maanantai 18. tammikuuta 2016

Kotona on ihanaa

Totesin eilen mökiltä kotiin palatessamme, että kotona on ihanaa. Kotiin on ihana tulla. Mun ei pitänyt enää puhua täällä mitään kovin henkilökohtaista, mutta täytyy sanoa, että pampulan isän kanssa seurustellessani ja täällä asuessamme tämä ei tuntunut kodilta. Ahdisti, täältä halusi päästä pois eikä kodin hoitaminen innostanut yhtään. Oli kokonaisvaltaisesti niin paha olla ettei vaan osannut nauttia kodistakaan. Nyt on ihan toisenlainen fiilis! Kotona on turvallista, rauhallista ja just sellaista kun me halutaan. Useampi miespuolinen kaveri on sanonut ekaa kertaa kylään tullessaan, että täällä näkyy naisen kosketus. Mä en oo oikein ottanut selvää mitä se tarkoittaa, mutta otan sen kohteliaisuutena!


Mä kuvailisin meidän kotia kodikkaaksi. Heti ensivilkaisulta huomaa, että täällä asuu lapsi koska leluja on jokapuolella. Niitä alkaa pikkuhiljaa olla liikaa enkä mä malttais odottaa, että Henni saa tulevaisuudessa oman huoneen! Tällä hetkellä meidän molempien sängyt on makkarissa ja kaikki lelut olkkarissa. Värimaailma on aika mustavalkoinen, mutta vaaleanpunaiset lelut saattaa olla se juttu, miksi täällä vallitsee sellainen pieni prinsessamaisuus. Me käytiin viime viikolla Ikeassa ja mä yllätyksekseni huomasin, että hei jumankekka, mähän tykkään väreistä! Olkoon se ensimmäinen asia tänä vuonna, jonka opin itsestäni.

Tälläistä meidän kotona on! Mitä pidätte? Hennillä on huomenna nimpparit ja puhalletaan sen kunniaksi pari ilmapalloa ja kutsutaan isovanhemmat kahville. Jos pyydän oikein nätisti, niin keksiskö joku mun puolesta jonkun makean ja suolaisen tarjottavan huomiseksi?

5 kommenttia:

 1. Kinkkupiirakka tai lehtitaikinasta tehdyt kinkkupaprika tuorejuusto rullat, nam 😍 Makeasta e tietoa 😁

  VastaaPoista
 2. Kolmensuklaan juustokakku! Ja itse tehty lihapiirakka, nams

  VastaaPoista
 3. Kääretorttu ja tonnikalapiirakka :-)

  VastaaPoista
 4. ihana näköistä teillä, näyttää juuri siltä että tytsyt asustelee tuossa asunnossa =) kinkkupiirakka !

  http://luotansydamenaaneen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihanan näköstä teillä kotona <3

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen