sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Mee mökille äläkä jää kaupunkiin!

Moi! :) Juhannus on tältä vuodelta taas ohi. Lähdettiin perjantaina mökille ja tänään tultiin takaisin. Alunperin suunnitelmana oli olla pe-la yö mökillä ja mennä sitten Mikon kanssa kahdestaan Forssaan rilluttelemaan lauantaina, mutta se plääni jäikin sitten unholaan ja haluttiinkin jäädä Henskun kanssa tänne mökille kahdeksi yöksi. Täällä oli porukkaa mukavasti (meidän pieni perhe, mun porukat, isomamma ja isopappa sekä perjantaina Henskun kummisetä kavereineen) ja aika meni nopeasti. Rutkasti hyttysenpuremia, auringon ottoa, syömistä ja jatkuvaa ähkyä, veneilyä, uimista ja saunomista. Niistä oli meidän jussi tehty!
Perjantaina saapuessamme oli kylmä, mutta onneksi sää lämpeni nopeasti ja saatiin vaihtaa mekot päälle :) Yllä olevassa kuvassa me ihmeteltiin tyttäreni kanssa solisevaa jokea, ja se oli Hennin mielestä tosi jännittävä ja sinne oli kiva työntää sormet ja varpaat!

Vaikka perjantai-aamuna oli kylmä, ilma onneksi lämpeni niin paljon, että Hensku pääsi polskuttelemaan pieneen siniseen altaaseen ruuan jälkeen! Hennillä oli Mikon äidin ostamat vesilelut mukana ja Hennin mielestä oli tosi kiva leikkiä vedessä :)

Henni katsoi kiinnostuneena kun äiskä pesi perunoita :)
Velmu ♥
Taustalla näkyy keskeneräinen mökki. Mökkirakennus ja vierasmaja(?) ovat jo valmiita, ja aina mökillä ollessamme hengataan ja nukutaan niissä. Mun iskä, pappa ja Mikko ahertelivat koko viikonlopun mökin parissa. Kävivät vaan välillä syömässä ja uimassa ja nukkumassa. 

Mikko innostui kalastamaan ja heilui laiturilla monta tuntia, mutta ei saanut saalista Hennille näytettäväksi, höh!

Mitä piditte postauksesta, oliko hyvä vai huono asia, että kuvia oli reilusti mutta tekstiä vähemmän? Minkälaisista postauksista tykkäät yleensä?

Hyvää sunnuntaita!

21 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! 8) Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa xD Tykkään ite enemmän kuvista, koska oon laista lukemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sähän sen sanoit, yks kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa! :P Mäki oon laiska lukemaan ja siks tykkään sun blogista ku siellä on aina niin paljon kuvia!

   Poista
 2. Ihana Henni <3 Mä tykkään tällasista postauksista missä on kuvia selitysen kera, toki välillä on kiva lukea pidempiä postauksia.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus. Toi viimenen kuva :')

  VastaaPoista
 4. Aican ihana postaus! Toi viimenen kuva :')

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana postaus lisää tällässii missä kuvii paljon

  VastaaPoista
 6. Kuvat on just se juttu!:) lisää tälläsiä!:)

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus !<3
  Ihan mikä sun kirjottama postaus on hyvä,oli sitten kuvia,ei kuvia ollenkaan,enemmän tai vähemmän tekstiä ! :D Onko teidän mökki kaukana? :)
  Ja munkin Jussini meni ihan ookoo,vaikka kotona homehduinkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Meidän mökki on onneksi lähellä, sinne voi ajaa vaikka vain päiväksikin ja tulla samana päivänä pois :) Matkassa menee vajaa tunti :)

   Poista
 8. Nättejä kuvia! Pidin tosi paljon postauksesta.

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja kuvia ja ei haittaa vaikka välillä on tämmösiä joissa ei oo niin paljoa tekstiä! :) Henni on niin sulonen tyttö, kuin äitikin!

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva postaus! Ihania kuvia, Henni nin suloisena <3 :)

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus ja ihania kuvia Hennistä! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen