perjantai 27. marraskuuta 2015

Coming up on weekend

Mä rakastan pikkujouluja. En ole niinkään jouluhössöttäjä vaikka joulusta pidänkin, mutta pikkujoulut on ihan mahtavia, mun lempparijuhlia! Niissä on sellasta pientä joulujännitystä ja tunnelmaa. Tulevana viiikonloppuna on tiedossa kahdet pikkarit: ultimatetyttöjenbileet lauantaina ja meidän mammaryhmän ja lasten kanssa sunnuntaina. Mammojen kesken ollaan nähty, mutta lapset tais nähdä viimeksi vuosi sitten halloweenbileissä? Siispä korkee aika treffata!

Lauantaille on muutenkin hirmuisesti kivaa puuhaa. Mun ystävä Milla lupasi hiippailla tänne meidän seuraksi jo päivällä ja ai että, pampula on ihan kikseissä. Milla on ihan ässä! Kuultiin myös huhua, et Joulupukki saapuis tohon Nummelan torille lauantai-iltana ja ollaankin nyt kuumeisesti pampulan kans pohdittu, että uskallettaisko me mennä ihan syliin asti. Eiköhän me uskalleta. Mä veikkaan, et jos niin hienosti käy, niin pampula selittää siitä suu vaahdossa koko loppuillan. Torin jälkeen heitetään Millan kanssa vaahtosuupampula yökylään ja otetaan suunnaks Espoo ja katellaan miten ilta etenee. Illan kulkua voi seurata snäpistä (essibambina), mutta enköhän mä siitä postauksenkin väsää! Yhdet pikkarit on jo takana, niitä vieteltiin muutama viikko sitten luokan kesken Vantaalla ja oli ihan sikakivaa.

Sunnuntaina onkin sit eri meno. Aiempien lapsitreffien perusteella mä veikkaisin, että sunnuntaina saattaa olla kovemmat bailut kun lauantaina. Ääntä ainakin riittää! Ja herkkuja ♥ Tiedossa on nyyttärimeininki ja kun puitiin sitä, mitä kukin tuo, alkoi välittömästi himottaa kaikenmaailman piparijuustokakut, pitsat ja kaikki muu. Hirmu jännää nähdä, miten Henni suhtautuu tällä kertaa ipanoihin. Hennistä on tullut paljon reippaampi kuin mitä hän oli esimerks vuosi sitten ja siks onkin ihanaa, että päästään muiden lasten ilmoille. Ihan hirveesti muita lapsia ei nähdä, lukuunottamatta hoitopaikan kersoja ja satunnaisia kamuja joihin leikkipuistossa törmää. Musta ois ihanaa saada äiti- ja lapsikavereita lähempää, ja mä oonkin ajatellut tehdä jotain sen eteen. Ehkäpä mä laitan tänne blogiin pyynnön, että Nummelan äipät, ottakaa yhteyttä, etsin teitä tositarkoituksella! Itseasiassa ei hassumpi idea, koska mä oon useampaan otteeseen saanut kommentteja, joissa harmitellaan kun äitikaverit on niiiin vähässä. Hei joo, tän taidankin ottaa projektiks!

Mä en vielä oo ihan varma, mitä me sunnuntaina vietäis mukanamme nyyttärikemuihin. Ois ihanaa, jos vinkkaisitte jotain suolaisia pikkunaposteltavia! JA HEI! Mä kävin äsken Lidlissä ja siellä oli vaikka kuinka paljon kivoja leluja. Kaikki lelut on äityleiden mukaan jo loppunu monesta paikasta kun ne sinne jo eilen saapui, mut Nummelassa oli vaikka millä mitalla. Me käytiin Hensun kans jo eilen vähän ihastelemassa muttei tietty voitu ostaa ja mä juoksinkin aamusta jo sinne toivoen, että siellä vielä jotain olis. Ja olihan siellä!

1 kommenttia:

  1. Hitto ois itekki pitäny käyä kattoo! Kattelin lehestä mut aattelin et nääh en jaksa lähtee hakee :DD

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen