maanantai 11. helmikuuta 2013

Minä, mahtava mami

Heips! Postausta mun kuulumisista on pyydetty, ja nytpä siis halusinkin kertoa teille vain itsestäni! Tämä postaus ei siis sisällä vauvahöppää, vaan epävarman naisenalun läpinää.

Kroppani, tai oikeastaa mahani tuntuu kiinnostavan monia; miltä se näyttää nyt raskauden jälkeen?
No, tuolta se näyttää, enkä pidä siitä. Painoa minulta on lähtenyt lähemmäs 30 kiloa, ja painankin vähemmän kuin ennen raskautta. Silti, kroppani on ihan erinäköinen. Vanhat lempparifarkut ei mahdu jalkaan. Tai mahtuu ne, mutta nappi ei mene kiinni. Argh! Toinen surkuttelun aihe on raskausarvet. Niitä on mahassa, rinnoissa, reisissä ja pohkeissa. Hyi! Muut ei niinkään näy, mutta tämä massukkani on ihan kauhean näköinen. Arvet ovat vaalenneet kuitenkin tosi paljon, ja eiköhän nämä tästä ajan kanssa lähde. Mä metsästän ihmerasvaa, joka vois helppiä mua näiden kanssa. Tällä hetkellä yritän olla ottamatta liian suurta stressiä siitä minkä näköinen olen, koska mä lupasin nauttia!

Mutta vaikka kuinka haluaisin uskotella itselleni nauttivani itsestäni, niin mun itsevarmuus on silti nollassa. Tai oikeastaan se on miinuksen puolella. Välillä mä kuitenkin ihailen itseäni peilistä ja olen ylpeä tälläisestä naisellisuudesta! Mutta sitten niinä päivinä kun on muutenkin ihan surkea olo, esimerkiksi huonosti nukutun yön jälkeen, mun tekis mieli itkeä. Mun mielialat vaihtelee vieläkin ihan hulluna, tasaantuukohan nää koskaan?! No anyways, mä aion mennä koittamaan burleskia! Missasin viime tunnin kun aloin jänistää, mutta ens kerralla mä meen. Mä oon kerran aiemminkin käynyt hiukan samantyyppisillä tunneilla, ja silloin mun itsevarmuus nousi kertaheitolla niin paljon, että mä vieläkin oikein ihmettelen! Burleskistakin saan toivon mukaan vähän uutta puhtia ;)

No, kyllä mä tätä kroppaa kuitenkin rakastan. Se on kasvattanut ja synnyttänyt uskomattoman ihanan tyttäreni, jota ilman en voisi elää. Mä oon ylpeä siitä mitä olen saanut aikaan, tai mitä me Mikon kanssa ollaan saatu aikaan. Ja vaikka mun olo muuten on ihan täys nolla, niin äitinä mä tunnen olevani ihan mahtava. Täys kymppi oikeestaan! Ja kaikista ihanin tunne on se, kun näen pienen tyttöseni olevan iloinen. Hennin hymystä heijastuu mun onnistuminen.

11 kommenttia:

 1. hyvä kroppa sulla on! näkisitpä mun! onko sulla pikkuhiljaa lähteny paino? musta tuntuu että mitä enemmän imetän ni sen paremmin lihoon... 10 kiloo liikaa mut synnytyksestä tosin 3kk. tsemppiä sulle:)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näytät! :) itsensä näkee peilistä aina niin erilailla... täällä kans ah-dis-taa. Tuli 20kg raskauskiloja ja edelleen on yli 5kg jäljellä. Ehkä se tästä pikkuhiljaa :)!

  VastaaPoista
 3. Näytät kyllä tosi hyvälle! :) Henni on kyllä todella suloinen tuossa kuvassa :))

  VastaaPoista
 4. Sähän oot hoikka! Siis ei oikeastaan ees pömppistä! Mun pömppis on sellainen valtava pallo mikä näyttää raskausmahalta viikoilla 17 :D Sulla ei oo huolen häivää vielä kun oot äiti niin tosi ihme et oot saanu laihdutettuu noin hyvin:) Toki se on aina helppo puhua täältä ruudun puolelta. Itsetunto ei ihan noin vaan nouse, mutta kyl se varmasti ajanmittaan ja toivottavasti se burleski ois sulle mukavaa :)

  tulipa sekainen kommentti :D

  VastaaPoista
 5. Sullahan on hyvä kroppa! Laihduttamaan en sua kyllä neuvoisi, jos painoa on kuitenkin pudonnut sen 30 kiloa. Jos vaikka yrittäisit treenata niitä selkä-ja rintalihaksia? :-D Ihan kiinteytystä ajatellen?

  Kerran yksi tuttava oli ostanut raskausarvilleen jonkunlaista öljyä. Nimeä en muista, mut näytti tehoavan ja oli ostettu apteekista! Sieltä siis kyselemään ;-)

  VastaaPoista
 6. Ihanasti sanottu toi viimenen lause! Ja oo tyytyvöinen kroppaas, moni olis siitä kateellinen! :) Tee kysymyspostaus joskus?

  VastaaPoista
 7. onko rankkaa olla kaksin hennin kanss koko päivä? olis kiva jos kertoisit teijän päivästä:)

  VastaaPoista
 8. Bio Oilin on kehuttu tehoavan raskausarpiin todella hyvin.

  VastaaPoista
 9. Hyvältä sä näytät! :) Jäikö sulla raskauden jälkee rinnat pahasu roikkumaan? Ite oon tällä hetkellä raskaana ja ruvennu roikkumaan ku kasvaa niin paljon ja niin nopeesi. Harmittaa hirveesti ku ennen oli niin tyytyväinen,miein vaan että palautuuko ne edes.mitenkään imetyksen jälkeen sitte? vai tuleeko vaan rumemmat?

  VastaaPoista
 10. http://media-cache-ec4.pinterest.com/upload/76279787408950706_KFbXd9eH_c.jpg
  http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/113997434287883901_RxbQgQnz_b.jpg

  Pari toivottavasti vähän piristävää kuvaa raskausarvista! :) ja sulla on hyvä kroppa, kannatan että laihduttamisen sijasta yrität vaikka vaan lisätä lihasmassaa jos tuntuu, että haluat jotain muuttaa! Protskua ja lihasjumppaa, niin saat peiliin tuloksia tiputtamatta painoa liikaa :) oot selkeesti kuitenkin täysin normipainoinen tyttö.

  VastaaPoista
 11. kauanko sulla meni että kilot lähti?

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen