keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Raskausarvet

Mä suhtaudun näihin jälkiin muistona raskaudesta, eikä ne nyt mitenkään suuremmin mua haittaa. Mulla on alusta asti ollu pienet jäljet kyljissä, mutta nyt ihan lyhyessä ajassa ne on suurentunu ja tummentunu. Mahaan mulle tuli jäljet yhdessä yössä. Ei nää mitään nättejä oo, mutta kuuluu asiaan ja kyllä nää tästä vaalenee, terkkarikin lohdutteli viime käynnillä että kyllä ne siitä. Oon rasvaillu ahkerasti joka ilta alusta asti, jo ennenkuin maha alkoi pyöristyä, enkä nyt oikeen osaa sanoa et onkse rasvailu ees vähän auttanu, ku kuitenkin näitä raskausarpia on aika paljon tullu. Oon kyllä käyttäny vaan normi kosteusvoiteita, tiedä sitten että oisko mun kyljet eri näköset jos oisin apteekista jotain rasvoja koitellu :)

Rintoihin tuli arvet ekana. Niissä on vaan muutama pieni juova, ja ne tuli jo ihan alussa. Vähän sen jälkeen ku olin plussannu. Maitoakin on tullu kyllä jo pitkän aikaa, ja sen alun ''tissien kasvupyrähdyksen'' jälkeen on tullu vaan tosi vähän lisää kokoa, hiljalleen. Ehkä sit maidon noustessa synnytyksen jälkeen kokoa tulee taas, ja sen mukana näitä arpia.

Ei se mun maha nyt niin kovin ihana olekaan, vaikka monesti sitä on blogin puolella ja muutenkin kehuttu...  Kaikki ovat sanoneet siroksi ja tosi kauniiksi, mut ilman paitaa musta paljastuukin pikkutiikeri! Noi jäljet näyttää aavistuksen vaaleemmilta ku mitä ne oikeesti on, vaikka kuinka yritin hyväksikäyttää luonnonvaloa :( Ne ei vielä myöskään oo kipeitä, oikean kyljen jäljet - jotka on muutenkin tummempia ja tuntuu paremmin - on ehkä ihan vähän arkoja.

Älkääkä pelästykö mun napaa, joka on aika karun näköinen! Se on ollu ihan tumma siitä asti, kun se yks vähän agressiivisemmalla otteella toiminu lääkäri rullaili ultralaitteella sen päältä (silloinkun mulla vielä oli napakoru paikallaan... Nykyään reikä on ummessa).

Klikkaamalla näät kuvan isompana!


11 kommenttia:

 1. neljän lapsen äiti25. heinäkuuta 2012 klo 13.12

  Eihän nuo raskausarvet tosiaan kivoja ole! Mutta Tulee jonkinlainen "muisto" lapsista ja raskaudesta.. (:
  Itsellä on neljä lasta ja onhan noita arpia ihan liikaa mutta onneksi ovat jo "valkoisia" nuo arvet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai näistä vaan pitäis yrittää olla ylpeä, vaikkei kovin nättejä ookkaan... muistona kyllä parhaat :)

   Poista
 2. Kuvaatko sä Essi itse nämä kuvat vai joku muu? Laitatko napakorun sitten uudestaan kun Hertta (tai Hermanni) on syntynyt? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä yleensä kuvaan kaiken itse, mutta kuvat näistä jäljistä otti Mikko, kun en ite mitenkään taipunut ottamaan ja aattelin että parempi jonkun toisen ottamana ku esim. peilin kautta :) ja mä haluaisin napakorun vielä joskus, mutta pelkään pahoin että toi mun napa jää ton näköseks, eikä se sit kauheen nätti korulla ois... :/ ja kuulemma reiän otto sattuu paljon enemmmän, jos on jo arpi valmiina

   Poista
 3. H&M on tullut ihana lapsi- mallisto: http://www.hm.com/fi/home-kids#path=1.1&transition=10&duration=300 kannattaa käydä katsomassA! (:

  VastaaPoista
 4. itselläkin kertynyt jo aika arsenaali noita arpia! sain tosin käyttööni noin kuukausi sitten Palmersin Cocoa Butter Formula Message Cream for Stretch Marks rasvan (olipa pitkä nimi :D). Se on huomattavasti vaalentanut nykyisiä arpia, eikä uusiakaan ole tullut, pitäisi raskaudenkin jälkeen auttaa! Suosittelen kokeilemaan, tosin kyseinen purkki on tilattu briteistä, mutta oli kyllä postikulujen arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkasin ton, ei näyttänyt hintakaan niin kovin pahalta jos kerran tosiaan sais nää tummimmatkin arvet ees vähän näkymättömimmiks! Kiitti vinkkauksesta! :)

   Poista
 5. en ole ollut raskaana mutta raskausarpia tullut kun painoa tullut... olen itse saanut vaalennettua niitä todella hyvin ihan tavallisella sinkki-voiteella! kannattaa kokeilla vaikkei sen tuoksu olekaan mikään paras :) onnea loppuraskauteen!

  VastaaPoista
 6. Mäkään en ole raskaana ollut, mutta raitoja täälläkin. Mulla tuli raskausarpia, kun laihduin äkillisesti. Oli aikas järkytys huomata yhtäkkiä, että niitä on tullut. Elämää se tosin vain on ja toivon mukaan muuttuvat näkymättömiksi.

  VastaaPoista
 7. Heipsan! olen huhtikuussa kosmetologiksi valmistuva tyttö. päättötyöni teen ihonhoidosta raskauden aikana. Olen tehnyt kyselyn raskaus/äitiys blogeille päättötyötäni varten joten jos kiinnostaa vastata laitatko mulle spostia kynsiinhurahtaneet@gmail.com

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen