lauantai 14. heinäkuuta 2012

Pikkuisen sänky

Vihdoinkin Hertan ikioma sänky on paikoillaan :) Mä oon jännitelly, että joutuuko vauveli nukkumaan ekat yöt laatikossa, mutta eipä joudu. Mulla vaan on ollu alusta asti tunne, että haluan pikkuisen heti omaan sänkyynsä, vaikka laatikko ois ihan yhtä hyvä vaihtoehto aluks. Tohon ois kiva hankkia vielä joku härpäke roikkumaan, koska jotenkin ajatus siitä, että koko sängynpääty ois täynnä jotain pehmoleluja, on vähän ahdistava. Tai mä en vaan tykkää liiasta ''krääsästä''.

Toi oli meillä vähän sellasena projektina, että kun ostettaessa tosta näkyi oksien kohdat, niin aateltiin että ton vois kuitenkin sit hioa ja maalata uudestaan. Ja tosi nätti siitä tulikin :) Just sopivan yksinkertainen mun makuun ja sopii muutenkin meidän huoneeseen, ja ehkä joku roikkuva jutska sit kuitenkin sopis, eikä kuitenkaan oo liian levoton kokonaisuus.



Nykyään sen tuntee melko selvästi, et missä kohassa mahaa on jalka ja missä pää tai peppu. Vauva potkii vielä jonkin verran, tai venyttelee. Mun maha leviää monta kertaa päivässä sivuilta kun tytsy venyttelee oikeen kunnolla! Tässä ollaan monta päivää oltukin ihan poikittain, ehkä se Hertta ois vihdoinkin kääntymässä ja laskeutumassa ;) Toivottavasti, niin ei enää tulis sitä inhottavaa tunnetta, et ei saa henkeä kun vauva on niiiin korkeella, siinä ihan mun rinnan alla. Mut enää about kuukausi ja pikkusen pitäis tupsahtaa..! ♥

Toivepostauksia! Alan toteuttelemaan, jos vaan saan teiltä toiveita :-)

20 kommenttia:

  1. Kerro lapsuudestasi :)

    VastaaPoista
  2. tee postaus teidän kodista!:)

    VastaaPoista
  3. mäki tykkään ihan semmosest yksinkertaisen kauniista, ei liikaa kaikkee härpäkettä ja krääsää. :p siis eiks teillä oo viel käännytty pää alaspäin? Voin sanoo et sä kyl huomaat sit ihan mukavasti sen ku kääntyy :D meil käännyttii jo hmm, ehkä melkeen kuukaus sitte, ja seki näytti/tuntu aika kammottavalta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ultrassa on aina ollu pää alaspäin, mut sillon vauva onkin ollu paljon pienempi, niin en oo mitenkään erityisesti tuntenu sitä :[ mut nyt kyl ollaan ihan selvästi poikittain, ei sekään miltään hirveen kivalta tunnu ku osumia tulee kokoajan molempiin kylkiin vauvan venytellessä, tai mitä se ikinä siel masussa puuhaakaan! :D

      Poista
    2. okei, :) no mut eiköhän se siitä sit käänny viel :) joo voin vaan kuvitella, AUTS! :d

      Poista
  4. postaus lapsuudestasi ! (: myös semmonen, missä esittelet kaikki vauvalle hankitut tavarat yhessä postauksessa ois kiva (:

    VastaaPoista
  5. Oon nyt vasta lukenu tätä sun blogia, ja täytyy sanoa että tykkään ja kovasti! (: Oon itte -93 syntyny, 18 vielä ja odotan vauvaa. Laskettuaika siis 4.9, ja tyttö on tulossa. itelläni harmiksi niin että vaikka raskaus oli suunniteltu, niin jäin jo 8 viikolla yksin, mutta hyvin on pärjätty. Jännä ettei sulla oo vauva vielä laskeutunu. Mutta eiköhän sekin aikanaan jotenkin päin sinne asetu (: Ite kävin eilen Naikkarilla vaivojen takia, ja tyttö on ollut nyt jo kuukauden verran pää alaspäin (: Onnee sulle ja miehelles (: Ihanaa että on päättänyt pysyä sun vierellä noin rohkeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka, ja kiva että tykkäät!
      harmittaa sun puolesta, että jouduit pettymään miehen suhteen :( mutta onnea hirmusesti loppuodotukseen!!

      toivottavasti se meidän tytsy suostuis kääntymään, muuten alan kyl hermoilla kahta kauheemmin...!

      Poista
    2. Jouduin juu pettymään siihen että mut jätettiin yksin, mutta sitten taas jälkeenpäin olen vaan onnellinen etten ole enää kyseisen ihmisen kanssa missään tekemisissä, vaaraksi itselleen ja muille. Ja elä turhaan hermoile, sulla kumminkin näyttänyt tuo raskaus menevän tosi hyvin (: Ja kiitoksia ja onnea kovasti sullekkin!

      Poista
  6. Musta on ihan valtavan ihana lukea tätä sun blogia kun sulla on aikalailla samanlainen arvomaailma kun itsellään niin on kiinnostava seurata mitä teille kuuluu! :) oon sua pari vuotta vanhempi ja meillä on nyt 'vasta' viikko 24 menossa mutta oi voi kun eilen pinnasänky saavutti meidän kodin niin enhän mä malttanu olla laittamatta sitä sänkyä jo valmiiks :D Ihan onnessani virittelin siihen pehmusteet ja petivaatteet, vaikka mun järki sanokin että ei vielä kun ne joutuu kumminkin vielä pesasemaan ettei ne vaan ole pölyset tai jotain ja sit vauvan olis paha olla :( Mutta minkäs tälle tekee, tätä vauvatavaraa tekee mieli laittaa jo valmiiks silläkin uhalla että joutuis joitain juttuja pesemään uusiks! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ei vaan malttais olla hiplailematta noita vauvan kamoja :D Joku jännä juttu siinä on, et sitku saa vähän järkkäillä ja asetella niin tulee jotenkin varmempi olo :) Kyllä tätä pitkää odotusta mun mielestä auttaa, et saa edes vähän noita tavaroita järkkäillä ja ootella sitä ihanaa vauvaa jonka sit loppujen lopuks saa :)

      Poista
    2. Kannattaa pestä kaikki vauvan vaatteet ja järjestää ne loogisesti sinne kaappiin, esim. kokojen mukaan, että suurimmat vaatteet kaapin takaosaan ja pienimmät ulottuville. Sitten myös kannattaa pakata sairaala kamat valmiiksi, jos et ole vielä pakannut.. Ja entäs millä vaatteilla vaavi tulee sairaalasta kotiin? :) Näitä asioita mä näpräsin silloin loppuraskaudessa.. :D Koska se lähtö sitten tulee luultavasti nopeasti, kun on eka lapsi niin voi iskeä paniikki.. :D Ja sitten kun se vauva on kotona niin niitä kaappeja ei niin paljon ehkä ehdikään enää järjestellä, niin kannattaa katsoa, että kaikki on sillein käden ulottuvilla, ettei vauvaa tarvitse edes takas kantaa. :)

      Poista
  7. Hertan Tavarat ja huonepostaus olisi kivat (:

    VastaaPoista
  8. Minä lapsena postaus,huonepostaus :)

    VastaaPoista
  9. Sellainen postaus olisi kiva missä lukijat keksisi kysymyksiä sun äidille ja vaikka isälle tai siskolle,ja sitten he vastaisivat niihin :)

    VastaaPoista
  10. postaus, jossa kerrot teijän rakkaustarinan! :)

    VastaaPoista
  11. Hei postaas sun lemppari vauva blogit! (;

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen