torstai 3. maaliskuuta 2016

Balcony makeover

Meillä alkoi parvekeremppa. Koko talon partsit lasitetaan ja uusitaan ja urakka loppuu vasta syksyllä. Harmittaa, että talo on koko kesän hupussa. Ensinnäkin siksi, että täällä tulee varmasti olemaan ihan helvetin kuuma ja toisekseen siksi, että me jäädään mahtavasta iltapäivä- ja ilta-auringosta paitsi. Vietettiin viime kesänä paljon aikaa partsilla. Aurinko alkaa paistaa siihen jo päivällä ja sitten se sen johdosta valaisee koko kämpän myöhään iltaan asti. Hennin kanssa otettiin aurinkoa päivisin ja polskuteltiin pienessä altaassa, luettiin iltasatu meidän prinsessatuolissa ja Hennin mentyä nukkuman tuijoteltiin kaverini kanssa viinilasit kädessä laskevaa aurinkoa. Se oli ihan mahtavaa, mutta tuleva kesä ollaan sitten ilman partsia. No mut hei, se jos mikä motivoi lähtemään ulos tutkimaan otollisia auringonotto- ja uimapaikkoja!

Samalla mä oon ihan hirmuisen innoissani, koska tuntuu kuin saatais yks huone lisää! Ja parasta tässä on, että se uusi huone on sisustettava. Mulla on aivan järkky sisustusvimma ja haaveilen uudesta kodista ja sen kuntoon laittamisesta, mutta koska siihen menee vielä vuosia, helpottaa edes partsin suunnittelu tätä vimmaa.



tummanpuhuva ja tunnelmallinen tyyli
PALJON kasveja!
matto toisi kodikkuutta
pallovalot tunnelmaa luomaan
 löllöilysohva torkkupeittoineen syysiltoja varten

Ai että, nuo ylläolevat kuvat on ihania. Vaikka mä yleensä tykkään sellaisesta melko raikkaasta ja vaaleasta meiningistä niin partsille sopii tummanpuhuva tyyli. Meillä on tuolit ja pöytä, mutta mä haluaisin luopua niistä ja kehittää jonkun vähemmän tilaa vievän ratkaisun. Tuolit on isot ja kömpelöt. Yksi idea olis baarijakkarat ja joku pieni taso, jolla voisi syödä. Meidän partsi ei ole iso ja jos pääsisin eroon nykyisistä partsikalusteista, vois joku löllöilysohva mahtua. Sellainen ois niin ihana! Syysiltoja varten tarvitaan kynttilöitä ja pallovalot.


Miltä tälläinen tyyli teidän silmiin näyttää? Onks parveke teillä "vaan olemassa" vai ootteko te ottanu sen samallalailla huomioon sisustettaessa kuin muunkin kodin?

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla etten ole ainoa, ketä kärsii kauheasta sisustuskuumeesta, aiheuttaako tämä tuleva kevät ja aurinko tätä vai mikä mahtaa olla? :)
    Nuo ylläolevat kuvat parvekkeesta saa mut haaveilemaan omasta parvekkeesta tai terassista jossa nauttia auringosta ja aamukahvista,onneksi olen etsimässä uutta asuntoa,ehkä onni suosii sen verran että parveke löytyisi uudesta kodista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on tää kevät ja aurinko, ihan varmasti! Mä pidän peukkuja että sä löydät unelma-asunnon parvekkeella, toivotaan kaunista kesää niin pääset nauttimaan ♥

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen