keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Terveellisempää herkkua taaperolle

Ai että mitä sitä syöttäisi taaperolle sillä välin kun muu perhe herkuttelee lauantai-iltana oikein pitkän kaavan mukaisesti limsalla, karkeilla, jädellä sun muilla?
Yhteistyö Blogiringin ja Dr. Oetkerin Polypop-hyytelön kanssa johdatteli meidät tutustumaan kyseiseen hyytelöherkkuun tässä taannoin. Me ei osteta koskaan kotiin mitään herkkuja, mutta se ei tarkoita sitä, että oltais kokonaan ilman. Jos jonkinmoisia kissanristiäisiä on lähipiirissä viikoittain ja siellä saa maistella vaikka mitä ihanaa. Ja voihan sitä kotonakin välillä vähän mässäillä! Arvatkaa miten me tehtiin muutenkin haustasti hyllyvästä herkusta vielä enemmän Hennin mieleinen? Hyytelöstä tuli JÄÄTELÖÄ!
Dr. Oetker Polypop Vadelmanmakuinen jelly on laktoositon, maidoton ja gluteiiniton eikä sisällä säilöntöaineita tai keinotekoisia väriaineita. Näen tämän siis terveellisempänä vaihtoehtona ihan oikealle jätskille! Me tökättiin keskelle hyytelöä tikku ja laitettiin pakkaseen ja voi Hennulaisen ilmettä kun tarjosin sitä hänelle välipalaksi. ''Seriously, jätskiä?! THANKS MOM!"

Tämä upposi Henskulle paremmin jädenä kuin hyllyvänä hyytelönä, mutta käykääs kurkkaamassa mitä Rakkauden Hippusia-blogissa tykättiin Polypop Jellystä!

Yhteistyössä Blogirinki & Dr. Oetker 
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen