johtunut siitä kun me ollaan oltu kipeitä. Nyt kun ollaan terveitä, voidaan taas puuhastella pirteenä kaikkea ja päästään lenkille! Meidän kodin remppaa ei oo vielä aloitettu, mutta mulla ois kova hinku päästä tekemään jotain!! Tällä viikolla me ostettiin sohva ja tv-taso, mutta paljon on vielä hankkimatta. Onneks tässä ei oo mikään kiire kun ei päästä vielä vähän aikaan edes muuttamaan. Voidaan rauhassa ostella kaikenlaista :) Mä en oo kerenny vielä yhtään kurkistella teidän linkkaamia blogeja, mutta nyt mulla on aikaa kun Henni leikkii Mikon kanssa! Selailen hetken aikaa ja sitten me viedään meidän pikkuinen tyttönen saunaan ja kylpyyn. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle ♥

3 kommenttia:

  1. Voi että:) ootte ihania<3

    www.trucollection.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana Henni! Niiin sulonen ja nätti! <3 Saa olla vanhemmat ylpeitä! :)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen