maanantai 4. marraskuuta 2013

Folksam - turvaa lähimmäisesi


Tervehdys kaikille sinne ruudun toiselle puolen! Nyt starttaa meidän toka kampanja Blogiringin kautta, ja tällä kertaa me kerrotaan teille Henskun kanssa vauva- ja lapsivakuutuksista. Vaikka äideille tuntuu parin ensimmäisen äitiys-vuoden aikana kasvavan jonkinsortin mystinen kolmas käsi ja selkään ilmestyy ylimääräinen silmäpari, ei vahingoilta voida aina välttyä.

"Huolehdi lapsestasi, mutta älä huolehdi."
On hyvä miettiä mitä voisi tapahtua, mutta Folksamin vauva- ja lapsivakuutus varmistaa sen, ettei sinun tarvitse jatkuvasti kantaa huolta mahdollisista vahingoista ja lapsen lääkärikuluista eikä siitä, kuinka paljon se laihduttaa lompakkoa. Jokaiselle välittävälle äidille on varmasti tärkeintä oman lapsen hyvinvointi, ja voitkin turvata lapsesi tulevaisuuden jo raskausaikana ottamalla vauvavakuutuksen; se kattaa mahdolliset synnynnäiset sairaudet ja vammat sekä myöhemmin ilmenevät sairaudet. Lisäksi se antaa vanhemmille mielenrauhaa ja turvaa, onhan hyvä tietää että voit valita sillä hetkellä lapsellesi parhaan mahdollisen hoidon kustannuksia miettimättä.


Vaikka köhä ja korvatulehdus yllättäisivät mukavien ulkoleikkien tai kerhovierailun seurauksena, ei tauteja tarvitse pelätä eikä kavereita välttää. Pääsette vakuutuksen turvin yksityiselle hoitoon eikä teidän tarvitse jonotella tunteja julkisen terveydenhoidon odotustilassa. Lue lisää täältä (klik!), ja osallistu samalla kisaan, jossa voit voittaa ilmaisen vauvauintikauden valitsemassasi uimahallissa!

Entä löytykö täältä lukijoita, joiden lapsukaisilla on jo vauvavakuutus? Mitä mieltä olette vakuutuksista, onko niistä ollut hyötyä?

Yhteistyössä

1 kommenttia:

  1. Poikaystäväni sisko oli hankkinut tuollaisen vakuutuksen jo raskausaikana, ja kun lapsi syntyi, huomattiin tällä anusatresia. Kalliita leikkauksia siis, onneksi oli se vakuutus. Seuraavan lapsen kanssa vakuutus (onneksi) oli turha kun kaikki meni hyvin, mutta kaikkea voi tosiaan aina sattua!

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen