keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kevättä rinnoissa - vai jotain muuta? #boobietalk

Jaahas, onpas hassua kun en osaa aloittaa tätä postausta mitenkään järkevästi. Kommenttiboksiin on pikkuhiljaa tullut kommentteja koskien mun boobseja. "Onks sulla silarit? Voiksä kirjoittaa postauksen niistä?" Mä oon vaan sivuuttanut tollaset jutut kun en ajatellut aiheesta kirjoittaa. Mutta joo, on mulla. Käväisin puolisen vuotta sitten naapurimaassa vartavasten rintojenhakureissulla ja se oli kuulkaas ihan mahtava reissu. Tai mahtava päätös.

Nyt siellä osa on ihan innoissaan ja haluaa kysyä kaikenlaista ja osa pudistelee päätään ja tuomitsee ja on pettynyt muhun. "Miks kukaan haluais mennä pilaamaan itsensä kauneusleikkaukseen, ainakaan noin nuorena. Susta tulee ihan luonnottoman näkönen. Kakskytävee on hieno ikä ja sää olet kaunis nuori nainen ja omasta kropastaan pitää olla ylpeä" sun muuta semmosta. Mutta kun minä en ollut ylpeä, perkele. Rinnat olivat tyhjää täynnä ja mä häpesin niitä aivan suunnattomasti. Ihan älyttömän paljon. Ne oli ihan patalaput. Patalapuissa ei ole mitään vikaa for real, mutta minä en niitä sietänyt itselläni. Niitä ei saanut nähdä kukaan vahingossakaan, edes minä itse. Itsevarmuus oli ihan nollassa. Mä vihasin mun tissejä. Miksipä en olisi tehnyt asialle jotain?


Tämä on vaikuttanut ihan mielettömän paljon kaikkeen. Musta tuntuu niin paljon paremmalta enkä koe näyttäväni luonnottomalta. Mä näytän nyt siltä kuin musta tuntuukin ja miltä mä haluan näyttää, naiselliselta ja itsevarmemmalta. Tästä ollaan varmasti montaa mieltä ja mää olen kyllä kieltämättä vähän kauhuissani teidän reaktioista. Eniten ehkä pelottaa se, etten osaa pukea ajatuksiani sanoiksi ja te saatte ihan väärän kuvan. Kaikenlaiset tissit on mahtavia, kunhan SÄ ITSE olet niihin tyytyväinen! On pieniä ja suuria  ja patalappuja ja pullukoita, mutta oma tyytyväisyys on kaiken A ja O. Mä oon nyt tälläisenä tyytyväinen :)

Kirjoitin kaiken ylläolevan ennen tätä Maisa Torpan aivopierua. Mun ei edes pitänyt julkaista tätä, mutta kuten arvata saattaa, tollanen kaakatus provosoi. Mä oon nyt ylpeä mun kropasta vaikka ylimäärästä on jokapuolella ja mun tissit vielä vähän riippuukin. Ei haittaa. Se on ihan fine. Provoilu on välillä tosi viihdyttävää, mutta aihe ja etenkin sen esitystapa oli musta nyt ihan tyhmiä. Eniten harmittaa nuorten tyttöjen puolesta, jotka ilman somesuodatinta menevät lukemaan jotain ton tyyppistä tyhmää yleistämistä ja uskovat asian olevan niin, että big boobie bitches on se thing. SE EI OO NIIN! Luolamiesmäinen "ugh" tähän väliin. Sekin harmittaa, jos ajatellaan että kaikki rintojen suurennuksessa käyneet jotenkin katsois pienitissisiä alaspäin. Noooo way, en mä ainakaan katso. Musta ois ihanaa jos mulla ois sellaset just käteensopivat tissit!

No mutta mitäs sitten nyt? Jätetäänkö asia sikseen vai onko teillä kysymyksiä? Me joskus puhuttiin Jullen kanssa et ois hauskaa tehdä yhdessä vaiks videopostaus aiheesta, mutta saa nähdä. Riippuen siitä, innostutteko te nyt kyselemään jotain niin kyllä mä voin teille sitten vastauksia väsätä!

Ps. Kylläpä nyt tuntuu siltä, että taakka putosi harteilta kun tämän teille kerroin! :D HOORAY FOR BOOBIES!

33 kommenttia:

  1. En oo ennen edes tajunnu että sulla on silarit! Mun mielestä rintojen suurentamisessa ei ole mitään vikaa jos itse sitä haluaa :)
    Mitä kautta menit tissit ottamaan ja paljonko suunnilleen maksoi? Oliko paranemisaika tuskaa niin kuin aina sanotaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla! Mä teen sit vastauksista postauksen erikseen! :)

      Poista
  2. Oot ihan älyttömän rohkea :) Jos mä en ole raskauden / raskauksien jälkeen tyytyväinen niin aion myös harkita tuota toimenpidettä :)

    Oliko leikkauksesta palautuminen raskasta?

    VastaaPoista
  3. mä oon meinannu kommentoida että miks pitää noita tissejä esitellä.. :D ilmeisesti just siks :D.. joo mä oon nyt tyytyväinen mun lolloihin kun imetän toista lasta ja ne on täynnä maitoo.. ja näyttää niin hyviltä ja täyteläisiltä tisseiltä.. mutta sitten kun se taas loppuu.. patalaput. aina olen vihannut pikkutissejäni ja tämä imetys kun näyttää sen miten hyvältä ne tissit vois isompina näyttää niin voisin ehkä haluta. jos ois vaan rahaa tarpeeks.. mutta siis toipuminen kiinnostaa myös ja hintakin :)

    VastaaPoista
  4. En oo tainnut aiemmin sulle kommentoinut mutta nyt täytyy sanoa että vau! Oon aina kattonut että kyllä on hemmetin hyvännäköset tissit! :D En oo ees tajunnut että sulla on silarit, kun ei oo sellaset kumipallot. Oot upea!

    VastaaPoista
  5. Saako kysyä, paljonko maksoi ja miten maksoit (miten oli niin paljob rahaa)? Eikös toi oo tosi kallista. Ps hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  6. Muakin kiinnostais tietää hintaa ja että mis kävit ottamas ?

    VastaaPoista
  7. Oon niiiiin kateellinen noista! Näitä omia ajokoirankorvia en aijo myöskään loppuelämää katsella:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3! Mä oon jo nyt ilonen sun puolesta kun tiedän miten hienolta susta sit tuntuu jos kerran nyt jo niistä haaveilet! :D

      Poista
  8. <3 tehään se videopostaus joskus, se ois huipppu!

    VastaaPoista
  9. Tosi luonnollista :D miks imetit jos et voi elää tissienkaa normaalisti? Ite en ikinä pystyis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla niin että imetyksen sanotaan vähän palauttavan tissejä ;) se rintojen kasvu tulee enivei, mulla ainakin oli jo raskausaikana isommat rinnat ku tällähetkellä!

      Poista
  10. Hinta kiinnostaa mukainen ja paikka missä otit 😊

    VastaaPoista
  11. Oi vitsit! En oo yhtään tajunnu tai ees osannu ajatella et vois olla silarit, onko kauan ollut? :o Oon vaan kattonu et hiton hyvännäköset tissit, haluisin itekki puristaa niitä, haha! :D Mulla on kans roikkuvat lepakon korvat ja oon miettinyt joskus ottavani täytettä tai edes kohotuksen. Kiinnostaisi siis minuakin hinta, paikka ja paraneminen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana oot, kiitos! :D puolisen vuotta ollut! Vastaukset tulee :)

      Poista
  12. Ei saakeli mikä mimmi! Oot ihan huippu! Sussa on sitä poveria ja niin sanottua munaa mitä jokaisella naisella pitää vähän olla! Oot ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, voi kiitos!! Kylläpä laittoi hymyilyttää, itse oot ihana! <3 :)

      Poista
  13. Heipparallaa! Sinulle on haaste blogissani :) http://arjenmiljonaari.blogspot.fi/2015/04/11-asiaa-joita-et-ehka-tiennyt-minusta.html

    VastaaPoista
  14. Miksi leikkautit isot tissit, jos haluaisit niiden olevan käteen sopivat? :)
    itse haluaisin käydä pienennyttämässä rintojani, sillä ne ovat imetyksen jäljiltä turhan isot ja aina tiellä :D

    VastaaPoista
  15. Hyvältä näyttää :) !

    Mä oon kelannu kans et voisin käydä operoimassa jossain vaiheessa näitä lappujani, mut mietin vaan sitä et entä jos ja kun joskus saan toisen tai kolmannenkin lapsen niin kuinka käy rinnoille? sanottiinko sulle, että rinnat saattaa muuttua jos tuut taas raskaaksi ja maito nousee rintoihin. en tosin tiedä, onko sun lapsiluku nyt tässä mut niin... onko järkeä käydä leikkauksessa, jos aikoo vielä hankkia lapsia? Mä haluaisin sen operaation itselleni mieluummiin rasvansiirrolla esim reisistä :) eikä hinta eroa kai paljoakaan silareista.

    VastaaPoista
  16. Oot niin älyttömän kaunis! Mikä kuppikoko sulla oli ennen, mikä nyt? Haluisin itekin käydä imetyksen jälkeen korjauttamas. Itellä oli ennen raskautta c, nyt f. Kokoa ei tarvis Kauheesti lisää, mut nää on ihan törkeet ku roikkuu navas asti :D

    VastaaPoista
  17. Millon kirjotat tästä operaatiosta ne "luvatut" vastaukset ? :)

    VastaaPoista
  18. moi, jos saa kysyä ,imkäkokoiset otit nyt

    VastaaPoista
  19. Hei! Itselle tehty kolme leikkausta mukaan lukien kohotus. Tällä hetkellä B-liten implantit 30% kevyemmät, kokoa 920cc. harmi, että koot taitavat siihen loppua siihen. Riikka veltheimiä suosittelen Ruotsissa, leikkaa Suomessakin.

    VastaaPoista
  20. Hienoa että kerrot avoimesti rintaleikkauksesta. Tiedän monta kaveria, jotka harkitsevat samaa. Saapa nyt ihmiset vastauksia oikealta henkilöltä, jos asia on kiinnostanut.

    VastaaPoista
  21. Minunkin mielestä kaikenlaiset rinnat ovat mahtavia, kunhan on itse tyytyväinen. Kaverini on myös käynyt rintojen suurennuksessa. Ja hän on todella tyytyväinen sekä itsevarmempi. https://www.plastikakirurgiafinest.ee/toimenpiteet/rintatoimenpiteet/rintojen-kohotus/

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen