torstai 25. syyskuuta 2014

Tyttöjen kesken

Hellou! Tämmönen pieni catch up tähän väliin ja tsekkaillaan et mitä me ollaan Hennulaisen kanssa touhuiltu lähiaikoina :)
 
Viikonloppuna oli kesä, maanantaina oli syyssade ja tiistaina tuli talvi ja piti skrapata ikkunoita ennen ajelemaan lähtöä. Eihän tässä pysy perässä millään! Lauantaina hengasin partsilla palelematta ja nyt saa vetää toppatakin päälle. Hunksit oli lauantaina täällä Nummelassa ja pitihän niitä käydä kattomassa. #haaawt!En muista yhtään et mikäköhän päivä tämä oli, mut ilmeisesti viime viikolla joku nätti päivä kun tarkeni vielä suht kevyellä vaatetuksella syödä välipalan partsilla. Me meidän partsi, nyt taitaa kuitenkin tämän vuoden osalta olla hengailut hengailtu. // Hensku sai myöhäiseks syndelahjaks kummisedältä mopon joka pitää kamalaa mökää. Hensku tykkää kovasti, mami ei niinkään, mut kiitos kummisetä enivei! Taidetaan laittaa jotkut teipit kajareiden eteen jos se vähän helpottais.Viime yö meni aikalailla valvoen kun pikkuneitiä yskitti kovasti makuuasennossa ja aamulla sit tietty kumpaakin väsytti. Nukuttiin istualteen ja se vähän jelppas yskän kanssa. Onneks huomenna on jo TAAS perjantai! Sikanopeeta vauhtia nämä päivät ja viikot vilisee ohi, huihui. Viikonloppuna me aiotaan Henskun kanssa tehdä yhdessä jotain hyvää ruokaa ja lauantaina kun Hennuli menee isille niin minä alankin siivoamaan kaappeja ja laatikoita oikein urakalla! Ärsyttää suunnattomasti nämä turhat krääsät jokapaikassa. // Tällä hetkellä mä oon koulussa ja senpä takia vippasin nopsasti muutaman puhelinkuvan tähän. Noi villikset on ihanimmat evööh

Että semmosta! Ei mitään erityistä, arki rullaa ja stressiä on jonkun verran. Yleisestiottaen oikein hyvin menee :) Nyt kouluhommien pariin, torstain jatkoja murut!

1 kommenttia:

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen